Τί προβλέπουν τα άστρα από 23-29.1.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή παίρνει μια ώθηση τώρα, από τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινότητας και της φιλίας. Είστε από τη φύση σας άτομο, που οι άλλοι άνθρωποι σας βρίσκουν εξωστρεφές και φιλικό, και το φεγγάρι σας βάζει στο στοιχείο σας. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να λάμψει ένα

φως στην ομάδα που μιλάει στα ιδανικά και τα οράματά σας ή βρίσκετε μια νέα φιλία που σας συναρπάζει. Ποιος ξέρει; Μπορεί να είστε τόσο αρεστοί σε αυτό το νέο πλήθος και να σας χρήσουν ηγέτη τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Μήπως θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να την προβάλετε στο διαδίκτυο; Αυτή η Νέα Σελήνη υποστηρίζει οτιδήποτε αφορά την τεχνολογία και σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο, ξεκινά επίσημα η έναρξη της λειτουργίας της.

Είστε δυνατοί και παθιασμένοι και όλοι σάς θαυμάζουν γι’ αυτό, χάρη στον Άρη στο τολμηρό ζώδιό σας. Έχετε μεγάλα οράματα, ετοιμάζετε νέα σχέδια και με οδηγό το πάθος σας, παίρνετε την πρωτοβουλία για νέα ξεκινήματα. Χρησιμοποιήστε την εσωτερική φλόγα σας για να ανεβάσετε τη θερμοκρασία του έρωτα, και τον αυθορμητισμό σας για να βγάλετε προς τα έξω την εξωστρέφεια και τη ζεστασιά της ψυχής των ανθρώπων, σπάζοντας τον πάγο μεταξύ σας. Κάνετε τους άλλους να νιώθουν χαλαροί και είναι δεκτικοί στην προσέγγισή σας, αφήνετε τον ενθουσιασμό και τη δημιουργικότητά σας να κατευθύνουν τους στόχους σας. Η δύναμη και η παρόρμησή σας να δημιουργήσετε είναι έντονες, αλλά η εξουσία σας, ο εγωισμός και η αλαζονεία σας θα διπλασιαστούν! Φροντίστε να κάνετε πίσω σε διαφωνίες που τυχόν προκύψουν, διαφορετικά θα κερδίσετε τη μάχη, αλλά θα χάσετε τον πόλεμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας; Ανοιχτό μυαλό και καινοτόμες ιδέες, τα οποία σας χαρίζει απλόχερα η Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας. Φοράτε το ακριβό σας κοστούμι και συναλλάσσεστε με ελίτ πρόσωπα, με την αφρόκρεμα της καλής κοινωνίας. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας εκτοξεύονται και ξεκινά ένας κύκλος επιτυχίας, διάρκειας έξι μηνών. Σκεφτείτε πού είστε τώρα επαγγελματικά και πού θέλετε να είστε σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Ίσως να θέλετε αυτό το πολυτελές γραφείο ή να συνεργαστείτε με έναν εξ αποστάσεως πελάτη ή να ταξιδεύετε για δουλειές στο Λονδίνο. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, κινηθείτε για να υλοποιηθούν. Το φεγγάρι σάς ζητά να δικτυωθείτε κοινωνικά, να συμπράξετε επαγγελματικά με τους φίλους σας ή να αλλάξετε τη δημόσια εικόνα σας, ώστε να καταφέρετε να μαγέψετε τους γύρω σας στο δρόμο σας, μέχρι τη σκάλα της επιτυχίας.

Ο Άρης στο νωχελικό και διαισθητικό δωδέκατο οίκο σας, καθυστερεί τα σχέδιά σας και σας ζητά ανάπαυση και ξεκούραση. Εξοικονομήστε ενέργεια και κοιμηθείτε περισσότερο, αλλά κυρίως μην πνίγεστε από τις ενοχές για τα λάθη σας ή σκοντάψετε σε ανεκπλήρωτα σχέδια ή βρίσκεστε με ανθρώπους που αποστραγγίζουν την ενέργειά σας. Τώρα έχετε μια άλλοτε παθητική και άλλοτε επιθετική συμπεριφορά, κρύβετε την οργή και το θυμό σας. Ή ίσως επιτεθείτε σε κάποιον, για να ανακαλύψετε αργότερα ότι έχετε πάρει τη λάθος κατεύθυνση. Οι δικές σας ανταγωνιστικές σκέψεις θα μπορούσαν να σας κάνουν να ανησυχείτε για κάποιες σχέσεις σας, έτσι κάντε κάτι χαλαρωτικό. Επίσης, δώστε προσοχή στις περίεργες συμπτώσεις και τα όνειρά σας, φωτίζουν μια κρυμμένη πτυχή της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν ενδιαφέρεστε να κολλήσετε στα τετριμμένα και τα παραδοσιακά, αλλά τολμάτε να είστε διαφορετικοί και να ταρακουνήσετε τα πράγματα στη ζωή σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Το ανοιχτό μυαλό σας και οι πρωτότυπες ιδέες σας, σας βοηθούν να συντονίσετε τις μάζες. Έχετε τώρα μια σημαντική αποστολή στη ζωή σας και χρειάζεστε τους άλλους δίπλα σας. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Κάντε ένα χρονοδιάγραμμα για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας και να ξέρετε ότι η επίτευξη του τελικού αποτελέσματος θα εξαρτηθεί από το πόσο συνεργατικοί είστε κι αν έχετε ομαδικό πνεύμα.

Μια έντονα κοινωνική εβδομάδα θα είναι αυτή για σας, καθώς ο Άρης κινείται στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Αλλά προσέξτε τις καταχρήσεις στη διασκέδασή σας με τους φίλους σας ή το άγχος και τη βιασύνη σας στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Ένας φίλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την επιθυμία σας για καλοπέραση κι εσείς να καταλήξετε να διασκεδάζετε κάπου, όπου δεν νιώθετε και τόσο ενθουσιασμό. Μια άλλη επιλογή: Οργανώστε μια ομάδα, φέρνοντας μαζί σας συναρπαστικά άτομα, τα οποία πιθανόν να είναι ήδη φίλοι σας. Αλλά λάβετε υπόψη σας την ιδιοσυγκρασία των ατόμων αυτών. Ο Άρης έχει μια δυναμική ενέργεια και μπορεί να αναδεύσει διαμάχες, οπότε αν γνωρίζετε ότι δύο άνθρωποι θα έρθουν σε σύγκρουση, αποφύγετε τη διάλυση της ομάδας κάνοντας αυτόν τον επικίνδυνο κοινωνικό πειραματισμό. Προσοχή επίσης μην ξεκινήσετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους στον κοινωνικό κύκλο σας ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κομπορρημοσύνη και η τέλεια εμφάνιση δεν λένε τίποτα. Μήπως κάποια πράγματα είναι επιφανειακά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το στοιχείο της έκπληξης θα λειτουργήσει υπέρ σας, ειδικά στις ερωτικές σας υποθέσεις! Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έντονα συναισθηματικό και οικείο όγδοο οίκο σας, αυξάνοντας το πάθος σας και τη σεξουαλικότητά σας, προκαλείτε με ένα βλέμμα σας! Η σαγηνευτική γοητεία σας δεν αφήνει αδιάφορους τους θαυμαστές σας, ξυπνά το χαμένο πάθος σας και ανεβάζετε ταχύτητα, αν θέλετε. Αυτή η Νέα Σελήνη σας παροτρύνει επίσης να κάνετε μια πιο έξυπνη και στρατηγική διαχείριση των χρημάτων που μοιράζεστε με τους άλλους. Αντί να ιδρώνετε και να αγχώνεστε για τα μηνιαία έσοδά σας, ψάξτε για νέους συνεργάτες, με τους οποίους μπορείτε να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή ευκαιρίες για να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα, όπως επενδύσεις, θυγατρικές εταιρίες ή μια εργασία που πληρώνει με δικαιώματα ή προμήθεια.

Εργάζεστε και το Σαββατοκύριακο; Μπορεί να έχετε μεγάλα σχέδια για την εκπλήρωση ενός στόχου, και ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σάς εξαναγκάζει να δουλέψετε υπερωρίες για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας και την ανάπτυξη της καριέρας σας. Με γνώμονα αυτήν την παθιασμένη και δυναμική ενέργεια του κόκκινου πλανήτη, θα μπορούσατε να κάνετε δυναμικές, πετυχημένες ενέργειες ή λανθασμένες εκκινήσεις από την υπερβολική βιασύνη σας. Η αυξημένη ταχύτητά σας και η υπερβολική προσπάθειά σας να φτάσετε στο στόχο σας, σας κάνει να χάσετε την εστίασή σας, ίσως ακόμα και τις αντοχές και την υπομονή σας. Διασκεδάστε λίγο και χαρείτε τη ζωή ή ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο, για να απομακρύνετε το στρες. Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα, έτσι ούτε και τα μεγάλα σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν σύντομα.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι για δέσμευση ή όχι; Η Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε την κατάσταση της σχέσης σας και την πορεία μιας από τις πιο σημαντικές συνεργασίες σας. Ποια είναι η κατάσταση με τους συνεργάτες σας; Μήπως είναι καιρός για μια πιο σταθερή ερωτική σχέση και αποκλειστικότητα; Αν και είστε έτοιμοι να πάτε από το «εγώ» στο «εμείς», μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε έξι μήνες, τα γεγονότα θα κορυφωθούν με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Αντίθετα, μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία, θέλετε να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια, να κάνετε κάτι διαφορετικό ή ακόμα και να απομακρυνθείτε από την αγάπη σας. Μην αφήνετε τις παρορμήσεις σας να κάψουν τις γέφυρες. Το να έχετε προσωπικό χρόνο και χώρο είναι καλό πράγμα, αλλά μην απομακρύνετε τόσο γρήγορα τον αγαπημένο σας από τη ζωή σας, σκεφτείτε, σας συνδέουν πολλά.

Ανοίγετε τα φτερά σας, θέλετε να ζήσετε τη ζωή με πάθος μέσα από την περιπέτεια και την εξερεύνηση, καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο την περιπετειώδη πλευρά σας. Απλά προσέξτε ποιους θα προσκαλέσετε στις μεγάλες περιπέτειές σας, δεν έχουν όλοι τον ενθουσιασμό σας για ζωή και μπορεί να προσπαθήσουν να σας παρεκτρέψουν από την πορεία σας ή να κλαίνε στον ώμο σας όλη μέρα. Μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να καλέσετε στις περιπέτειές σας ένα πρόσωπο που σας αποστραγγίζει συναισθηματικά. Μην το κάνετε! Καλύτερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας από το να το αφήσετε να κλέψει τη χαρά σας, την αισιοδοξία σας και τη δύναμή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέφτεστε εδώ και καιρό μια πιο υγιή διαβίωση; Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, και ξαφνικά έχετε επιφοιτήσεις πώς να αλλάξετε την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο, ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε για να λάμπετε από ζωντάνια και ευεξία. Κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από τα ντουλάπια σας, αλλά και των ανθρώπων που δεν είναι πλέον αληθινοί φίλοι σας. Νιώθετε ανανεωμένοι ψυχικά και συναισθηματικά, ίσως επίσης ασχοληθείτε περισσότερο με το γυμναστήριο, για να έχετε μια καλή σωματική διάπλαση. Ίσως ακόμα κάνετε τις προπονήσεις σας σε εξωτερικούς χώρους (καιρού επιτρέποντος), προκειμένου να απολαύσετε τη φύση. Συγκεντρώστε τους φίλους σας για τρέξιμο όλοι μαζί ή κάντε μια βόλτα στο πάρκο, ο κρύος αέρας θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

Ο Άρης κινείται στο σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας και σας ζητά να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας ή να φέρετε τον αισθησιασμό πίσω στη σχέση σας. Προειδοποίηση: μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να είστε με τον αγαπημένο σας ή με τους φίλους σας ή να αγχωθείτε από τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Αν δεν αισθάνεστε να κάνετε κάτι, μην το κάνετε. Μην αφήνετε τους ανθρώπους να κλέβουν τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο σας και την ηρεμία σας. Αν χρειαστεί να ακυρώσετε κάποια σχέδια ή να αφήσετε τον αγαπημένο σας ή τους φίλους σας νωρίς, ακολουθήστε τις ανάγκες σας. Αν βρεθείτε σε πολύβουα μέρη ή με θορυβώδεις φίλους, το σίγουρο είναι ότι θα εκνευριστείτε και δεν πρόκειται να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Τα βέλη του θεού Έρωτα κατευθύνονται προς εσάς! Η Νέα Σελήνη ηλεκτρίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και αυξάνει το πάθος, το ρομαντισμό και τη γοητεία σας. Μια νέα αγάπη έρχεται στη ζωή σας ή ένα νέο κεφάλαιο ζωής, πιο χαρούμενο και ανανεωμένο με την αγάπη σας. Τώρα δεν παίρνετε τα πράγματα ανάλαφρα, σκέφτεστε το ερωτικό μέλλον σας. Κοιτάξτε μπροστά έξι μήνες. Πού θα θέλατε να φτάσετε με την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Υδροχόο, που τυγχάνει να είναι και έκλειψη; Αυτή η Νέα Σελήνη κυβερνά τη γονιμότητα και θα μπορούσε να σημάνει μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση μιας λαμπρής, δημιουργικής ιδέας. Τα έργα που θα ξεκινήσουν από τώρα, θα μπορούσαν να σας φέρουν φήμη τους επόμενους έξι μήνες. Αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε κάτι εκκεντρικό στο προσωπικό στυλ σας; Αλλάξτε την εικόνα σας και θα γοητεύσετε!

Είστε σε μεγάλη ζήτηση, όλοι συρρέουν κοντά σας για το πάθος και την ειλικρίνειά σας, καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Οι άνθρωποι συναγωνίζονται για το ποιος θα έχει τον περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί σας, αλλά εσείς θέλετε να είστε με όλους, ακόμα και με τυχαία άτομα που θα συναντήσετε. Ίσως ακόμα κάποιοι να είναι απαιτητικοί από εσάς, ίσως κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο σύντροφός σας προσπαθήσει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Προτιμήστε την ποιότητα έναντι της ποσότητας! Απλά μην υπόσχεστε σε κάποιον ολόκληρο το Σάββατό σας, καθώς ο Άρης θα μπορούσε να σας φέρει μια ανάθεση εργασιών ή υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής, πράγμα το οποίο μπορεί να σας αγχώσει και να σας εκνευρίσει. Ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας ή ένας συνεργάτης σας, θα μπορούσε να ξεσπάσει πάνω σας συσσωρευμένη πίεση. Θέστε τα πράγματα υπό έλεγχο, αν παραστεί ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάξτε το χώρο που διαμένετε έτσι ώστε να νιώθετε πιο άνετα και χαλαρά, είναι η προτροπή της Νέας Σελήνης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια ριζική αλλαγή στο σπίτι σας ή να οργανώσετε με εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο πρωτότυπο και καινοτόμο, το διαμέρισμά σας. Τώρα αισθάνεστε το σπίτι σας σαν το καταφύγιό σας, περισσότερο σαν ένα μέρος όπου μπορείτε να ηρεμήσετε από το άγχος και τις υποχρεώσεις σας και λιγότερο σαν τόπο που φορτίζετε το laptop σας ή προσκαλείτε τους φίλους σας. Αν αναζητάτε ένα νέο οίκημα, το φεγγάρι σας αποκαλύπτει το κατάλληλο σπίτι που αναζητούσατε πάντα. Μήπως έχετε εμπλακεί σε μια οικογενειακή βεντέτα; Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα τώρα, έτσι κάντε το πρώτο βήμα και δώστε κλαδί ελιάς.

Νιώθετε υπερφορτωμένοι από τα πολλά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον καθημερινό έκτο οίκο σας αναδεύει τον εκνευρισμό και το άγχος σας. Ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε με τις καλύτερες προθέσεις για την αντιμετώπιση των καθηκόντων σας, κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο ανατρέπει το πρόγραμμά σας. Μην υποτιμάτε τη βοήθεια των άλλων, αν θέλετε να ηρεμήσετε και να κάνετε σωστή δουλειά. Αν για παράδειγμα είστε πιεσμένοι με την ανάθεση ενός νέου έργου στην εργασία σας, μην το αναβάλετε για αύριο και κάντε ένα χρονοδιάγραμμα για τη διεκπεραίωσή του. Μην εκτροχιάσετε τις προσπάθειές σας, συνεχίστε με ζήλο και προχωρήστε, θα κάνετε γρήγορα πρόοδο. Επίσης, πιέστε τον εαυτό σας να πηγαίνει τακτικά στο γυμναστήριο, να κάνετε έναν περίπατο στη γειτονιά σας, να έρθετε σε επαφή με τη φύση, θα νιώσετε τόσο ήρεμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συλλογικές δραστηριότητες και οι φιλίες βγάζουν προς τα έξω το καλύτερο και το χειρότερο στους ανθρώπους, και η Νέα Σελήνη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, θα στείλει ένα φως για να δείτε τους αληθινούς και τους ψεύτικους φίλους σας. Η σωστή συνεργασία και η συντονισμένη συλλογική δράση, μπορεί να οδηγήσουν σε μια ομαδική νίκη. Αλλά από την αντίθετη πλευρά, όταν υπάρχει πίεση και ανταγωνισμός, αυτό επηρεάζει όλη την ομάδα και κάνει τους ανθρώπους ατομιστές. Το φεγγάρι σάς καλεί τώρα να βοηθήσετε, αλλά και να παρέμβετε σε δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Εκφράζετε επίσης το φιλελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα σας, ίσως γίνετε ο ηγέτης μιας νέας ομάδας και την οδηγείτε στην επιτυχία.

Ο Άρης κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της αυτοέκφρασης, της φήμης και της ηγεσίας και αξιολογείται θετικά ένα έργο σας. Οι φωτογραφίες σας γίνονται ανάρπαστες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λαμβάνετε θετικά σχόλια και επαίνους στο προφίλ σας. Ίσως όμως αυτό αναδεύσει την εγωιστική πλευρά σας, έχετε έπαρση και αλαζονεία, με αποτέλεσμα να σας θεωρήσουν οι άλλοι σνομπ. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τον έρωτα, έτσι μπορεί να έχετε βάλει τον αγαπημένο σας στο περιθώριο για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Θα μπορούσατε να στείλετε το λάθος μήνυμα ή ίσως δείτε μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας του συντρόφου σας. Δεδομένου ότι αναζητάτε τον ενθουσιασμό, ίσως προκαλέσετε την οργή και το θυμό του, γιατί για παράδειγμα έχετε δύο λογαριασμούς στο Facebook, κι αυτό ταράξει τα νερά. Είστε μόνοι; Αναδεικνύετε τον ερωτισμό και το πάθος σας στους θαυμαστές σας, η ερωτική σας ζωή δεν πρόκειται να είναι μονότονη και πληκτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να αναδιοργανώσετε την οικονομική σας κατάσταση, καθώς η Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας βοηθά να κάνετε μια πιο έξυπνη οικονομική διαχείριση. Ισορροπείτε τον προϋπολογισμό σας με τις καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες σας, πληρώνετε λογαριασμούς τους οποίους ίσως έχετε ξεχάσει ή δεν μπορούσατε να ξοφλήσετε. Είστε σε μια νέα εξάμηνη τροχιά οικονομικής ανάπτυξης, η οποία σας οδηγεί σε μεγαλύτερη κέρδη. Τώρα ξέρετε πώς να προχωρήσετε σε μια ηγετική θέση μέσα σε μια εταιρεία ή μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια ανεξάρτητη δουλειά με τη δική σας προσπάθεια ή τη συμβολή των φίλων σας. Θα αποκομίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο που κυβερνά την τεχνολογία και το ομαδικό πνεύμα, τα χρήματα θα μπορούσαν να προέλθουν από μια επιχείρηση στο web ή μια κερδοφόρα online συνεργασία.

Εμπλέκεστε σε οικογενειακές συγκρούσεις που φτάνουν στο δράμα, αναλώνετε την ενέργειά σας σε άσκοπες αντιπαραθέσεις που έρχονται από το πουθενά, καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αλίμονο σε όποιον τολμήσει και τα βάλει μαζί σας, θα τον διώξετε από τον οικογενειακό παράδεισο! Ίσως μια σημαντική σχέση σας δεν έχει την ίδια διάθεση με τη δική σας να μείνει στο σπίτι σας ή η οικογένειά σας ασκεί αυτόκλητη κριτική για την ερωτική σας ζωή ή την αγάπη σας. Είστε επίσης επιρρεπείς να πάρετε τα πράγματα προσωπικά, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε θυελλώδη συναισθήματα και περιττό ανταγωνισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίξτε σαμπάνιες και πιείτε στην υγειά σας. Το «νέο έτος» σας ξεκινά από αυτήν την εβδομάδα με την ετήσια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και οδεύετε προς ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να κάνετε μια λίστα με τις πιο μεγάλες επιθυμίες σας: Τι θα θέλατε να δημιουργήσετε και πώς θα επεκταθείτε κατά τους επόμενους έξι μήνες; Δώστε έμφαση στην προσωπική σας ανάπτυξη και γαλουχήστε τα προσωπικά ενδιαφέροντά σας. Αυτές οι επιθυμίες σας θα υλοποιηθούν σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό σας, που τυγχάνει να είναι και έκλειψη. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα ανεξάρτητο έργο, που μπορεί να γράψει το όνομά σας με χρυσά γράμματα και να ενισχύσει τη δημοτικότητά σας ή βρίσκετε έναν… τρελό έρωτα, που αλλάζει τη ζωή σας. Οδεύετε σε μια καινοτόμο, πρωτότυπη και εντελώς διαφορετική ζωή, από αυτήν που διάγετε τώρα.

Ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει ευχάριστους στην επικοινωνία, πολύ ομιλητικούς και συζητήσιμους, φέρνει στο προσκήνιο τη φιλικότητα και την κοινωνικότητά σας. Αλλά σας κάνει επιπλέον οξύθυμους με λεκτικές επιθέσεις σε όποιον δεν αποδέχεται τις ιδέες και τις απόψεις σας. Ο εγωισμός και το πείσμα σας νικούν τον εαυτό σας και στη συνέχεια επιτίθεστε στα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Μην κάνετε μεγάλες δηλώσεις κι αν δεν μπορείτε, μιλήσετε με ωραίο τρόπο, είναι σίγουρα καλύτερο να συγκρατηθείτε. Αν κάποιος έχει κάνει λάθος, αφήστε τον να απολογηθεί, κάντε ερωτήσεις και ακούστε τι έχει να σας πει. Αυτή είναι η ταχύτερη διαδρομή για την αποκατάσταση της ισορροπίας των σχέσεων σας, η οποία για να γίνει, θα πρέπει να μη θίγετε ευαίσθητα θέματα.

ΙΧΘΥΣ

Χαλαρώστε, ηρεμήστε και απελευθερωθείτε. Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας και της αναζωογόνησης, σας καλεί να βρείτε τρόπους για να ηρεμήσετε από το άγχος σας. Τι κάνετε για να χαλαρώσετε; Τώρα είναι η ώρα να κάνετε διαλογισμό, να ακούσετε χαλαρωτική μουσική, να διαβάσετε ένα πνευματικό βιβλίο, να μιλήσετε με λίγους έμπιστους φίλους, ίσως ακόμα να καταφέρετε να ηρεμήσετε με την τέχνη ή τη γιόγκα. Αυτή η Νέα Σελήνη ξεκινά μια διαδικασία επούλωσης των πληγών του σώματος, του νου και της ψυχής σας. Αρχίστε να ψάχνετε τρόπους για να μειώσετε το άγχος στην καθημερινή σας ζωή. Έχετε κρατήσει μέσα σας μια μνησικακία; Ξεκινήστε από τώρα να απομακρύνετε από μέσα σας αυτήν τη δυσαρέσκεια για το δικό σας καλό. Ακόμα κι αν δεν έχετε αυτό το άτομο στη ζωή σας, θα είστε πιο ευτυχισμένοι μόλις συνειδητοποιήσετε τα καρμικά μαθήματα που σας δίδαξε αυτή η σχέση και προχωρήσετε μπροστά.

Τι είναι αυτό που αποτρέπει την οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια; Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, του χρήματος, κλονίζεται η σταθερότητα των οικονομικών σας, ίσως έχετε πιεστικά ωράρια στην εργασία σας, που δεν αμείβονται σύμφωνα με την αξία σας. Αν και ο κόκκινος πλανήτης θα σας κάνει πιο εργατικούς και δραστήριους, θα σας πιέσει για να αποπερατώσετε τα σχέδιά σας. Ίσως γίνετε υπερβολικά μαχητικοί για να πάρετε χρήματα που σας χρωστάνε, η ορμητικότητά σας όμως δεν έχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μην αφήνετε έναν απαιτητικό φίλο ή τον αγαπημένο σας να αποσπά με έντεχνο τρόπο τα χρήματά σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να εργάζεται όλη την ημέρα, όταν νιώθετε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 23-29.1.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, φως, αρης, εμφάνιση, γνώμονα, καιρος, υγιή, στυλ, laptop, δραση, επηρεάζει, σνομπ, facebook, εταιρεία, web, online, δραμα, πιείτε, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, έκλειψη σελήνης, www.facebook.com, αξια, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, επιθυμιες, βημα, γιογκα, δουλεια, εγκυμοσυνη, εγωισμος, εργασια, ηγετης, θαυματα, καθημερινη, λονδινο, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, πιεση, προγραμμα, ρωμη, σεληνη, σνομπ, υγεια, φιλια, φλογα, φωτογραφιες, φως, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, ανθρωπος, απλα, ατομο, βιβλιο, βλεμμα, βοηθεια, βρειτε, γεγονοτα, γειτονια, γινει, γινονται, γνώμονα, γοητεια, γονιμοτητα, δευτερο, δυναμη, δειτε, δηλωσεις, δικη, ευχαριστο, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκαθαριση, εκλειψη, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εργα, εμφάνιση, εξι, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερθετε, ερχεται, ερχονται, εστιαση, εταιρεία, ευεξια, τεχνη, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεες, ιδια, υπομονη, ηρεμια, εικονα, οικο, ηρεμα, κεφαλαιο, κυκλος, κοκκινου, λαθη, λαθος, μηνες, μυστικο, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νικη, ξεκινημα, ξεκουραση, ξερετε, ξυπνα, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ονομα, οραματα, παθος, πεισμα, πιείτε, ποιοτητα, σαββατο, σεξουαλικοτητα, σιγουρα, σιγουρο, συνεχεια, συντομα, σκεψεις, σπιτι, στυλ, σχεδια, σχολια, τρεξιμο, φεγγαρι, φυση, φτερα, φημη, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, δικαιωματα, δουλειες, εμφαση, ερωτησεις, web, φιλοι, γινετε, κρυος, laptop, μεινει, μπροστα, ολη μερα, οργη, online, τρελο, θεματα, θερμοκρασια, θετικα, υγειας, ωραιο, χαλαρα
Τυχαία Θέματα