Τι προβλέπουν τα άστρα από 29.2 έως 6.3.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε την κοσμική άδεια για να βρεθείτε για λίγο στο δικό σας κόσμο, να χαθείτε στα όνειρα και τις φαντασιώσεις σας, να περπατήσετε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σας, της ανάπαυσης, της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Δεν υπάρχει καλύτερη

στιγμή για να απελευθερώσετε τη φαντασία σας, έτσι ακολουθήστε την. Αυτή η περιοδεία του Ερμή ορίζει το σκηνικό για τη θεραπεία της ψυχής σας και τη συγχώρεση. Δημιουργικές δραστηριότητες, όπως η συγγραφή, ο διαλογισμός και η τέχνη ανοίγουν τον δρόμο για νέες ιδέες. Τα επίπεδα της ενέργειάς σας μπορεί να είναι χαμηλά, έτσι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με κάτι που απαιτεί έντονη δραστηριότητα. Ακούστε το σώμα σας και δώστε του τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται για να ξεκουραστεί.

Φαντάζεστε πώς θα κάνετε ένα μεγάλο σας όνειρο πραγματικότητα; Ο Άρης στον τυχερό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, δημιουργεί θετικές συνθήκες για να σας φέρει στη γραμμή του τερματισμού, καθώς τώρα ο ενθουσιασμός σας, σας οδηγεί στην υλοποίηση των μεγάλων οραμάτων σας. Μόνο φροντίστε να οργανώσετε τα σχέδιά σας και μην παρασύρεστε από τον παρορμητισμό σας. Στόχος είναι η μέση λύση: Αφήστε τη χαρά, το πάθος και το ζήλο σας να είναι οι οδηγοί σας αλλά συνεχίστε να σκέφτεστε με λογική και με σαφήνεια. Αν έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα σας, ο κόκκινος πλανήτης σας φέρνει σε επαφή με τους άλλους, ίσως υλοποιήσετε μια επιχειρηματική ιδέα σας ή βρείτε έναν φίλο στην άλλη άκρη του κόσμου ή απλά κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει δύναμη στην ομαδική εργασία, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, της συνεργασίας και της τεχνολογίας, αυξάνει το κοινωνικό σας δίκτυο, επικοινωνείτε περισσότερο τόσο on-line όσο και σε πραγματικό χρόνο. Αλλά μην αγνοήσετε το υπάρχον κοινωνικό δίκτυό σας, ενώστε τους παλιούς με τους νέους φίλους σας. Τώρα προσπαθείτε να οργανώσετε μια κοινωνική ομάδα, αναλώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, μαθαίνοντας κάτι δημιουργικό και θέτετε τις βάσεις για νέες συνεργασίες. Μερικές ιδέες σας μπορεί να μετατρέψουν την ανιαρή καθημερινότητά σας, κάνοντας τη ζωή σας πολύ πιο ευχάριστη. Μακριά από το δράμα! Ο εγωισμός, ο έλεγχος και η εξουσία θα μπορούσαν να κλονίσουν την ισορροπία μιας σημαντικής σχέσης σας καθώς ο Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους στην ενέργεια που σας περιβάλλει.

Δεν έχετε χρόνο για ιδιοτελείς και απαιτητικούς ανθρώπους, γίνεστε απότομοι, ακόμα και σκληροί όταν συναντάτε ανθρώπους που έχουν έπαρση και αναζητούν με λάθος τρόπο την προσοχή ή συμπεριφέρονται με γελοιότητες. Δεν χρειάζεται να υποκύψετε στην πίεση όμως. Αναγνωρίστε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και προχωρήστε. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, φυσικά απομακρυνθείτε. Από την άλλη πλευρά, κάποιος θα μπορούσε να προσπαθήσει να σας επιβληθεί και να σας χειραγωγήσει. Μήπως του έχετε δώσει την άδεια να το κάνει; Δεν χρειάζεται να είστε με άτομα που μειώνουν την αυτοπεποίθησή σας και την αυτοεκτίμησή σας. Καιρός να θέσετε κανόνες και όρια και να τα τηρήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε τη φαντασία και την έμπνευση οδηγούς σας, σκεφτείτε πρακτικά και αρχίστε να χαρτογραφείτε τα μεγάλα σας σχέδια. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, περιοδεύει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, εφιστώντας την προσοχή σας στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Με τον πλανήτη της διανόησης σε αυτόν τον γωνιακό τομέα του χάρτη σας, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και γρήγοροι στις ιδέες σας. Βρίσκετε τρόπους σχετικά με το πώς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, αυτό θα είναι τώρα εύκολο για σας. Νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε θέση εργασίας ή ακόμη και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο μονοπάτι στη σταδιοδρομία σας; Πάρτε συμβουλές από έναν σύμβουλο ή απλά αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν τι ψάχνετε. Δεν θα πάρει και πολύ να έρθουν οι ευκαιρίες, αρκεί να τις αδράξετε!

Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, αυξάνει τη δύναμή σας και τα πάθη σας, θέλετε πάση θυσία κάποιον/α στο πλάι σας, έτσι σας προτρέπει να ενεργοποιηθείτε για να σβήσετε τη φωτιά του πάθους σας. Είστε σε σχέση; Απελευθερωθείτε από τις προκαταλήψεις: αν ο αγαπημένος σας ήταν λίγο πιο απαιτητικός ή αυταρχικός τον τελευταίο καιρό, θα μπορούσε τώρα να σας δείξει έντονο πάθος και η σχέση σας αποκτά μια νέα δυναμική. Επίσης, ο κόκκινος πλανήτης σας ωθεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα νέο συνεργάτη, αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να αποδειχθεί επιτυχής μόνο εφόσον οριστούν με σαφήνεια τα καθήκοντα του καθενός και φυσικά δεν πατάτε ο ένας στα αδύνατα σημεία του άλλου. Οι δυο σας θα μπορούσατε να γίνετε ένα ακτύπητο και δυνατό επαγγελματικό δίδυμο. Και το πιο παράδοξο: ένας ανταγωνιστής σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βαθιά φιλοσοφικά θέματα καταλαμβάνουν τις σκέψεις σας, καθώς ο Ερμής κινείται στον μεταφυσικό ένατο οίκο σας. Ανοίξτε ομιλίες για κοινωνικά θέματα που σας απασχολούν, αναζητήστε μια νέα γνώση που διευρύνει τους ορίζοντές σας, εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών. Χρησιμοποιήστε αυτήν την έντονη ενέργεια του αγγελιοφόρου των θεών για να κάνετε μεγάλα όνειρα, να ξεφύγετε από την άχαρη ρουτίνα σας. Επίσης, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να ανακαλύψετε έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων. Αποστομώστε με έξυπνα επιχειρήματα αυτούς που αρνούνται και επικρίνουν την αισιόδοξη άποψή σας για τη ζωή. Δείτε πού σας οδηγούν η φαντασία και η έμπνευσή σας, θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας!

Οι επαγγελματικές σχέσεις σας θα μπορούσαν σας δημιουργήσουν άγχος και προκλήσεις, καθώς ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, σας ζητά να αντιμετωπίσετε κάποιους φλύαρους ή υπερβολικούς ανθρώπους, οι οποίοι σας κατακλύζουν με τις απαιτήσεις τους. Ίσως νιώσετε πίεση, καθώς αναζητούν τις συμβουλές σας για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Να είστε αυστηροί με τους άλλους (και τον εαυτό σας), έτσι ώστε να μην παρεκκλίνετε από τις θέσεις σας. Προωθείστε τις κλήσεις στον τηλεφωνητή και αφήστε τους συναδέλφους σας να ξέρουν ότι δεν είστε διαθέσιμοι για λίγες ώρες. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σας ενθαρρύνει να εργαστείτε εξυπνότερα, όχι σκληρότερα. Απλοποιήστε τη ζωή σας, χρησιμοποιώντας εφαρμογές που κάνουν πιο αποδοτική και παραγωγική την εργασία σας και κατανείμετε κάποια από τα καθήκοντά σας στους συναδέλφους σας.

ΛΕΩΝ

Μύθος ή πραγματικότητα; Πηγαίνετε στα βαθιά, καθώς ο Ερμής στον παθιασμένο και οικείο όγδοο οίκο σας, σας ζητά να αποσαφηνίσετε την αλήθεια από το ψέμα σε μια σημαντική σχέση σας. Τώρα έχετε τη διάθεση για πιο οικείες σχέσεις, ίσως συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με ένα συνεργάτη, με σκοπό το αμοιβαίο όφελος και κέρδος. Ίσως επίσης να ονειρεύεστε τη δημιουργία μιας οικογένειας ή ακόμα και τη συμβίωση, όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι θέματα συζήτησης με τον αγαπημένο σας. Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος κυβερνά τα μακροπρόθεσμα οικονομικά και τη χρηματοδότηση, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε κάποιο μελλοντικό οικονομικό σχεδιασμό. Σκεφτείτε: εξαλείψτε τα χρέη σας, ανακαλύψτε νέες επενδύσεις, στηριχτείτε στη διαίσθησή σας και με στρατηγική αυξήστε το κομπόδεμά σας.

Με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, διατρέχετε τον κίνδυνο να ενεργήσετε με επιπολαιότητα στη σχέση σας ή ακόμα να εκδηλώσετε τη θεατρική και εγωιστική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Μπορεί να διεκδικείτε την αλήθεια αλλά η υπερβολή και η έπαρση θα μπορούσαν να κάνουν τον αγαπημένο σας να αμφισβητήσει την αξιοπιστία σας. Οι ιδέες σας είναι αρκετά δημιουργικές, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μιλήστε με ειλικρίνεια και ηρεμία βασιζόμενοι σε αποδεικτικά στοιχεία και αληθή γεγονότα για να υποστηρίξετε τους ισχυρισμούς σας, έτσι μόνο θα κερδίσετε και θα πάρετε αυτό που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζητήστε με ειλικρίνεια και συμπόνια με τους αγαπημένους σας. Το ζώδιό σας φημίζεται για την υπομονή του, αλλά τώρα με τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, θέλετε να γνωρίζετε αν είστε στην ίδια σελίδα με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Λοιπόν, μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και θα εκπλαγείτε με την πρόοδο που μπορείτε να κάνετε με τον ανοιχτό διάλογο. Είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση είτε για μια συνεργασία, μη φοβάστε να διαπραγματευτείτε. Ο επικοινωνιακός Ερμής σας χαρίζει την εξουσία της πειθούς και τα λόγια σας έχουν δύναμη. Μιλήστε με τον αγαπημένο σας, θα βγείτε και οι δυο σας κερδισμένοι στο τέλος.

Οι επόμενες εβδομάδες ενισχύουν, επίσης, τη φαντασία σας, την έμπνευση και τις δεξιότητές σας, και μια νέα συνεργασία συμπληρώνει τις ιδέες σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας, αυτό θα ενισχύσει τις προσπάθειές σας. Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, το σπίτι σας και η οικογένειά σας είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Αλλά κάποια αλλαγή είναι απαραίτητη για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Τι είναι αυτό που δεν κάθεται σωστά; Μήπως η ακαταστασία και το χάος; Ένας συγκάτοικος που δεν επωμίζεται το βάρος των ευθυνών του; Η αγάπη του γείτονα για το heavy metal που ακούγεται τις μεταμεσονύχτιες ώρες; Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας, ακόμα και αν χρειαστεί να πατήσετε πόδι. Να είστε κατηγορηματικοί και να εμμείνετε στις απόψεις σας, όχι όμως επιθετικοί, διαφορετικά θα ξεκινήσετε πόλεμο.

ΖΥΓΟΣ

Εμπνευστείτε από τη φαντασία σας και βάλτε οργάνωση και σύστημα στη ζωή σας! Ο Ερμής κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, και για τις επόμενες εβδομάδες σας ζητά να δημιουργήσετε τάξη στη ζωή σας και ιδιαίτερα στην εργασία σας, μόνο έτσι θα έχετε αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα. Καθιερώστε μια νέα ρουτίνα, πιο υγιή, και οργανώστε ένα πλάνο για να φτάσετε εκεί. Θυμηθείτε, αυτή η διέλευση διαρκεί μόνο μερικές ημέρες για να δημιουργήσετε νέες συνήθειες. Ο Ερμής σας ενθαρρύνει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να νιώσετε πιο ανανεωμένοι στην ψυχή σας αλλά και για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήμα στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Το αναλυτικό και οργανωτικό μυαλό σας, σας βοηθά να εστιάσετε στις λεπτομέρειες και να διαχειριστείτε με τη δύναμη της λογικής σας μια δύσκολη κατάσταση.

Ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, βάζει ταχύτητα στις σκέψεις σας και τις δράσεις σας, ίσως το να αφήσετε ελεύθερα τα λόγια σας να μη σας βγει σε καλό. Πριν κάνετε το μεγάλο άλμα να εκφέρετε τις απόψεις σας, σκεφτείτε αν το έξυπνο χιούμορ σας και τα αστεία σας υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθούν από τους άλλους. Αν νιώθετε ότι τρέχετε και δεν φτάνετε με τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας, συντάξτε ένα σχέδιο δράσης και αναθέστε κάποια από τα καθήκοντά σας στους άλλους, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε την ενέργειά σας σε ευχάριστες και χαλαρωτικές δραστηριότητες. Επίσης, κάντε νέες διασυνδέσεις, ακόμα κι αν κάποιες είναι από μακριά, θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Αν είστε σε αναμονή για μια απάντηση σε ένα e- mail ή τηλέφωνο, τώρα θα έχετε τις απαντήσεις. Επισήμανση: Μια ειλικρινής συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον με τον οποίον είχατε απομακρυνθεί, μπορεί να ανανεώσει τη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήπως το έχετε παρακάνει με τις ανησυχίες σας και την καχυποψία σας; Ο Ερμής ξεκινά την περιοδεία του στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και σας δίνει ένα δωρεάν εισιτήριο για τη χώρα των θαυμάτων του έρωτα και του πάθους. Ακόμα κι αν δεν είστε ο τύπος που θα φλερτάρει προκλητικά, ο μαγνητισμός, το χιούμορ και τα έξυπνα πειράγματά σας κάνουν τους άλλους να μην μπορούν να σας αντισταθούν. Απλά μην περιμένετε να έρθει κοντά σας ο θεός Έρωτας, όταν πιάσει κάποιον/α το μάτι σας κάντε την πρώτη κίνηση. Αδράξτε την ευκαιρία! Ανησυχείτε για τα χρήματα και την πορεία της οικονομικής σας κατάστασης, εξαιτίας του Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ίσως αφήσετε χαλαρό τον προϋπολογισμό σας.

Μπορεί να σας αρέσει να ζείτε με μεγάλες ανέσεις, αλλά αν δεν περιορίσετε τις ανεξέλεγκτες σπατάλες σας, θα μπορούσατε να βρεθείτε σε οικονομική δυσχέρεια. Συγκρατηθείτε όταν πρόκειται να αγοράσετε ακριβά αντικείμενα και στρέψτε την προσοχή σας σε απλούστερες απολαύσεις. Εκτιμήστε τη χαρά που σας δίνει η συγκέντρωση των φίλων σας στο σπίτι σας ή ακόμα και ο περίπατος στη φύση. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε την πορεία δράσης σας στα οικονομικά σας και να εμμείνετε σε αυτήν την απόφασή σας. Από τη θετική πλευρά, κάποιοι από τους φίλους σας ή τους συνεργάτες σας θα μπορούσαν να σας δώσουν ανεκτίμητες ιδέες για τον νέο σας προϋπολογισμό. Συγκεντρώστε μερικές διαφορετικές απόψεις, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κάντε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητα ποια μεγάλη περιπέτεια έχετε στο μυαλό σας, τώρα το σπίτι και η οικογένειά σας είναι οι πρωταρχικές έγνοιες σας. Ο Ερμής στον οικείο και οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, αυξάνει τα συναισθήματά σας και τη διαίσθησή σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αναλώνετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας, συζητάτε μαζί τους τις ανησυχίες τους και τις ανασφάλειές τους. Αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας, όταν χαλαρώνετε στη φωλιά σας. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να διασκεδάσετε στο σπίτι σας και να λάβετε έμπνευση, συζητώντας με τους φίλους σας στο σπίτι σας. Μήπως σκέφτεστε την αγορά ή την πώληση ή την ενοικίαση ενός ακινήτου; Ο οικογενειακός κύκλος σας θα μπορούσε να σας παρέχει κάποιες χρήσιμες συμβουλές, αρκεί να ξέρετε τι ψάχνετε.

Και ενώ ο Ερμής ενισχύει τη φαντασία σας και σας χαρίζει έμπνευση και νέες ιδέες, αλίμονο σε όσους σας εναντιωθούν! Ο επιθετικός Άρης στο ζώδιό σας, βάζει αέρα στα πανιά σας, έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, διεκδικείτε αυτό που θέλετε χάρη στην αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας. Αλλά αν σας ασκήσουν κριτική ή σας εναντιωθούν στους στόχους σας, γίνεστε θεριό ανήμερο! Αυτή η αρνητικότητα θα μπορούσε να προέλθει από έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας ή τον αγαπημένο σας, που προσπαθούν να μπλοκάρουν την ενέργειά σας και τη δράση σας. Μείνετε μακριά από τα καυστικά λόγια και τις υπερβολές, κρατήστε κάποια λόγια αλλά και κινήσεις για τον εαυτό σας, η αντιδραστική συμπεριφορά δεν θα σας βγει σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκφραστείτε! Ο Ερμής κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σας ωθεί να μάθετε κάτι νέο, να διαβάσετε ένα νέο είδος βιβλίου (ακόμα και πνευματικό) ή απλά να ηρεμήσετε από τις υποχρεώσεις σας συζητώντας ή κάνοντας ένα ταξίδι. Έχετε τη διάθεση να μάθετε, έτσι δώστε σημασία στις αντίθετες απόψεις με τους άλλους και ανακαλύψτε το βαθύ νόημα που κρύβεται σε κάποιες συνομιλίες σας. Επίσης, σκεφτείτε να συνεργαστείτε με τους άλλους ανθρώπους, αλλά μόνο αν οι ικανότητές τους συμπληρώνουν τις δικές σας. Απλά μην είστε διάσπαρτοι στις σκέψεις σας, σκεφτείτε λογικά και συνειδητά. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας προτρέπει να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως και να θελήσετε να κάνετε πολλές ερωτήσεις, θέλετε να μάθετε πολλά.

Πάρτε το ρίσκο και εκφραστείτε, θα ανοίξουν νέα κανάλια επικοινωνίας που θα εδραιώσουν τη σχέση σας. Βήμα προς βήμα, θα γίνουν τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας πραγματικότητα και όχι βιαστικά, είναι η παρότρυνση του Άρη στον πνευματικό και νωχελικό δωδέκατο οίκο σας. Τώρα είστε μεγάλοι οραματιστές και έχετε εμπνευσμένες ιδέες, μόνο που δεν νιώθετε δύναμη και τόλμη να τις κάνετε πράξη. Συντονιστείτε με το υποσυνείδητό σας μέσω της διαίσθησης και του διαλογισμού και καταγράφοντας τα όνειρά σας, ίσως έχετε μια σημαντική ανακάλυψη όταν δεν το περιμένετε. Πάρτε μια ανάσα για να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, το χρειάζονται τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σας. Συμβουλή: προτού αρχίσετε να κάνετε κήρυγμα στους άλλους ή διαδώσετε μια αλήθεια, σκεφτείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και τι αντίκτυπο θα έχουν στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας αποτελούν την πρώτη προτεραιότητά σας για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Σκέφτεστε σε βάθος τον προϋπολογισμό σας και τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε περισσότερα χρήματα. Μείνετε μακριά από περιττές δαπάνες και περικόψτε τις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει να στερήσετε πράγματα από τον εαυτό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κομπόδεμα απολαμβάνοντας τα απλά πράγματα της ζωής. Ένα απλό, πρακτικό οικονομικό σχέδιο θα λειτουργήσει καλύτερα. Τα πιο δυνατά όπλα σας για τη βελτίωση των οικονομικών σας; Το έξυπνο και πρωτότυπο μυαλό σας και η διαίσθησή σας! Με τον Άρη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ο αγώνας μιας ομαδικής εργασίας στέφεται με επιτυχία.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, άλλωστε είστε ζώδιο συνεργατικό και φιλικά διακείμενο προς τους άλλους. Έτσι λάβετε συμβουλές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέστε ερωτήματα στους φίλους σας και ξεκινήστε ένα ομαδικό έργο, τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν. Από την αντίθετη πλευρά, η σνομπ συμπεριφορά κάποιου φίλου σας ή μέλους μιας ομάδας στην οποία ανήκετε, ίσως σας κάνει να αμφισβητήσετε κατά πόσο τα ιδανικά και οι αξίες σας εναρμονίζονται. Μολονότι η συμμετοχή σε αυτή την ομάδα είναι ελκυστική, μπορεί να αποφασίσετε ότι κάποιο άτομο είναι πολύ φαντασμένο για τις προτιμήσεις σας. Με την ίδια λογική, δείτε τους φίλους σας χωρίς ροζ γυαλιά, πριν σπεύσετε να υπερασπιστείτε έναν φίλο, μάθετε γιατί οι άλλοι είναι αναστατωμένοι μαζί του. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κακή συμπεριφορά μιλάει από μόνη της.

ΙΧΘΥΣ

Αποκαλύψτε τη διαίσθηση, τη φαντασία και τη λεκτική γοητεία σας! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, εγκαινιάζει μια περιοδεία στον γεμάτο αυτοπεποίθηση πρώτο οίκο σας. Έξυπνα σχόλια και πειράγματα, πρωτότυπες και διαισθητικές ιδέες σας έρχονται αβίαστα, αφοπλίζετε τους γύρω σας με τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Όντας γενναιόδωροι και συμπονετικοί από τη φύση σας, μιλάτε για τα συναισθήματά σας και ξέρετε πολύ καλά ότι ένας επιτυχημένος διάλογος θα πρέπει να είναι εμποτισμένος από συμπόνια και ευαισθησία. Μη λογοκρίνετε και υποτιμάτε τον εαυτό σας (όπως συνήθως κάνετε), είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός έργου ή να επικοινωνήσετε με κάποιον που έχετε να δείτε καιρό, θα εντυπωσιάσετε με τη λάμψη σας. Εμπρός λοιπόν, τι κάθεστε;

Να έχετε μια αντικειμενική και δημοκρατική προσέγγιση με τους άλλους στο χώρο της εργασίας σας, είναι το αίτημα του Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ο αγώνας σας στην εργασία σας είναι αξιέπαινος, αλλά αν δεν φέρνει ανταγωνισμό και συγκρούσεις. Κάτω από αυτή τη δύσκολη επιρροή του κόκκινου πλανήτη, ίσως να υπάρξουν στασιμότητα ή ανατροπές στην επιτυχία σας, ίσως η συναίνεση με τους γύρω σας να μην είναι δυνατή. Θέλετε να πετάξετε στα ύψη, αλλά να ξέρετε ότι τα μόνα εμπόδια στο δρόμο σας είναι εκείνα που βάζετε εσείς στον εαυτό σας. Απλά να είστε προσεκτικοί να μη βγάλετε το μαχαίρι στην προσπάθειά σας να σταματήσετε τους ανταγωνιστές σας και να βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν τις προθέσεις σας. Αν όχι, δεν πρόκειται να χάσετε το χρόνο σας με άτομα που δεν σας είναι χρήσιμα, είναι βέβαιο ότι θα απομακρυνθείτε από αυτούς που ανακόπτουν την εξελικτική επαγγελματική πορεία σας.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 29.2 έως 6.3.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, heavy metal, αρης, λύση, βασεις, δραμα, καιρος, νέα, πηγαίνετε, ειλικρίνεια, βγείτε, heavy, υγιή, mail, δραση, σημαίνει, σνομπ, συμμετοχή, ροζ, επιρροή, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, βικυ σταματη, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, βγείτε, δυνατα, αγγελιοφορος, αδεια, βημα, γνωση, δωρεαν, εγωισμος, εργασια, ομορφα μυστικα, ονειρα, ονειρο, οριζοντες, περιοδος, πιεση, προγραμμα, σνομπ, τηλεφωνο, ψεμα, ωρα, mail, αγαπη, αβιαστα, αγορα, αγχος, απλα, αστεια, ατομο, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, εβδομαδες, βικυ, βικυ χατζηβασιλειου, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γειτονα, γυαλια, γοητεια, δευτερο, δυναμη, δειτε, δωσει, διδυμο, δικτυο, ευκολο, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενθουσιασμος, ενστικτο, ενοικιαση, επενδυσεις, επιρροή, επιτυχια, ερμης, ερχονται, εφαρμογες, τεχνη, εξυπνο, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεα, ιδεες, ιδια, ειδος, υπομονη, ηρεμια, θεος, θυσια, οικο, ισορροπια, καχυποψια, κινηση, κυκλος, κοκκινου, λαθος, λαμψη, λεπτομερειες, λύση, λογια, μακρια, ματι, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, μονα, νοημα, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, οντας, ορια, οφελος, παθος, ροζ, ψυχη, ρισκο, συγκεντρωση, συμμετοχή, σκεψεις, σωμα, σπιτι, στα ακρα, σχεδια, σχεδιο, σχολια, τυπος, τι ειναι, τολμη, υλοποιηση, φαντασια, φυση, φυσικα, φωλια, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χρημα, χαρα, ομορφα, ωρες, αγωνας, heavy metal, εξυπνα, ερωτησεις, γινετε, heavy, χωρα, ιδιαιτερα, καρδια, οδηγοι, οψεις, πωληση, σημαίνει, σωστο, ταξιδι, τυχερο, θεματα, θεσεις, υγειας
Αναζητήσεις
κριος μάρτιος 2016
Τυχαία Θέματα