Πώς να διαλέξετε μάθημα Πιλάτες στον καιρό της πανδημίας

Για να παραμείνετε υγιείς και χαρούμενοι στον καιρό της πανδημίας συνεχίστε να γυμναζόσαστε και να κάνετε Πιλάτες! Μπορείτε με μαθήματα εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου. Αυτά είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να προσέξετε:

1 Προτιμήστε ένα μάθημα με βασικό επίπεδο ή μέτριο βαθμό δυσκολίας
Καθότι δεν υπάρχει κάποιος δάσκαλος να σας διορθώσει, υπάρχει πάντα σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού λόγω κακής πρακτικής. Παράλληλα, το διαδικτυακό σας μάθημα δεν θα είναι εξατομικευμένο με βάση τα θέματά σας πχ μυοσκελετικά προβλήματα μέσης, αυχένα κλπ. Και αυτό είναι ένα δεύτερο σημείο πιθανότητας τραυματισμού.

Άρα, επιλέγοντας μάθημα χαμηλής δυσκολίας παραμένετε πιο ασφαλείς.

2 Κάνετε μάθημα για να νιώσετε καλά, μην εξαναγκάζεστε!
Επειδή η καθημερινότητα έχει σε όλους ανατραπεί, δε χρειάζεται να πιεστείτε και δεν χρειάζονται υπερβολές! Άλλωστε τα μαθήματα Πιλάτες στο διαδίκτυο είναι μια λύση ανάγκης για το διάστημα της καραντίνας. Ένα διαδικτυακό μάθημα δε μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει ένα μάθημα στο στούντιο.

3 Κάντε κάποιες δοκιμές
Δοκιμάστε αρκετές διαδικτυακές πηγές και δασκάλους ώσπου να βρείτε ένα μάθημα που θα σας συνεπάρει! Κανένας δεν έχει χρόνο για χάσιμο ακόμη και στην εποχή της καραντίνας! Ένα μάθημα που σας αρέσει, σας γεμίζει με θετική ενέργεια. Άλλωστε αυτό ακριβώς χρειάζεστε στην εποχή της πανδημίας.

Το μυστικό

Το Πιλάτες χαρίζει πλήρης προπόνηση: Οι περισσότερες ασκήσεις επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα τμήματα του σώματος. Το Πιλάτες, γυμνάζει όλο το σώμα με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Η σύνδεση του νου και του σώματος σημαίνει σύνδεση ολόκληρου του νου με ολόκληρο το σώμα.

The post Πώς να διαλέξετε μάθημα Πιλάτες στον καιρό της πανδημίας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα