Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ άθικτο τις βροχερές μέρες

Αν και σεις θέλετε να βγαίνετε από το σπίτι με άψογο μακιγιάζ και να μη γίνεται χάλια εξ’ αιτίας της υγρασίας και της βροχής, τότε διαβάστε πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ άθικτο τις βροχερές μέρες.

Γενικός κανόνας: Όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο. Προτιμήστε τις βροχερές ημέρες ένα εύκολο, πιο natural make up look, χωρίς έντονο smokey eye look που θα να είναι δύσκολο να επιδιορθώσετε σε περίπτωση που χαλάσει.

Χρησιμοποιήστε primer: To προϊόν αυτό θα βοηθήσει το foundation σας να σταθεί για περισσότερο. Αν θέλετε ακόμη περισσότερη σταθερότητα ένα setting spray θα κάνει

τη δουλειά!

Επιλέξτε μάσκαρα και eyeliner αδιάβροχα! Και καλό θα ήταν τέτοιες μέρες να αποφεύγετε και το έντονο βάψιμο στα μάτια σας.

Δώστε λίγη λάμψη: Η μουντάδα τέτοιων ημερών είναι αρκετή. Βάλτε λίγο φως στη μέρα σας με κάποια shimmer σκιά.

Powder blushes: Πολύ καλύτερη εφαρμογή και μεγαλύτερη διάρκεια από τα αντίστοιχα υγρά προϊόντα, ειδικά τις βροχερές μέρες!

Μatte lipsticks: Είναι πολύ εκνευριστικό να φυσά αέρας και να στεγνώνει τα χείλη σας, δεν είναι; Για να το αποφύγετε προτιμήστε ένα κραγιόν με matte υφή!

Και τέλος, επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα μαλλιά μας, καλύτερα αυτές τις μέρες με την έντονη υγρασία και τους αέρηδες, εάν έχετε μακριά μαλλιά, να τα κάνετε μια κοτσίδα ή ένα όμορφο κότσο. Αν πάλι θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, είτε προτιμήστε να τους περάσετε από την αρχή μια ελαφριά mousse ή κάποιο anti-frizz gel, είτε πιάστε τα ένα κότσο και λίγο πριν φτάσετε στο ραντεβού σας αφήστε τα κάτω, δημιουργώντας χαλαρά waves στο τελείωμα.

The post Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ άθικτο τις βροχερές μέρες appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα