Πόσο vegan είναι το νεσεσέρ σας;

Η βιομηχανία ομορφιάς αλλάζει ταχύτατα τα πρότυπά της όταν πρόκειται για προσφορά «πράσινων» προϊόντων. Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο, όπως cruelty-free, φυσικά, οργανικά και vegan προϊόντα.

Τι είναι τα vegan προϊόντα και τι σημαίνει

cruelty free
vegan προϊόντα αποτελούν τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της κοσμετολογίας. Αφαιρούνται ζωικά συστατικά και ζωικά παράγωγα, δηλαδή συστατικά που δεν προέρχονται από ζώα (από το σώμα κάποιου ζώου) και μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν με άλλα συστατικά. Από σεβασμό στο περιβάλλον και σε κάθε μορφή ζωής δημιουργήθηκαν προϊόντα που αναγράφουν την ένδειξη cruelty free (κατά τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων δεν πραγματοποιούνται πειράματα σε ζώα).

Vegan προιόντα!
Οι επιλογές πολλές: primer, foundation, concealer, πούδρες, mascara, μολύβια ματιών ακόμα και lipsticks. Τα τελευταία χρόνια, κυρίως χάρη στην άνοδο της χρήσης του διαδικτύου, οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο γίνονται ολοένα και πιο ευαισθητοποιημένοι σχετικά με τις επιπτώσεις των προτιμήσεων και των προτύπων αγοράς τους στην κοινωνία και το περιβάλλον. Στη Δανία οι καταναλωτές επικεντρώνονται σημαντικά σε ζητήματα όπως το περιβάλλον, η προστασία των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και η χρήση καθαρών συστατικών κατά τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων ομορφιάς.

Πόσο δημοφιλή είναι τα vegan προϊόντα ομορφιάς;
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε σημαντική αύξηση των καταναλωτών κυρίως στις νεότερες ηλικίες που συμφωνούν ότι «η εκμετάλλευση των ζώων στην επιδίωξη της ομορφιάς είναι λάθος». Η αυξανόμενη τάση του veganism κάνει την παρουσία της αισθητή και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της αγοράς ομορφιάς.

Γιατί αυξάνεται ραγδαία η χρήση vegan προϊόντων;
Ο βιγκανισμός αποτελεί τη νέα τάση στη βιομηχανία της ομορφιάς. Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές ευαισθητοποιούνται και στρέφονται δυναμικά προς τα cruelty free προϊόντα. Βeauty Bloggers, influencers και celebrities συμμετέχουν ενεργά σε παγκόσμιες καμπάνιες και υποστηρίζουν ένα vegan τρόπο ζωής, επιλέγοντας μία vegan διατροφή ή ένα vegan νεσεσέρ.
Δεν χρειάζεται ένας καταναλωτής να είναι vegan, αρκεί να κάνει τη διαφορά αγοράζοντας vegan προϊόντα. Τα vegan προϊόντα δεν αποτελούν απλά μια νέα τάση μόδας, αλλά μια νέα «ηθική» τάση απέναντι στο περιβάλλον και τα ζώα.

Που θα βρείτε vegan προιόντα;

Η GOSH COPENHAGEN είναι vegan, παραμένοει cruelty free και προσφέρει προϊόντα απαλλαγμένα από αρώματα και parabens για να απολαμβάνετε την ομορφιά χωρίς ενοχές!

The post Πόσο vegan είναι το νεσεσέρ σας; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα