Πασχαλινή κραιπάλη: 2 ροφήματα για να ξεφουσκώσετε

Αν φάγατε αρνάκι, πίτες και γλυκά και ήπιατε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μην ξεκινήσετε απότομα κάποια στερητική δίαιτα μετά τις γιορτές.

Μπείτε σταδιακά στη μείωση των θερμίδων αυτήν την εβδομάδα και αναβαθμίστε την ποιότητα των γευμάτων σας. Καταναλώνετε ισορροπημένα γεύματα και μικρογεύματα που να περιέχουν υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και υγιεινά λιπαρά κάθε τρεις με τέσσερις ώρες. Αυτό θα κρατήσει την ενέργειά σας ψηλά και θα αποτρέψει τα επίπεδα σακχάρου σας να πέσουν απότομα και εσείς να αναζητάτε κάτι γλυκό ή να έχετε λιγούρες για φαγητό. Αυτά τα 2 ροφήματα θα σας βοηθήσουν να ξεφουσκώσετε.

1

Αντιοξειδωτικό Smoothie

Υλικά
Μισό κόκκινο μήλο
50 γρ. kale
¼ φρέσκο ανανά σε κομματάκια
200ml γιαούρτι
1 κ.γ φρέσκο τζίντζερ

Εκτέλεση
Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα καλά. Σερβίερετε το smoothie σε ψηλό ποτήρι με λίγο πάγο αν θέλετε.

2 Ρόφημα με κανέλα
Η κανέλα είναι γνωστή για τις ευεργετικές ιδιότητες της, βοηθάει στη μείωση της χοληστερόλης, ρυθμίζει το σάκχαρο στο αίμα και υποβοηθά τη λειτουργία της πέψης ενώ μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο.

Υλικά
1 κούπα καυτό νερό
1/4 κ.γ κανέλα
1 κ.γ μέλι
1 κ.γ χυμό λεμονιου
1/4 κ.γ τζίντζερ (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Ρίξτε στην κούπα με το νερό την κανέλα και αφήστε την για 10 λεπτά, πρισθέστε το μέλι, το χυμό και ανακατέψτε.

Το μυστικό

Πίνετε κάθε πρωί ένα μεγάλο ποτήρι νερό για να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας. Αν και φαίνεται αντιφατικό, ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση του φουσκώματος και της κατακράτησης είναι να εφοδιάζετε το σώμα σας με φρέσκο νερό, έτσι ώστε να μειώνει την κατακράτηση. Επίσης, δοκιμάστε να καταναλώνετε έναν detox πράσινο χυμό.

The post Πασχαλινή κραιπάλη: 2 ροφήματα για να ξεφουσκώσετε appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα