Ποιο σώμα προτιμάς; Αυτό των 58 ή των 64 κιλών; Πρόκληση 30 ημερών

Ήρθε ή ώρα να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε το σώμα μας για να δούμε αποτελέσματα!

Όλοι μας θέλουμε αυτή η χρονιά να είναι η ΔΙΚΗ μας ΧΡΟΝΙΑ και να σταθούμε στο σώμα που θέλουμε για να ζήσουμε την ζωή που θέλουμε και να μην εξαρτόμαστε από την εμφάνιση, την ενέργεια μας & την υγεία μας. Να συγκεντρωθούμε στο ποιοι είμαστε και ποιοι θα θέλαμε να είμαστε, ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα

έξω με την υπόσχεση να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας. Εκεί που αποτυγχάνει το κάθε πρόγραμμα είναι στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΥΤΟ.

Όταν τρώμε αυτά που μας λένε και γυμναζόμαστε στην αρχή έχουμε αποτελέσματα, όπως τα κιλά αυτά επανέρχονται πίσω τις περισσότερες φορές και ίσως παραπάνω. Όλοι μας έχουμε παρόμοια εμπειρία!

Είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουμε το υποσυνείδητο, αυτά που υπάρχουν αποθηκευμένα μέσα στο μυαλό μας, γιατί το υποσυνείδητο είναι το μέρος του μυαλού μας που κάνει καταγραφές & αποθηκεύει πληροφορίες σύμφωνα με αυτά που σκεφτόμαστε και λέμε. Αυτό ισχύει για τα πάντα τους στόχους μας, τις σχέσεις μας, τα οικονομικά μας.

Εγώ θα σας βοηθήσω να πετύχετε τους στόχους σας ΟΧΙ μόνο στο ΣΩΜΑ, αλλά και στο ΜΥΑΛΟ, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί που αποτυγχάνουν ΔΕΝ είναι από την διατροφή τους, αλλά από το μυαλό τους, «είμαι χοντρή» «είμαι άσχημη» «δεν μπορώ» «δεν θα τα καταφέρω».

Όταν αρχίζουμε μία δίαιτα συνήθως σταματάμε διάφορες τροφές π.χ. την σοκολάτα, όμως η αλήθεια είναι ότι οι τροφές δεν είναι αυτές που μας παχαίνουν, είναι αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτό φαίνεται στις περιπτώσεις που ενώ προσέχουμε την διατροφή μας και γυμναζόμαστε, ο οργανισμός εξακολουθεί να ΜΗΝ μας ακούει!

Εάν θέλουμε να αλλάξουμε την πορεία της υγείας μας, το βάρος μας και την σύνθεση του σώματος μας θα πρέπει να αλλάξουμε την ΣΤΑΣΗ & ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε στέλνοντας καθημερινά αγάπη στον εαυτό μας & προσέχοντας την γλώσσα μας.

Θα ήθελα να σας ανακουφίσω από όλο το βάρος των περασμένων ετών!

Χαίρομαι που μπορώ να είμαι μαζί σας σε αυτό το πρόγραμμα που οργάνωσα καταρχήν για τον εαυτό μου, που όμως τώρα μοιράζομαι μαζί σας γιατί πιστεύω ότι έτσι θα έχει περισσότερο ενέργεια και δύναμη, μέσα από private – κλειστό & ασφαλή group που θα συζητάμε χωρίς ενδοιασμός, γιατί κάθε φορά που θα θέλετε να τα παρατήσετε θα υπάρχει ένα μέλος της Οικογένειας δίπλα σας να σας αγκαλιάσει!

Τώρα θα σας εξηγήσω τι περιλαμβάνει η ΠΡΟΚΛΗΣΗ των 30 ΗΜΕΡΩΝ:
1. Διατροφή (νόστιμες & υγιεινές συνταγές που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά)
2. Patching (κυτταρική αποτοξίνωση)
3. Διαλογισμό – Ενθάρρυνση (θετική σκέψη)
4. Άσκηση (Περπάτημα 2-4 φορές/εβδ. Ή ασκήσεις γυμναστικής 2-4 φορές/εβδ. των 10 -20 λεπτών.
5. Υποστήριξη – Ενθάρρυνση (ερωτήσεις/απαντήσεις #coach)
6. Aρχείο προγράμματος (description ή περιγραφή)

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.bettyaslanis.gr

The post Ποιο σώμα προτιμάς; Αυτό των 58 ή των 64 κιλών; Πρόκληση 30 ημερών appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα