Ποια καλλυντικά θέλουν ψυγείο το καλοκαίρι;

Διατηρήστε στο ψυγείο κάποια από τα καλλυντικά σας, έτσι ώστε η εφαρμογή τους να είναι μια διπλά απολαυστική διαδικασία, χάρη στη δροσερή τους θερμοκρασία. Δείτε ποια να βάλετε στο ψυγείο.

Ποια καλλυντικά θέλουν ψυγείο το καλοκαίρι;

Οι κρέμες ματιών και οι μάσκες προσώπου: Γίνονται πολύ πιο απολαυστικές όταν τις απλώνετε στην επιδερμίδα σας και είναι δροσερές. Επιπλέον, λόγω θερμοκρασίας αποσυμφορίζουν την περιοχή στην οποία μπαίνουν και μειώνουν τα πρηξίματα.

Η ενυδατική σας κρέμα: Πολλές ενυδατικές περιέχουν ρετινόλη, βιταμίνη C και A. Η ρετινόλη είναι βασικό συστατικό

σε δεκάδες κρέμες αντιγήρανσης. Τέτοιου είδους προϊόντα, καθώς και όσα περιέχουν βιταμίνη C και A που χαλάνε πιο εύκολα σε υψηλές θερμοκρασίες, πεπτίδια και υδροκινόνη, πρέπει να φυλάσσονται στο ψυγείο για να αυξηθεί η διάρκεια ζωής τους.

Το σπρέι προσώπου: Αν πρόκειται να πάτε στην παραλία, ένα μυστικό είναι να το τοποθετήσετε σε ένα θερμός που θα διατηρεί την θερμοκρασία του χαμηλή και θα σας δροσίσει.

Το after sun. Για δροσερή ανακούφιση από τυχόν κάψιμο από τον ήλιο.

Η ενυδατική σώματος: Μπορεί να περιέχει συστατικά τα οποία ίσως αλλοιωθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ελέξτε τις οδηγίες πριν τα βάλετε στο ψυγείο.

Το άρωμα: Αν θέλετε να παρατείνετε τη ζωή του αρώματός σας τοποθέτησε το μπουκάλι στην πόρτα του ψυγείου, αλλά μόνον το καλοκαίρι.

Τα προϊόντα μακιγιάζ: Κυρίως Eyeliner και μολύβια προκειμένου να μην αλλοιωθούν από τη ζέστη.

Τα κραγιόν: Συνήθως λιώνουν στις υψηλές θερμοκρασίες. Βάλτε το για μια ώρα στην πόρτα του ψυγείου!

Τα φυσικά προϊόντα: Όπως για παράδειγμα οι ενυδατικές προσώπου και σώματος λόγω του ότι τις περισσότερες φορές είναι χειροποίητα δεν περιέχουν συντηρητικά. Αυτό από την μία είναι καλό για την επιδερμίδα μας αλλά τα καθιστά πιο ευαίσθητα και χαλάνε πιο εύκολα εάν δεν συντηρηθούν σωστά ειδικά στις υψηλές θερμοκρασίες.

Το μυστικό

Γενικότερα, ό,τι περιέχει έλαια ή κερί στη σύνθεσή του λιώνει και η χαμηλή θερμοκρασία το επαναφέρει. Αυτός είναι ο γενικός κανόνας που βρίσκει εφαρμογή και στα καλλυντικά.

The post Ποια καλλυντικά θέλουν ψυγείο το καλοκαίρι; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα