Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 27.12.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο στις 21/12 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μακροχρόνιες αλλαγές και ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις. Προσοχή στις 23/12 καθώς το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον

Αιγόκερω αυξάνει τις ανασφάλειες και το άγχος κατακόρυφα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνάνε στον Αιγόκερω στις 21/12 σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικά αντικείμενα που συγκεντρώνουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που έχουν εξαιρετικές προτάσεις για εσένα. Στις 25/12 το τρίγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστεί σε παρέες και συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, με την σύνοδο του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο στις 21/12 έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε θέματα εκπαίδευσης και πνευματικών αναζητήσεων που σε ενδιαφέρουν έντονα και μπορούν να σε εξελίξουν. Είναι απαραίτητο για εσένα να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν στις μελλοντικές επιδιώξεις. Στις 25/12 το τρίγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με καταστάσεις του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνάνε στον Αιγόκερω στις 21/12 έχεις έντονα την ανάγκη να κοινωνικοποιηθεί και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που περνάς όμορφα. Αυτό θα σε ευνοήσει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου αλλά κυρίως θα δεις σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς έρχονται σε πρώτο πλάνο και καλείσαι να εναρμονίσεις δυσκολίες και περίπλοκες καταστάσεις που βιώνεις με το ταίρι τους συνεργάτες σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, με τον Δία και τον Κρόνο να σχηματίζουν σύνοδο στον Υδροχόο στις 21/12 ανοίγει ένας μεγάλος κύκλος στη ζωή σου όπου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέλεις να δομήσεις υγιείς συνεργασίες και αισθηματικές σχέσεις και αυτό θα το επιδιώξεις με κάθε τρόπο. Προσοχή στις 23/12 καθώς το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω στις 21/12 και σου δίνουν την ευκαιρία να ανεβάσεις ρυθμούς και να δεις η ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της. Επικεντρώνεται ώστε να απολαύσεις μικρές χαρές που θα σε γεμίσουν ξεγνοιασιά και γαλήνη και θα σε φέρουν πιο κοντά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Το τρίγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 25/12 φροντίζει να περάσει ευ

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, είναι γεγονός ότι με την σύνοδο του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο στις 21/12 σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις την φιλοσοφία και τον τρόπο δράσης στην προσωπική σου ζωή καθώς ωριμάζει και αισιοδοξείς σε ουσιαστικότερες σχέσεις. Μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαράς με παιδιά αφού είναι γεγονός ότι η παιδικότητα βρίσκεται μέσα σου και ήρθε η ώρα να εκδηλωθεί σε όλα τα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, με την σύνοδο του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο στις 21/12 καλείσαι να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες σε οικογενειακό επίπεδο που μπορεί να σε πιέσουν. Όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρεις να απογειώσεις την αυτοπεποίθηση σου και να αποτινάξεις από πάνω σου προκαταλήψεις που μπορεί να μην ταιριάζουν την προσωπική σου εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, με τον Ήλιο και τον Ερμή να περνάνε στον Αιγόκερω στις 21/12 του δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε θέματα και πρόσωπα που σου χαρίζουν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Γεγονός είναι ότι έχεις υπομονή και επιμονή για να κατακτήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει, παράλληλα όμως αποκτάς και αδιαλλαξία ενοχλώντας τους γύρω σου. Στις 25/12 το τρίγωνο του Ερμής στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει σημαντικές οικονομικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στο ζώδιό σου και σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις σε όλους τους τομείς στη ζωή σου. Είναι η περίοδος του χρόνου που σε απασχολούν οι προσωπικές σου ανάγκες και κυριαρχεί η επιθυμία να ικανοποιήσεις όλα αυτά που νιώθεις ότι μπορούν να σου δώσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 25/12 θα φέρει σημαντικές σ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο Δίας και ο Κρόνος σχηματίζουν σύνοδο στο ζώδιό σου και ανοίγουν μία μακροχρόνια περίοδο μέσα στην οποία θα ωριμάσεις, θα οριοθετηθείς, θα κατασταλάξεις σε αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν και σε πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν επί της ουσίας πράγματα. Δεν θα συμβιβαστείς και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκπλήξει πρόσωπα κοντινά σου καθώς αλλάζει ριζικά αντιμετώπιση σε κάθε κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, με την σύνοδο του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο στις 21/12 καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες που καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία και τον συναισθηματικό σου κόσμο. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις πιθανή απαισιοδοξία που μπορεί να νιώσεις καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αντιληφθείς άμεσα την πραγματική σου δύναμη.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 27.12.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα