Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 9 ως 15/8/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα αυτή μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικές στιγμές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο αρκεί να περιορίσεις τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις. Η αντίθεση του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Υδροχόο στις 11.08 μπορεί να σε παρασύρει σε μία διαδικασία υποσχέσεων

και δηλώσεων στις οποίες δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Αυτό όμως θα απογοητεύσει πρόσωπα σημαντικά για εσένα τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Οφείλεις βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αρχές της εβδομάδας καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους ιχθείς στις 10.08 μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές που θα επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τα αισθηματικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η ανάγκη να επικεντρωθεί στην οικογένεια γίνεται εντονότερη μέσα στην εβδομάδα καθώς ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 12.08 και σου δίνει την ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων με οικεία πρόσωπα. Θέλεις να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις και είσαι διατεθειμένος να δείξεις κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων, όμως καλά θα κάνεις να μην οικειοποιείσαι τα προβλήματά τους φορτίζοντας σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, νιώθεις ότι μπορείς να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά και αυτό θα επιδιώξεις μέσα στην εβδομάδα. Οφείλεις να είσαι όμως προσεκτικός ιδιαίτερα σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν στις αρχές καθώς στις 10.08 η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγεί σε απάτες και αυταπάτες που μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σου. Δώσε χρόνο σε νέα πρόσωπα που θέλουν να είναι δίπλα σου για να δείξουν πραγματικά τις προθέσεις τους.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν με θετικό τρόπο μέσα στην εβδομάδα, αρκεί να ξεπεράσεις παγίδες που μπορεί να υπάρξουν στις αρχές της λόγω της ανάγκης να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 10.08 δεν επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και ρεαλιστική προσέγγιση. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από τα συναισθήματα που διαστρεβλώνουν την εικόνα των άλλων στα μάτια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και αυτή την εβδομάδα καθώς επικεντρώνεσαι σε αυτά που σε ικανοποιούν και εκδηλώνεις κάθε σου σκέψη ιδιαίτερα στην αισθηματική σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εργασιακά ζητήματα στις 11.08 καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές λόγω του έντονου συναισθηματισμού και των υπερβολικών αυταπατών που αναπτύσσονται.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο συναισθηματισμός και η εσωστρέφεια σε χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα καθώς δεν είναι εύκολο να ξεγλιστρήσεις από τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις που έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν και προσωπικές υποθέσεις στις αρχές της εβδομάδας καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.08 δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση και λογικά βήματα που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η ανάγκη για ανεξαρτησία και επαναστατικές δράσεις με το φιλικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Προσοχή στις αρχές της εβδομάδας σε νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν καθώς η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 10.08 ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις και οδηγεί σε αυταπάτες και απογοήτευση. Η επιφυλακτικότητα και η επαφή με τον ρεαλισμό θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η επαγγελματική προβολή και η προσωπική καταξίωση παίζουν σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην τρέφεις αυταπάτες για αυτά που μπορείς να πετύχεις καθώς είναι εύκολο να εξαπατήσεις από πρόσωπα που μπορεί να σε προσεγγίσουν. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 10.08 οδηγεί σε σφάλματα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου αφού με ευκολία μεγαλοποιείς προτάσεις και εξιδανικεύεις πρόσωπα που σε προσεγγίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η αισιοδοξία εκτοξεύεται στα ύψη αυτή την εβδομάδα καθώς ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις διακοπές, την παρέα, τα ταξίδια. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 12.08 και ενισχύει την ανάγκη να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να προχωρήσεις σε μετακινήσεις που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι. Το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα βοηθήσει να περάσεις μοναδικές στιγμές και να ξεκουραστείς αφού είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσεις στις συζητήσεις και την επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, έντονα συναισθήματα και βαθύτερες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα καθώς νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εκφράσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες στις 10.08 καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για εσένα καθώς λειτουργείς ουτοπικά και δημιουργείς σενάρια που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ
χθύες, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κρατήσεις τις ισορροπίες και να υπάρχει αρμονία με τα κομβικά πρόσωπα της ζωής σου. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που αφορούν τα αισθηματικά ή οικονομικές συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας. Η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 10.08 δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη καθώς θολώνει το τοπίο από το συναίσθημα και την ανάγκη για εξιδανίκευση των πάντων.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 9 ως 15/8/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα