Τί προβλέπουν τα άστρα από 17.10 έως 23.10.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Κινητοποιηθείτε και ζήστε την περιπέτεια! Η χαρά και η αισιοδοξία σας είναι το καλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο, χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη και τον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας. Αν υπάρχει κάποιος που βλέπει τη θετική πλευρά της αγάπης και της ζωής, αυτός είστε μόνο εσείς! Εξαπλώνετε όλη τη χαρά και τον ενθουσιασμό σας στους γύρω σας, είστε η καλή νεράιδα που αγγίζει με το μαγικό ραβδί της τους άλλους και τους

αλλάζει διάθεση στη στιγμή. Μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα σχέση σε ένα αυθόρμητο ταξίδι σας ή απλά προωθείτε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Ζείτε τη ζωή για λογαριασμό σας κι αυτό έχει ένα διπλό πλεονέκτημα: α) ικανοποιείτε τα δικά σας συμφέροντα και β) επεκτείνονται οι γνωστικοί και κοινωνικοί σας ορίζοντες.

Ύπουλα παιχνίδια εξουσίας στην εργασία σας δημιουργεί ο Άρης σε σύνοδο με τον ελεγκτικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στο δέκατο οίκο σας, της δομής και του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού. Ίσως μάθετε ότι ένα ηγετικό στέλεχος στην εταιρεία σας ή ένας συνεργάτης σας δε χειρίζονται σωστά μια σημαντική κατάσταση. Ίσως μια ένταση που υποβόσκει από καιρό στο γραφείο, εκτονωθεί με κακεντρεχή τρόπο ή ένας πελάτης ανατρέπει την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας ή κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν γρήγορα, σας αναγκάζουν να μείνετε αργά στο γραφείο. Προσπαθείτε για έναν κοινό στόχο; Όταν εργάζεστε μαζί με τους άλλους, θα πρέπει να είστε συμβιβαστικοί και κυρίως να απέχετε από μικροπρεπή λόγια και ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε χαρά και ευτυχία για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα των οικονομικών σας! Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, σας χαρίζει την υποστήριξή της για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας και επιπλέον την ώθηση για να πάρετε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις. Ίσως έχετε μια διαισθητική ώθηση, για να κάνετε μια έξυπνη επένδυση ή μια επικερδή συμφωνία ακινήτων. Περίεργες συμπτώσεις και διαισθητικές εκλάμψεις θα είναι άφθονες αυτήν την εβδομάδα, χρωματίζοντάς την με μια μυστικιστική χροιά. Να θυμάστε όμως, ότι για να έχετε αφθονία και οικονομική ευημερία, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να πιστεύετε ότι μπορείτε να γίνετε πλούσιοι, για να είστε πλούσιοι. Αυτή είναι η συνταγή για να προσελκύσετε περισσότερα χρήματα.

Αισθάνεστε μια έντονη ανάγκη να πετάξετε, να ανοίξετε τα φτερά σας, χάρη στη σύνοδο του Άρη με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον ένατο οίκο σας, της ελευθερίας. Αν έχετε βαρεθεί από τη ρουτίνα σας, οι συνθήκες θα είναι τέτοιες, που θα σας ωθήσουν να κάνετε κάτι διαφορετικό, να βγείτε έξω σε ένα μεγάλο ευρύ κοινό. Ή ίσως απλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε τώρα τη βαθιά ανάγκη σας για αλλαγή, για να νιώσετε και πάλι ζωντανοί, είτε μέσω ενός ταξιδιού, είτε μιας νέας γνώσης που επεκτείνει το μυαλό σας ή απλά γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και μαθαίνοντας από τις εμπειρίες τους. Το σύμπαν σάς ζητά να παραγκωνίσετε τη συνήθη ασφάλειά σας και να δείτε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω. Θα ανοίξει ένας δρόμος με νέες δυνατότητες, αν κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μια συνεργατική διάθεση και μια αισιοδοξία στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας, καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί όταν εργάζεστε με τους άλλους, ποθείτε να γίνετε ζευγάρι, ξέρετε ότι ο κόσμος σας θα γίνει καλύτερος όταν μοιράζεστε με κάποιον/α άλλον/η τη ζωή σας. Οι ιδέες σας επεκτείνονται όταν έχετε ένα συνεργάτη που σας στηρίζει και ένα σύντροφο που σας βοηθά να δείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, ακόμη και αν έχετε πεσμένη διάθεση. Κάνετε χαρούμενες συζητήσεις, έχετε μια αισιόδοξη ενέργεια που είναι μεταδοτική, εργάζεστε αρμονικά και συνεργατικά, διασκεδάζετε και κοινωνικοποιήστε με άτομα, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Έχετε τη διάθεση για απομόνωση, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας. Ίσως χρειαστείτε λίγο περισσότερο από τον κανονικό χρόνο για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας, όσο κι αν επείγουν. Το σύμπαν εφιστά την προσοχή σας στην προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, δε χρειάζεται τώρα να λέτε πολλά για τον εαυτό σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι και επιρρεπείς στο να επηρεάζεστε από τις αρνητικές διαθέσεις των άλλων ανθρώπων (αλλά και να μπείτε στον πειρασμό να βιαστείτε να τους κρίνετε). Συλλογιστείτε ποια είναι η θέση σας στη ζωή των άλλων και τι πρέπει να κάνετε για να ενισχύσετε το συναισθηματικό κομμάτι των σχέσεων σας. Αν αισθάνεστε ευάλωτοι συναισθηματικά, ζητήστε υποστήριξη, όποτε τη χρειάζεστε. Συμβουλή: Απομονωθείτε από την αγάπη σας ή ακόμη και τους φίλους σας, αν δε νιώθετε συναισθηματική εγγύτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι για μια νέα, πιο χαρούμενη ζωή; Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στον έκτο οίκο σας, της υγείας, ενεργοποιεί τις προσπάθειες για την υγεία σας και την ευεξία σας, χαρίζοντάς σας την υποστήριξή της. Ίσως θεσπίσετε πιο υγιείς διατροφικές συνήθειες ή πάτε στο γυμναστήριο, η Αφροδίτη μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. (Και ας το παραδεχτείτε, όταν κάτι πηγαίνει στραβά έχει αντανάκλαση στο σώμα σας και στην ψυχολογική σας διάθεση). Αποδεχτείτε την καθημερινότητα της ζωής, ακόμη και αν αισθάνεστε λίγο βαρετά μερικές φορές. Αντί να δίνετε σημασία στα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε, δείτε πιο αισιόδοξα τη ζωή, όσο μπορείτε.

Βυθίζεστε σε μια έντονη συναισθηματική διάθεση, χάρη στον Άρη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Σκάβετε βαθιά στην ψυχή του αγαπημένου σας κι αν βρείτε κάτι μεμπτό ή νιώσετε ότι δεν υπάρχει βάθος συναισθημάτων, ο αυθόρμητος Άρης προκαλεί έκρηξη. Τώρα τα θέλετε όλα: σπίτι, καλύτερο σεξ, δέσμευση και αθάνατη αφοσίωση. Κάτι άλλο επίσης σημαντικό: ενεργείτε εξουσιαστικά και ελεγκτικά, ίσως ακόμη προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε διακριτικά τον αγαπημένο σας. Πριν ρίξετε τις βολές σας, εξετάστε το αποτέλεσμα. Μια υπενθύμιση: Θα μπορούσε αυτό το άτομο να καθρεφτίζει τους βαθιά ριζωμένους φόβους σας και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς σας, τους οποίους φέρνει στην επιφάνεια. Μη ζητάτε τώρα πολλά, απλά δε θα τα πάρετε.

ΛΕΩΝ

Το πάθος σας είναι φωτιά! Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στον ερωτικό και εκφραστικό πέμπτο οίκο σας, σας κάνει να νιώθετε να μην μπορείτε να συγκρατήσετε το πάθος σας, έχετε αυτοπεποίθηση ότι θα καταφέρετε να αιχμαλωτίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Μπορεί να εμπνευστείτε να κάνετε αυτήν την τολμηρή κίνηση που σκεφτόσασταν καιρό τώρα, αρχίζοντας ίσως από μια έντονη συναισθηματικά συνομιλία, που καθαρίζει τον αέρα στη σχέση σας και σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Ή ίσως τολμήσετε να πάρετε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε αυτόν/ήν που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα και χωρίς να το καταλάβετε, βρίσκεστε σε μια νέα σχέση. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, εσείς σέρνετε τον ερωτικό χορό, δεν είστε απαθείς αλλά τολμηροί, ενθουσιώδεις και άμεσοι, για να λάβετε πάθος και αγάπη.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον ελεγκτικό Πλούτωνα στον έκτο οίκο σας, της υγείας, εκτροχιάζει τις καλύτερες προσπάθειές σας να πάτε στο γυμναστήριο ή να τρώτε πιο υγιεινά. Ίσως νιώσετε συντριπτική την επιθυμία να φάτε, να πιείτε και να κάνετε υπερβολές. Μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας, αξίζετε μια μέρα διασκέδασης. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι από την επόμενη εβδομάδα θα μπείτε και πάλι σε πρόγραμμα. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να πάτε στο άλλο άκρο, να καταβάλετε ακραίες προσπάθειες στο γυμναστήριο κι αυτό να έχει αρνητικό αντίκτυπο στους μύες σας και να επιφέρει σωματική καταπόνηση. Τα πάντα θέλουν μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώνεστε στον ιερό χώρο σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Νιώθετε οικογενειακή θαλπωρή και ευδαιμονία, χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη, στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Είτε θέλετε να καθαρίσετε το σπίτι σας, είτε να το ανακαινίσετε ή ακόμα να ξεκινήσετε τη διερεύνηση ενός νέου ακινήτου, τα αστέρια υποστηρίζουν τη δράση σας. Αναλώνετε επίσης τον πολύτιμο χρόνο σας και την ενέργειά σας στην ενίσχυση και την εμβάθυνση των πιο οικείων σχέσεών σας. Δείξτε την αγάπη σας στα προσφιλή σας πρόσωπα, προσκαλώντας τους στο σπίτι σας για ένα σπιτικό γεύμα ή με ένα μικρό, αλλά εγκάρδιο δώρο. Θα νιώσετε τόσο καλά αποδεικνύοντας την αγάπη σας και όχι μόνο: Θα έχετε ανταλλάγματα από τον αποδέκτη της καλοσύνης σας.

Μπορείτε να συμφωνήσετε με τον αγαπημένο σας ή όχι; Θα χρειαστεί να αγωνιστείτε και να καταβάλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να νιώσετε ηρεμία στη σχέση σας, καθώς Άρης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Η αρμονία στη σχέση σας θα μπορούσε να διαταραχθεί από δικές σας βιαστικές και παρορμητικές ενέργειες, τώρα δεν μπορείτε να είστε διπλωματικοί, το σύμπαν κλέβει την αισιοδοξία σας και διακατέχεστε από σκοτεινές σκέψεις. Θα πρέπει να γνωρίζετε το εξής: Να είστε πολύ προσεκτικοί στο να μην κυριαρχήσετε και εξουσιάσετε τον αγαπημένο σας, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών σας. Μπορεί να έχετε ένα στόχο για τη σχέση σας, ένα μεγάλο όραμα, αλλά για να δημιουργήσετε ένα θετικό σενάριο, θα πρέπει να εκφράσετε τις θετικές προθέσεις σας πριν ανοίξετε οποιεσδήποτε συνομιλίες.

ΖΥΓΟΣ

Η έμφυτη κοινωνικότητα και η διπλωματία σας έρχονται στο προσκήνιο, έχετε μια χαρούμενη διάθεση, καθώς η Αφροδίτη στον Τοξότη κινείται στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Με όποιον μιλάτε, έχετε ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση, είστε αισιόδοξοι και ιδεαλιστές. Πιάστε ένα συνάδελφο ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και προτείνετε ένα γεύμα για δύο. Δεδομένου ότι η τεχνολογία έχει επεκταθεί στις μέρες μας, μπορείτε να απολαύσετε μια χαρούμενη συνομιλία ή πνευματώδη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείξτε το ενδιαφέρον σας στην αγάπη σας, κάνοντας σχέδια για διασκέδαση το βράδυ, επισκεφτείτε ένα μουσείο ή διαβάστε ένα καλό βιβλίο, θα μάθετε πολλά. Bonus αν πάτε σε έναν έρανο για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Ο αλτρουισμός είναι καλός για το κάρμα σας.

Θα χρειαστεί να βάλετε όρια στις απαιτήσεις ενός αγαπημένου σας προσώπου, αλλά χωρίς ένταση, καθώς ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον αυταρχικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Πριν αντιδράσετε συναισθηματικά σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, να θυμάστε ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να σας ελέγξει, χωρίς την άδειά σας. Αν αισθάνεστε ότι κάποιοι σας επιβάλουν την εξουσία τους και τη δύναμή τους, θα γίνει ηφαιστειακή έκρηξη. Τα έντονα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να σας κάνουν να πείτε το χειρότερο πράγμα και να χτυπήσετε πραγματικά κάποιον εκεί που πονάει. Δεν αξίζει τον κόπο. Οι ευαισθησίες σας θα είναι πολύ έντονες, έτσι, όσο μπορείτε αναλογιστείτε τις κινήσεις σας και τα αποτελέσματα των ενεργειών σας, πριν αντιδράσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μια μεγάλη σύγκρουση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε περισσότερα χρήματα! Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας χαρίζει αισιοδοξία και ζήλο, για να κινηθείτε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να είστε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας. Ο χρόνος είναι επίσης χρήμα, έτσι αναλογίζεστε: Οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, σας αφήνουν χρόνο για να επικεντρωθείτε στις αγαπημένες σας δραστηριότητες; Αν και δε θα έχετε έλλειψη κοινωνικών προσκλήσεων, προσέξτε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, καθώς η Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια τον πόθο σας για όλα τα πολυτελή πράγματα. Όταν πρόκειται να ξοδέψετε χρήματα, φροντίστε να έχετε πλάνο για να εξασφαλίσετε ότι μπορείτε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά.

Να μιλήσετε ή όχι; Ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας κάνει περισσότερο ομιλητικούς, αλλά σχηματίζει μια δύσκολη σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα, κι αυτό σας ωθεί να είστε σκληρά ειλικρινείς, δεν αποδέχεστε τα σφάλματα των άλλων. Γίνεστε απίστευτα κυνικοί, ακόμα και κακεντρεχείς, με τους συναδέλφους σας ή τους φίλους σας, αλλά θα τιμωρήσετε τον εαυτό σας ένα δευτερόλεπτο αργότερα. Σταματήστε την αρνητική κριτική και τα επικίνδυνα σχόλιά σας. Δε θα βοηθήσει σε τίποτα, ούτε και θα δείξετε στους άλλους με αυτόν τον τρόπο ότι έχετε δύναμη. Από τη θετική πλευρά, το σύμπαν βοηθά να έχουν απήχηση οι έξυπνες ιδέες σας και να αναγνωριστεί ένα έργο σας. Αν έχετε άγχος, μιλήστε σε έμπιστους φίλους σας, η ανταλλαγή απόψεων θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να βάλετε σε τάξη τις ιδέες και τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπέτεια, ενθουσιασμός και πάθος είναι οι τρεις μαγικές λέξεις που σας ταιριάζουν τώρα, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σας για εξερεύνηση και το πάθος σας για τη γνώση, τα ταξίδια και την κοσμική ζωή. Έχετε έντονη τη διάθεση να ζήσετε ένα καυτό ειδύλλιο. Ίσως το αντικείμενο του πόθου σας να ζει σε άλλη πόλη από τη δική σας ή στο εξωτερικό, να είναι από έναν άλλο πολιτισμό ή να έχει διαφορετικό τρόπο ζωής, αλλά δε σας νοιάζει! Όποια και αν είναι η περίπτωση, η αγάπη είναι για σας γνώση, μαθαίνετε για τον εαυτό σας, για τον αγαπημένο σας και ειδικά για τον κόσμο γύρω σας. Είστε σε σχέση; Τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να εκφραστείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια, έτσι μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και θα έχετε ανταπόκριση.

Δύσκολα θα νιώσετε ασφάλεια, αν δε βάλετε τη λογική, είναι το μήνυμα του Άρη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Για να έχετε σταθερότητα στα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε πρακτικοί και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Αν έχετε παραμελήσει τα καθήκοντά σας ή έχετε κλονίσει την ισορροπία του προϋπολογισμού σας, χαλιναγωγήστε τις δαπάνες σας και βάλτε πρόγραμμα στη ζωή σας. Ή, αν ψάχνετε να ενισχύσετε την απόδοσή σας στην εργασία σας ή τα κέρδη της επιχείρησής σας, αναζητήστε πρακτικούς τρόπους για να είστε πιο αποτελεσματικοί ή προσλάβετε έμπειρα και ικανά άτομα, που θα βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της επιχείρησής σας. Μπορεί επίσης να αναλάβετε περισσότερη δουλειά από ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας κι αυτό να σας αγχώσει και να αποδιοργανώσει την καθημερινότητά σας. Αν είστε πνιγμένοι στις ευθύνες, θα μπορούσατε μόνοι σας να αποτύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μέσα σας πληγές που πρέπει να επουλωθούν; Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, μπλοκάρει την επιθυμία σας να επεκταθείτε και να ζήσετε τη ζωή, το μυαλό σας παρασύρεται στο παρελθόν, ιδιαίτερα σε μια παλιά αγάπη ή παλιά προδοσία, που χρειάζεται την προσοχή σας αλλά και την επούλωση του πόνου σας. Εάν είναι δυνατόν, περάστε το χρόνο σας στην απομόνωση ή με έναν αξιόπιστο φίλο. Έχετε έμφυτες την επιμονή και την υπομονή, έτσι δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει και να αναγεννηθεί. Δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και φιλοσοφήστε τη ζωή. Όπως η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα, μην κολλάτε σε θέματα που δεν πρόκειται να εξαφανιστούν εν μία νυκτί. Βήμα προς βήμα όμως, θα βρείτε το δρόμο σας.

Βαθιές, μετασχηματιστικές αλλαγές έρχονται στο δρόμο σας, καθώς ο Άρης σχηματίζει μια δυναμική σύνοδο με τον Πλούτωνα στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας. Ξαφνικά θα μπορούσατε να αισθανθείτε την ανάγκη να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, έχετε οδηγό τα έντονα συναισθήματά σας, θέλετε να θέσετε γερές βάσεις για το μέλλον, όπως για παράδειγμα πού θα είστε σε δεκαπέντε χρόνια από τώρα, και αισθάνεστε σαν να πρέπει να φτάσετε εκεί σήμερα! Ρίξτε μια διερευνητική ματιά στη ζωή σας: Οι σημερινές σας δραστηριότητες υποστηρίζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους σας; Δεδομένου ότι αυτή η σύνοδος είναι άκρως δυναμική, θα μπορούσατε να αισθανθείτε ιδιαίτερα έντονα, ακόμη και λίγο τρομακτικά για την πορεία σας. Ίσως φύγει εντελώς ξαφνικά από τη ζωή σας ένας καλός συνάδελφος ή συνεργάτης, ή έχετε να αντιμετωπίσετε ένα δύστροπο ερωτικό σύντροφο ή αφεντικό. Αγκαλιάστε τις αλλαγές και λάβετε υπόψη σας το ρητό του Σενέκα: «Η τύχη φοβάται και τρέμει τους γενναίους, αλλά τρομοκρατεί και ποδοπατάει τους δειλούς!».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναλάβετε τον καλό, ομαδικό και συνεργατικό σας ρόλο! Έχετε μια αισιόδοξη, κοινωνική διάθεση, χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη και στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της φιλίας. Συζητάτε για τα παγκόσμια θέματα, είστε χαρούμενοι και ζωντανοί, φιλοσοφείτε τη ζωή. Εξερευνάτε νέες φιλίες, βρίσκεστε με άτομα από τα οποία αποκομίζετε πολλές εμπειρίες, ανοίγετε την καρδιά σας και διευρύνετε τη σκέψη σας. Μην αρνηθείτε τις κοινωνικές εκδηλώσεις, θα έχετε πολλές προσκλήσεις από τους φίλους σας και τους συναδέλφους σας μετά τη δουλειά. Με αυτήν την ενθουσιώδη και αισιόδοξη διάθεση, θα βρείτε πολλούς θαυμαστές να σας περιτριγυρίζουν, αλλά και άτομα πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί σας.

Μια γλυκιά διαφυγή από την πραγματικότητα της ζωής δημιουργεί ο Άρης σε σύνοδο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον κρυφό και θολό δωδέκατο οίκο σας. Η ανάγκη σας για απομόνωση και ηρεμία καθίσταται επιτακτική, τώρα προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να νιώσετε γαλήνια, δε διεκδικείτε τίποτα από τη ζωή. Απλά θέλετε να κλείσετε τα πατζούρια και να αφήσετε τον κόσμο απ’ έξω, ίσως ακόμα νιώσετε αποδιοργανωμένοι συναισθηματικά. Επιδοθείτε σε ήρεμες δραστηριότητες που μπορούν να αποκαταστήσουν την ψυχική ισορροπία σας, όπως η γιόγκα, η μουσική και ο διαλογισμός. Αλλά μέσα από αυτήν τη δυναμική συμπαντική ενέργεια, θα μπορούσατε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Μπορεί τελικά να καταλάβετε ότι είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη ευδαιμονία και να έχετε τη συναισθηματική ασφάλεια, που τόσο επιθυμείτε. Αγκαλιάστε την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν, αφήστε πίσω το κακό παρελθόν σας και βήμα- βήμα σχεδιάστε ένα καλύτερο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Κινείστε προς τα πάνω, πάτε πολύ υψηλά! Οι φιλοδοξίες στην καριέρα σας έρχονται στο προσκήνιο, χάρη στην Αφροδίτη στον Τοξότη και στο φιλόδοξό δέκατο οίκο σας, αναγνωρίζονται τα επαγγελματικά σας προσόντα και η σκληρή δουλειά σας, έχετε την υποστήριξη των συναδέλφων και των συνεργατών σας. Έχετε βρει χρόνο να σκεφτείτε αν η εργασία σας αντικατοπτρίζει τις αξίες σας; Έχετε φανταστεί πως θα ήταν η ζωή σας χωρίς περιορισμούς; Ίσως έχετε καταθέσει τα όπλα και έχετε συμβιβαστεί με τις αρνητικές συνθήκες της εργασίας σας ή με μια δουλειά που δεν είναι σύμφωνη με τις αξίες σας. Τώρα είναι η ώρα να αναλάβετε δράση, να αγωνιστείτε για τις επιθυμίες σας και να πιστέψετε με αισιοδοξία ότι βήμα-βήμα θα ανέβετε στο επόμενο επαγγελματικό σκαλί.

Εντελώς ξαφνικά θα μπορούσε να ξεσπάσει ένα παιχνίδι ελέγχου και εξουσίας μεταξύ των φίλων σας, καθώς ο Άρης συναντά σε μια δυνατή σύνοδο τον αυταρχικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δράσης. Τα πράγματα ίσως φαίνονται φυσιολογικά στην επιφάνεια, όλοι κρατούν τους τύπους, κανείς δε θίγει κανέναν. Ωστόσο, βαθιά κάτω υπάρχει κάποια ένταση που σιγοβράζει και απλά δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια διαμάχη σε μια ομάδα, όσον αφορά το ποιος έχει τον έλεγχο ή ποιος είναι η ηγέτης. Οι ιδιαιτερότητες του καθενός δεν έχουν καμιά σημασία για σας, έτσι να είστε προσεκτικοί ώστε να μην εμπλακείτε στα εξουσιαστικά παιχνίδια και το δράμα κάποιου άλλου. Μην κάνετε τον καταναγκασμό ή τον πόνο του άλλου πρόβλημά σας. Αυτό δε βοηθά κανέναν.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 17.10 έως 23.10.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, αρης, εταιρεία, βγείτε, βομβα mall, αφοσίωση, πιείτε, μύες, δραση, bonus, ειλικρίνεια, βασεις, δραμα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, μετρο, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, αποτελεσματα, βγείτε, επιθυμιες, αδεια, αφροδιτη, βημα, γιογκα, γνωση, δουλεια, εργασια, ηγετης, καριερα, μουσικη, ομορφα μυστικα, οριζοντες, παιχνιδια, προγραμμα, ρωμη, τυχη, υγεια, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, αλτρουισμος, απηχηση, απιστευτα, απλα, αρμονια, αστερια, ατομο, αυτοπεποιθηση, αφθονια, αφοσίωση, βιβλιο, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γινει, δευτερο, δυναμη, δειτε, δικη, δρομος, διπλο, δωρο, ευκαιρια, ευτυχια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκρηξη, ελλειψη, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενθουσιασμος, επιθυμια, ερχονται, εταιρεία, ευεξια, ευημερια, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, ηρεμια, θαλπωρη, θετικο, θολο, εικονα, οικο, ισορροπια, καρμα, κινηση, χτυπα, λογια, ματια, μεμπτο, μικρο, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ορια, οραμα, παθος, πιείτε, ψυχη, ποναει, σεναριο, σιγουρο, συζητηση, σκεψεις, συνταγη, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχολια, ταξιδια, υγιεις, φαινονται, φτερα, χερι, χατζηβασιλειου, χρημα, χρονος, χαρα, ομορφα, αφεντικο, ασφαλεια, bonus, ειλικρινεις, εξυπνες ιδεες, γινετε, ιδιαιτερα, χροια, κομματι, καρδια, λεξεις, μύες, παιχνιδι, πληγες, ρητο, ταξιδι, τοξοτη, θεματα, υγειας, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα