Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13/6/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς κυρίως σε ζητήματα του κοντινού σου περιβάλλοντος που δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν. Παρόλα αυτά δεν χάνεις το κέφι σου στις 11.06 ο Άρης περνάει στον Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείς

στην προσωπική σου ζωή. Οι επιθυμίες σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και επικεντρώνονται στη διασκέδαση, την τέχνη, το αισθηματικό παιχνίδι, τις απολαύσεις. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις κυρίως σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς ο Άρης περνάει στον Λέοντα στις 11.06 και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και θυμό που μπορεί να επηρεάσει τις οικογενειακές σχέσεις. Η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 10.06 σηματοδοτεί ένα καινούργιο κεφάλαιο για εσένα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από παλιότερες καταστάσεις και επιλογές που μπορεί να σε απασχολούν μέχρι και σήμερα. Προσοχή σε προτάσεις και δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και αυτό θα είναι αρκετό για να εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε απασχολούν και δημιουργούν συναισθηματική φόρτιση. Δεν χρειάζεται να βιαστείς ώστε να κλείσουν οι υποθέσεις που εκκρεμούν καθώς είναι βέβαιο ότι οι ευαισθησίες και η ανάγκη να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Πρόσωπα από το παρελθόν σε προσεγγίζουν, καλό είναι να εξετάσεις τι πραγματικά θέλουν.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 11.06 και σου δίνει την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε κάθε κομμάτι της ζωής σου που θέλεις να διεκδικήσεις. Εισβάλεις με αποφασιστικότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις καθώς νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις το μέγιστο για εσένα. Προσοχή σε παρορμητισμό και επιθετικότητα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, με τον Άρη να περνάει στον Λέοντα στις 11.06 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και κυκλοθυμίας. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο νου που επηρεάζουν την κρίση σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να υπάρχουν και να επηρεάσουν την καθημερινότητα και την εργασιακή σου πορεία. Μην επικεντρώνεσαι λανθασμένα σε αυτούς που σε υπονομεύουν σπαταλώντας την ενέργειά σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, με την Ηλιακή Έκλειψη στο Διδύμους στις 10.06 σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν απογοητεύσει καθώς αποκαλύπτονται και μυστικά ξεσκεπάζοντας κινήσεις προσώπων που ήταν δίπλα σου. Καλό είναι να αξιοποιήσεις τον χρόνο που σου δίνεται για να εντοπίσεις την αλήθεια χωρίς διαστρεβλώσεις και ψευδή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Άρης περνάει στον Λέοντα στις 11.06 και σου δίνει την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα της επαγγελματικής του ζωής. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση, προσοχή σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Προσοχή επίσης και στην προσωπική σου ζωή καθώς το ταίρι σου θα απαιτήσει χρόνο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά στην ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, οι συνθήκες δεν είναι εύκολες για εσένα όμως με τον Άρη να περνάει στον Λέοντα στις 11.06 βρίσκεις και πάλι την αισιοδοξία σου και ξεφεύγεις από καχύποπτες σκέψεις που σε απασχολούν σαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μετακινήσεις στο εξωτερικό ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου ανοίγουν νέους δρόμους που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις και να κατευθυνθείς σε νέες επιλογές που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 το ζήτημα της καθημερινότητας και της εργασιακής σου πορείας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς καταστάσεις από το παρελθόν σε απασχολούν και πάλι. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε επιλογές αυτό το χρονικό διάστημα καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και αυτό θα επηρεάσει την κρίση σου. Απάτες και αυταπάτες δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αφιερώνεται στην προσωπική σου ζωή και σε ζητήματα παιδιών που μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Παρελθούσες καταστάσεις μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, όμως είναι απαραίτητο να πάρεις αποστάσεις από τα πράγματα έτσι ώστε να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και αντίληψη. Καλό είναι να μην εμπλακείς και πάλι με παλιότερες γνωριμίες που επανέρχονται καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, οικογενειακές υποθέσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 που σε φορτίζουν συναισθηματικά. Δεν είναι εύκολο να διακρίνεις την αλήθεια και να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη σε ότι συμβαίνει για αυτό είναι προτιμότερο να πάρεις χρόνο ώστε να διαπιστώσεις την πραγματική διάσταση της κάθε κατάστασης. Άλλωστε ο έντονος συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες δεν σε βοηθούν να έχεις αντικειμενικό κριτήριο.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13/6/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα