Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά από τον ήλιο

Η απόλυτη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA, UVB, UVC έρχεται από τη Γαλλία στο www.mysunshine.gr και έχει το όνομα KiETLA!

Γνωρίστε και εσείς την πρωτοπόρα εταιρεία που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από ποιοτικά, ασφαλή και μοντέρνα γυαλιά ηλίου, οθόνης και καπέλα για βρέφη, παιδιά – αλλά και γονείς – και έχει γνώμονα την προστάσια, καινοτομία και την γαλλική φινέτσα!

KiETLA

Γυαλιά Ηλίου για βρέφη, παιδιά και ενήλικες
Τα γυαλιά KiETLΑ είναι μοναδικά στην παγκόσμια αγορά. Διατίθενται σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα και απευθύνονται σε βρέφη από 0 μηνών μέχρι παιδιά 12 ετών (τα γυαλιά για παιδιά από 9 έως 12 ετών μπορούν να φορεθούν και από ενήλικες) και διαθέτουν:

Φακούς μέγιστης προστασίας επιπέδου 4, με λειτουργία 100% κατά των ακτινών UVA, UVBΜέγιστη ασφάλεια με ευλύγιστο σκελετό και αθραύστους φακούς που αντέχουν στις πιο δύσκολες συνθήκες, δεν σπάνε και δε γρατζουνίζονται.Μαλακό και ελαστικό σκελετό για απόλυτη άνεση που δε πιέζει στους κροτάφους και τα αυτιάΚυκλοφορούν σε 4 μεγέθη που διασφαλίζουν απόλυτη εφαρμογή σε όλη τη περιοχή των ματιών, για να καλύπτουν το παιδί με ασφάλεια σε κάθε στάδιο ανάπτυξης. Η εφαρμογή τους σχεδιάζεται μετά από ειδική μελέτη της ανατομίας του παιδιού, για απόλυτη κάλυψη.Είναι διαθέσιμα σε πολλά ζωηρά χρώματα και θα γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ των παιδιών σας.

Ανακαλύψτε τα εδώ.

KiETLΑ Screen, Γυαλιά Οθόνης
Σχεδιασμένα για παιδιά που είναι διαρκώς σε κίνηση, τα unisex γυαλιά οθόνης KiETLA CraZyg-Zag Screen, προστατεύουν τα μάτια των παιδιών από την ακτινοβολία του τεχνητού μπλε φωτός που εκπέμπουν οι επίπεδες οθόνες (τηλεόραση, υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ κλπ) και προκαλούν στα μάτια κούραση, πονοκεφάλους, κακή διάθεση και διαταραχές στον ύπνο. Απευθύνονται σε ηλικίες 6-12 ετών και διατίθενται σε 3 σχέδια και 3 χρώματα. Ανακαλύψτε τα εδώ.

KiETLΑ Καπέλα με προστασία UV

Με εξειδίκευση στην προστασία των παιδιών από τις ακτίνες UV του ήλιου, η KiETLA – έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών με τα γυαλιά ηλίου – έρχεται να τους κατακτήσει με τα καπέλα της, 100% βαμβακερά και UPF +50 και στις πλευρές μεγιστοποιώντας την προστασία τους. Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα από καπέλα 2 όψεων και προστατέψτε το πρόσωπο, τον αυχένα και τους ώμους του μικρού σας! Για ηλικίες από 6 μηνών έως 6 ετών, ανακαλύψτε τα εδώ.

About KiETLA
Η KiETLA αποτελεί ένα 100% γαλλικό brand που δημιουργήθηκε το 2010, με αφορμή τη χημεία των ιδρυτών της Anne-Charlotte Le Grand, Alix Gayet-Laraison και David Angibaud, οι οποίοι ήταν πάντα φίλοι. Ήδη επιχειρηματίες, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα παιδικό brand με διαφορετική προσέγγιση από τα – συμβατικά – συνηθισμένα που υπήρχαν. Με στόχο την προστασία και την άνεση γεννήθηκε η Ki ET LA η οποία έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό της να μετατρέψει τα απαραίτητα αξεσουάρ προστασίας από την ήλιο σε trendy καθημερινή συνήθεια!

Σχεδιασμένη αποκλειστικά στο Παρίσι, το στυλ είναι αναπόφευκτα κεντρικό στοιχείο σε κάθε της συλλογή! Το λανσάρισμα των πρώτων γυαλιών ηλίου έγινε το 2010 με στόχο 3 έννοιες : Design, look και well-being και αμέσως κατέκτησαν βραβεία για τον σχεδιασμό, την εργονομία και τις καρδιές χιλιάδων γονιών!

Μέχρι και σήμερα, η προστασία από τον ήλιο και την UV ακτινοβολία είναι το Νο1 μέλημα της Ki ET LA.

The post Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά από τον ήλιο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα