Αυτά είναι τα 6 must-have κομμάτια του καλοκαιρινού στιλ

Φέτος το καλοκαίρι, η shopping list σας ανανεώνεται, η έρευνα αγοράς γίνεται πιο εύκολη και η διαδικασία για να αποκτήσετε το item της επιλογής σας απαιτεί μόνο ένα… κλικ!

To www.GLAMI.gr, η μεγαλύτερη online μηχανή αναζήτησης μόδας στην Ελλάδα, γίνεται και αυτή τη σεζόν το απόλυτο «εργαλείο» προκειμένου να εφοδιάσετε τη ντουλάπα σας με

τα must have κομμάτια που θα σας αναδείξουν στο style icon του Καλοκαιριού.

Ανακαλύψτε τα τα 6 must-have του καλοκαιρινού στιλ με ένα κλικ!

1 Sneakers


Άνετα, μοντέρνα, ιδανικά για βόλτες και προπόνηση και απόλυτα εναρμονισμένα με το μεγαλύτερο fashion trend, το athleisure – κυρίαρχη τάση στο στιλ από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι και σήμερα, όπως δείχνουν οι προτιμήσεις χρηστών του www.GLAMI.gr. Τα αθλητικά παπούτσια εξακολουθούν να είναι in fashion και το καλοκαίρι και ταιριάζουν σχεδόν με κάθε outfit της συλλογής σας χαρίζοντάς σας την απαραίτητη άνεση και ανεμελιά που αρμόζει στην εποχή.

Επιλέξτε ένα ζευγάρι στο κλασικό λευκό χρώμα ώστε να μπορείτε εύκολα να το συνδυάσετε με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

2 Summer dresses

Μάξι, αέρινα, μονόχρωμα ή με ευφάνταστα prints, τα φορέματα του καλοκαιριού είναι τα πασπαρτού κομμάτια που θα φορέσετε σε κάθε περίσταση. Από τον γάμο της καλύτερής σας φίλης μέχρι τις ξέγνοιαστες βόλτες στα ελληνικά νησιά, τα φορέματα φοριούνται με κάθε πιθανό τρόπο και συνδυάζονται με κάθε στιλ και διάθεση!

Αλλάξτε στιλ στο αέρινο μακρύ φόρεμά σας συνδυάζοντάς το με ένα ψάθινο καπέλο το πρωί ή ένα εντυπωσιακό layering από κοσμήματα το βράδυ.

3 Sandals

Η must επιλογή για εσας που αγαπάτε το θηλυκό στιλ και τα ψηλοτάκουνα και αναζητάτε το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις – μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το κλασικό τζιν παντελόνι σας.

Για ένα κομψό αποτέλεσμα, προτιμήστε να τα συνδυάσετε με ένα πιο casual ρούχο, αποφεύγοντας φούστες και φορέματα σε κοντό μήκος.

4 Skirts

Η κλασική φούστα αναβαθμίζεται και συνδυάζεται είτε με ένα απλό βαμβακερό T-shirt και αθλητικά παπούτσια είτε με ένα πιο ιδιαίτερο top και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα – εσείς επιλέγετε το ύφος που θα της δώσετε!

Το γνωρίζατε ότι το πιο δημοφιλές στιλ στις φούστες είναι το ντραπέ σχέδιο; Αυτό δείχνουν οι αναζητήσεις των χρηστών στο www.GLAMI.gr – μήπως ήρθε η στιγμή να την εντάξετε στη wishlist σας;

5 Mules

Συνώνυμο της άνεσης και του στιλ! Τα mules έρχονται και φέτος για να χαρίσουν ξεκούραση και ξεγνοιασιά στα καλοκαιρινά σας βήματα – δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούν το no1 στην αναζήτηση των Ελληνίδων με βάση τις online αγορές τους μέσω του www.GLAMI.gr για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο!

Δοιμάστε να τα φορέσετε με ένα τζιν παντελόνι με cropped τελείωμα για ένα relaxed city look ή με μια φαρδιά αέρινη παντελόνα τύπου culotte για chic βραδινές εμφανίσεις στο νησί.

6 One-piece

Τις τελευταίες σεζόν τα ολόσωμα μαγιό έχουν κάνει δυναμικό comeback ως τάση αφού έχουν την ιδιότητα να προσδίδουν ένα απόλυτα κομψό twist σε κάθε beach look! Ιδανικά για να φορεθούν μέσα από ένα μακρύ καφτάνι αλλά και με τα αγαπημένα σας denim shorts, μετατρέπονται στο passepartout κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σας wishlist.

Τολμήστε να φορέσετε το ολόσωμο μαγιό σας με μία λεπτή ζώνη στη μέση ώστε να το μετατρέψετε σε statement piece για την παραλία!

The post Αυτά είναι τα 6 must-have κομμάτια του καλοκαιρινού στιλ appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα