Πώς θα πετύχετε το απόλυτο ματ smokey-eye look

H Max Factor, μία από τις πιο πρωτοποριακές εταιρίες καλλυντικών στον κόσμο, ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Max Factor, κοσμετολόγο από την Πολωνία.

Ο Max Factor υπήρξε ο εφευρέτης του όρου της Χρωματικής Αρμονίας και της Διαγνωστικής στον τύπο δέρματος, εξατομικεύοντας το make-up ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας, τα χαρακτηριστικά

του προσώπου και το χρώμα των μαλλιών της. Παρά το γεγονός ότι τα προϊόντα και οι τεχνικές μακιγιάζ του Max Factor, κέρδισαν τα βραβεία Academy και προσέγγισαν πελάτες από το Χόλυγουντ, η φιλοσοφία του ιδρυτή της Max Factor ήταν ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι λαμπερή εάν έχει στη διάθεσή της τα σωστά εργαλεία και τις κατάλληλες τεχνικές του μακιγιάζ.

Συνεχίζοντας την κληρονομιά του Max Factor, έχει δημιουργηθεί μια κοινότητα make-up artists με επικεφαλής την Pat McGrath, τη σπουδαιότερη make-up artist στον κόσμο και Global Creative Design Director της Max Factor. Σήμερα, η Max Factor, αποτελεί τo make-up των make-up artists με όραμα να προσφέρει τη δύναμη σε κάθε γυναίκα να νιώθει λαμπερή, δημιουργώντας το δικό της γοητευτικό στυλ.

Αυτόν τoν χειμώνα, το βλέμμα σας κλέβει τις εντυπώσεις! Η Max Factor παρουσιάζει τη νέα παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit, για τη δημιουργία ενός glamorous σαγηνευτικού, ματ smokey-eye look!

Η νέα παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των εμβληματικών παλετών Smokey Eye Matte Drama Kit και περιλαμβάνει 4 ματ σκιές ματιών με εναρμονισμένα και ιδιαίτερα έντονα χρώματα. Τώρα, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ένα εντυπωσιακό βλέμμα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και να μετατρέψει το look της σε πρωταγωνιστή κάθε περίστασης!

Η παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit, διατίθεται σε δύο ζεστές και θηλυκές αποχρώσεις -Rich Roses και Smokey Onyx – και εγγυάται ένα πλούσιο, έντονο χρώμα στα μάτια. Η εφαρμογή είναι εύκολη και απλή χάρη στο πρακτικό, διπλής όψης σφουγγαράκι το οποίο περιέχει. Χρησιμοποιώντας τη μια του άκρη, σας επιτρέπει να επιτύχετε μια ομοιόμορφη και ακριβέστερη εφαρμογή, ενώ χρησιμοποιώντας την άλλη του πλευρά, μπορείτε να απλώσετε και να «σβήσετε» τη σκιά.

Διαθέσιμες αποχρώσεις- Limited Edition

Smokey Eye Matte Drama Kit Rich Roses 20 Smokey Eye Matte Drama Kit Smokey Onyx 30

Η παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit της Max Factor διατίθεται στα καταστήματα Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute, στο attica (Golden Hall) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα (Π.Λ.Τ 17,60€).

The post Πώς θα πετύχετε το απόλυτο ματ smokey-eye look appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα