Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 ως 12/12/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Οι όψεις του Ερμή και του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές και το τέλος της εβδομάδας δεν αφήνουν περιθώριο για αρμονικές επαφές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Οι αυταπάτες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν

σε λάθος επιλογές και συμπεράσματα. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν προσπαθώντας να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν επιδιώκοντας να πετύχουν τους στόχους τους. Παράλληλα απογοήτευση μπορεί να υπάρξει σε εμπορικές συμφωνίες και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να δει ξεκάθαρα ποιες είναι οι λύσεις που υπάρχουν και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις υπό την σύγχυση και το μπέρδεμα που επικρατεί.

Το εξάγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τα τετράγωνο του με τον Δία στον Υδροχόο μέσα στην εβδομάδα δημιουργούν την ανάγκη για έντονη δραστηριότητα. Αρχικά η επιτυχία είναι σίγουρη καθώς μπορείς να κινηθείς διαισθητικά εντοπίζοντας ποιες είναι οι οικονομικές επιλογές και συμφωνίες που σε συμφέρουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολές και υπερένταση που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η νευρικότητα θα επηρεάσει τις κινήσεις σου και στην προσωπική σου ζωή για αυτό είναι απαραίτητο να ελέγξεις την ένταση και να εκτονώσεις μέσω του πάθους το έντονο ενεργειακό δυναμικό που υπάρχει.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 προκαλεί έντονα συναισθήματα και φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που σε ταλαιπωρούν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Εξουσιαστικές τάσεις και χειρισμός μπορούν να προκαλέσουν έντονες κόντρες και συγκρούσεις με το σύντροφό και τους συνεργάτες σου που καλό είναι να αποφύγεις. Επιδίωξε να δεις σε βαθύτερο επίπεδο ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και να κατευθύνεις την δράση σου στοχευμένα ομορφαίνοντας την ατμόσφαιρα στην σχέση και διεκδικώντας με αυτοπεποίθηση αυτό που σου αξίζει επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καχυποψία ενισχύεται αυτή την εβδομάδα και μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να έχεις σαφή εικόνα σε οικονομικά ζητήματα και προσωπικές σχέσεις. Παραλογισμός και σενάρια επιστημονικής φαντασίας μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με συνεργάτες και σύντροφο προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα και δυσφορία. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συναλλαγές και συζητήσεις στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας αφού οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Καλό είναι επίσης να μην προβείς σε δηλώσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα πληγώνοντας τους γύρω σου.

Οι όψεις του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το Δία στον Υδροχόο ενισχύουν την ανάγκη για πρωτοβουλίες στο πεδίο των συνεργασιών και των σχέσεων. Αρχικά αντιλαμβάνεσαι σε βαθύτερο επίπεδο τι είναι αυτό που μπορεί να σε εξέλιξη και να εξομαλύνει την ένταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε υπερβολές και αλαζονεία που μπορεί να εκφραστούν μέσω των αποφάσεων και των κινήσεων σου. Σημαντικό είναι να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε ότι θέλεις να πετύχεις και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την επαγγελματική και την αισθηματική σου ζωή.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 ενισχύει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου και την άποψη που έχεις στον αισθηματικό τομέα. Η ανάγκη να βιώσεις την περιπέτεια και το πάθος μπορεί να οδηγήσει σε αποδράσεις με τον σύντροφο που θα σε ενθουσιάσουν. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχεί και οδηγεί σε μοναδικές στιγμές όπου τα συναισθήματα εκφράζονται χωρίς φόβο και προκαταλήψεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα αφήσουν το στίγμα τους καθώς έρχονται για να αλλάξουν εκ βάθρων την φιλοσοφία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυσκολίες σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων μπορεί να υπάρξουν με τις όψεις του Ερμή και του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από ψευδείς υποσχέσεις που μπορεί να σε απογοητεύσουν για αυτό προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούς. Καλό είναι παράλληλα να αποφύγεις νέες συμφωνίες και συνεργασίες γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κρυφά κίνητρα που δεν είναι εμφανή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να εντοπίσεις όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Η ειλικρίνεια πρέπει να είναι βασικό στοιχείο της προσωπικής του ζωής και αυτό είναι μία συμφωνία που οφείλεις να έχεις με τον σύντροφό ή νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Οι όψεις του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Δία στον Υδροχόο μέσα στην εβδομάδα δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στον εργασιακό χώρο. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολικές αντιδράσεις και νευρικότητα που αυξάνεται λόγω του άγχους και των απαιτήσεων. Είναι απαραίτητο να ρίξεις τους τόνους αντιλαμβανόμενος ότι δεν πρέπει να εκτονώσεις την ένταση σε πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Ένα πρόγραμμα άσκησης είναι άκρως απαραίτητο για την ψυχολογική σου ισορροπία.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 11.12 ενισχύει τις αμφισβητήσεις και τις αμφιβολίες που μπορεί να υπάρχουν αυτό το χρονικό διάστημα στην προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις στην απόλυτη συγχώνευση και το πάθος στη σχέση σου όμως οι εμμονές και οι ανασφάλειές μπορεί να οδηγήσουν σε συμπεράσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Να θυμάσαι ότι η καταπίεση και ο χειρισμός δεν μπορεί να κρατήσει σε ισορροπία μία σχέση για αυτό οφείλεις να ξεπεράσεις κάθε βαθύτερο ζήτημα που εκδηλώνεται στην σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θολές σκέψεις και αποπροσανατολισμός επικρατούν στις αρχές και το τέλος της εβδομάδας με τις όψεις του Ερμή και του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δεν είναι εύκολο να διακρίνεις ποιες είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Γκρίνια, ανασφάλεια και απογοήτευση μπορεί να εκδηλωθούν στον συναδελφικό περίγυρο. Προσπάθησε να κατευνάσεις τη νευρικότητα που επηρεάζει την συμπεριφορά σου. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός επίσης με προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς σε συμφωνίες που τελικά μπορεί να εξελιχθούν εις βάρος σου.

Με τον Άρη από το Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο μέσα στην εβδομάδα ενισχύεται η ανάγκη να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Αρχικά το πάθος κυριαρχεί και σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις την σχέση σου σε βαθύτερο επίπεδο. Καλό είναι όμως να μην παρασυρθείς από υπερβολές και υπερφίαλες συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν υπερένταση. Βιαστικές κινήσεις και απροσεξία είναι πιθανό να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να οδηγήσουν σε κόντρες.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 αλλάζει τα δεδομένα σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο καθώς επηρεάζει την σχέση και τις συναλλαγές σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι ο άνθρωπός σου προσπαθεί να σε χειριστεί επιδιώκοντας να νιώσει ασφάλεια με τον περιορισμό σου. Καλά θα κάνεις να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου με ψυχραιμία καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις που θα οδηγήσουν στην ρήξη. Η συνθήκη είναι ιδανική για οικονομικές συναλλαγές αρκεί να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει αποφεύγοντας υποκριτικές τάσεις που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τα θετικά σημεία των συμφωνιών σου.

ΛΕΩΝ

Ασάφεια επικρατεί στην προσωπική σου ζωή στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας με τις όψεις του Ερμή και του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Πιθανό είναι να παρασυρθείς από σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα επηρεάσουν την σχέση σου και να απογοητευτείς από συμπεριφορές που δεν περιμένεις. Σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής με τον άνθρωπό σου και να αποφύγεις τις υπερβολικές απαιτήσεις που δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά γιατί τα φαινόμενα απατούν.

Με τον Άρη από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο η κινητικότητα αυξάνεται στον οικογενειακό περίγυρο. Μπορείς αρχικά αποτελεσματικά να αντιμετωπίσεις ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια βρίσκοντας τις ενδεδειγμένες λύσεις. Προσπάθησε μόνο να μην προβείς σε υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσεις αλαζονικά απέναντι σε οικεία πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Καλά θα κάνεις να ελέγξεις την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που οδηγούν σε απρόβλεπτα ξεσπάσματα.

Με την σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις μία ριζική αλλαγή στην καθημερινότητα, στην δουλειά, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι το σώμα σου. Γκρίνια και έντονες ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου και να ενοχλήσουν το ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να μεμψιμοιρείς προσπαθώντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Απέφυγε την εμμονή στη λεπτομέρεια που μπορεί να οδηγεί ώστε να χάνεις την ουσία και προσπάθησε να μπεις σε μία διαδικασία συνεννόησης με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ώστε να δημιουργήσετε από κοινού μία καθημερινότητα που εκφράζει και τους δύο και δεν επιβαρύνει τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σύγχυση επικρατεί στο οικογενειακό περιβάλλον στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις υποθέσεις που απασχολούν την οικογένειά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε αποπροσανατολίσουν με ψευδή και αυταπάτες. Είναι προτιμότερο να είσαι επιφυλακτικός όταν ακούς μεγάλες υποσχέσεις προσμένοντας να δεις στην πράξη τις εξελίξεις.

Ο Άρης από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο μέσα στην εβδομάδα αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για συμφωνίες και εμπορικές συναλλαγές που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από αυτές. Καλό είναι βέβαια να περιορίσεις τις υπερβολές καθώς είναι εύκολο να ασχοληθείς εμμονικά με λεπτομέρειες που μπορεί να εκνευρίσουν τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες. Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα μπορεί να σε κουράσουν. Ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να απολέσεις την ενεργητικότητά σου.

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκη στο σύντροφό σου. Το έντονο περιβάλλον που δημιουργείται στη σχέση σου βοηθά να εκφραστεί ο αισθησιασμός και το πάθος που μπορεί να εκτοξεύσει εσένα και το ταίρι σου στα ουράνια. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα είναι μεταμορφωτικές στη ζωή σου καθώς ήρθαν για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Επίσης η συνθήκη είναι ιδανική για να διασκεδάσεις γνωρίζοντας πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνδεθείς σε βαθύτερο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος βάλετε στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας καθώς τα τετράγωνα του Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε παρασύρουν σε αυταπάτες ή ψευδείς υποσχέσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην προχωρήσει σε συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία αφού το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κρυφά σημεία που μπορεί να σε εμπλέξουν και να σε παγιδέψουν σε συνεργασίες που δεν σε ευνοούν. Καλό είναι επίσης και εσύ να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι αποφεύγοντας δεσμεύσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Ο Άρης από τον Σκορπιό σε όψεις με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Δία στον Υδροχόο σε βοηθά να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια και διεκδικήσεις που μπορεί να έχεις. Αρχικά οι συνθήκες είναι ευνοϊκές καθώς αντιλαμβάνεσαι ενστικτωδώς ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές για να αποφέρουν έσοδα για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε περιττά έξοδα που μπορεί να υπάρξουν θέλοντας να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή και να δείξεις γενναιοδωρία σε όλα τα επίπεδα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον προϋπολογισμό σου για αυτό οφείλεις να μην χάσεις το μέτρο.

Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 σε βοηθά να εντοπίσεις εσωτερικά νοοτροπίες και προκαταλήψεις που κουβαλάς και επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι να μην εκτονώσεις τις ανασφάλειες σου είτε στο ταίρι σου είτε στην οικογένειά σου. Οφείλεις να βρεις τα σημεία που προκαλούν φόβο και εμμονές αντιμετωπίζοντας τα κατάματα. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε συμφωνίες που θα είναι άκρως προσοδοφόρες για εσένα. Παράλληλα δεν θα διστάσεις να αλλάξεις ριζικά το περιβάλλον πού μένεις καθώς ο χώρος σου θέλεις να σε εκφράζει στο μέγιστο βαθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσεκτικός σε οικονομικές επιλογές θα πρέπει να είσαι στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας μετά τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από όμορφα λόγια και να μπεις σε διαδικασία συμφωνιών που τελικά δεν σε συμφέρουν χάνοντας χρήματα. Προσπάθησε να πάρεις χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσεις αν οι προτάσεις που έχεις ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν μπροστά σου όμως δεν είναι εύκολο να τις δεις λόγω των ψευδαισθήσεων και των αυταπατών που κυριαρχούν.

Οι όψεις του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Δία στον Υδροχόο μέσα στην εβδομάδα δημιουργούν την επιθυμία για έντονη δράση που θα αλλάξει τα δεδομένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικές επικοινωνιακές και εμπορικές συμφωνίες μπορεί να επιτευχθούν που θα έχουν ανάλογο αντίτιμο. Προσοχή σε υπερβολές και αλαζονεία που μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικές σχέσεις για εσένα καθώς είναι εύκολο να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στο οικογενειακό περιβάλλον προκαλώντας ζητήματα. Προσπάθησε ακόμα να μην παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό και την βιασύνη προχωρώντας σε επιλογές που θα επηρεάσουν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλάζει ριζικά τον τρόπο που επικοινωνείς με τον σύντροφό σου. Σε βοηθά να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων μαζί του που θα είναι ουσιαστικές και βαθύτερες εκφράζοντας συναισθήματα και ανάγκες με απόλυτη ειλικρίνεια. Πάθος και ευχαρίστηση οδηγούν σε μοναδικές στιγμές κοινωνικότητας και αισθησιασμού που θα ανανεώσουν την σχέση σου. Η συνθήκη είναι ιδανική επίσης για επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο αρκεί να κινηθείς με βάση το ένστικτο σου που σε καθοδηγεί στις καλύτερες επιλογές για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θολές σκέψης επηρεάζουν την κρίση σου στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπουν να είσαι απόλυτα ρεαλιστής στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις, καλά θα κάνεις λοιπόν να μην εκφράζεσαι αυθόρμητα γιατί πιθανό είναι στο τέλος να εκτεθείς. Απαραίτητο είναι επίσης να μην προβείς σε συμφωνίες εμπορικής φύσεως καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσεις μία φανταστική κατάσταση στο μυαλό σου που δεν απηχεί στην πραγματικότητα. Πάρε χρόνο για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και άποψη για ότι θέλεις να πετύχεις.

Με τον Άρη από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο μέσα στην εβδομάδα το παρασκήνιο στο εργασιακό περιβάλλον φουντώνει. Αρχικά αντιμετωπίζεις με δυναμισμό κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει από πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι μπορείς να χειριστείς ανάλογες συμπεριφορές χωρίς να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολικές εκφράσεις και αλαζονεία που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον συναισθηματισμό και τη νευρικότητα που θα εκδηλωθούν αβίαστα αν δεν τα ελέγξεις.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 δημιουργεί την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου επιδιώκοντας να ξοδεύεις πόρους σε ανάγκες που σε καλύπτουν σε βαθύτερο επίπεδο. Σημαντικές συμφωνίες μπορεί να υπάρξουν που θα αποφέρουν κέρδη και θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες ανακούφισης. Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου για αυτό και δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο απολαμβάνοντας την συντροφιά του ανθρώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εσωστρέφεια εντείνεται στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας καθώς ο Ερμής και Ήλιος από τον Τοξότη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και αυξάνουν κατακόρυφα τον συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς εκκρεμούσες καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι πιθανό να απογοητεύεσαι από τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Παράλληλα καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε παρασκήνιο και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την κυκλοθυμία πού θα οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

Οι όψεις του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και τον Δία στον Υδροχόο σε βοηθούν αρχικά να κινηθείς με αποφασιστικότητα σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις αλλάζοντας επί της ουσίας τον τρόπο που αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι την ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να προκύψουν καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον ικανοποιώντας την παρέα σου. Καλό είναι όμως να μην παρασυρθείς προχωρώντας σε επιλογές που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 11.12 μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία ανακάλυψης των αναγκών σου επί της ουσίας. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εμβαθύνεις μέσα σου και να έρθεις σε επαφή με επιθυμίες που μπορεί να μην έχουν εκδηλωθεί μέχρι στιγμής. Καλό είναι βέβαια να μην γίνεις εξουσιαστικός απέναντι σε συνεργάτες και σύντροφο προσπαθώντας να τους χειριστείς και να τους κατευθύνεις βάσει των δικών σου δεδομένων. Είναι απαραίτητο να δώσεις χώρο στους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου να εκφράσουν τις σκέψεις και τις δικές τους ανάγκες ώστε να υπάρχει η επιθυμητή αρμονία που σε βοηθά να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις με τον φιλικό περίγυρο θα σε προβληματίσουν στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Τοξότη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που θολώνουν το τοπίο. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα δεσμευτούν για στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν, όμως καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός και προετοιμασμένος για τη μη τήρηση των λόγων τους. Παράλληλα είναι απαραίτητο να κρατήσεις μικρό καλάθι σε προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να αφορούν επαγγελματικές ομάδες αφού οι υποσχέσεις που θα ακούσεις το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργούν οι όψεις του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Δία στο ζώδιό σου. Αρχικά σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα από το παρελθόν που εμποδίζουν την εξέλιξη της καριέρας σου καθώς μπορείς να κινηθείς με αποφασιστικότητα δείχνοντας ότι ήρθε η στιγμή να κλείσουν κεφάλαια που σε έχουν ταλαιπωρήσει μέχρι τώρα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολικές υποχρεώσεις που θα οδηγήσουν σε βιασύνη και απροσεξίες. Τα λάθη είναι πιθανά αν δεν καταφέρεις να ηρεμήσεις και να χειριστείς κάθε ζήτημα με απόλυτη ψυχραιμία. Η υπερβολική ένταση μπορεί να εκτονωθεί στον επαγγελματικό χώρο προκαλώντας κόντρες με τους ανωτέρους σου που καλό είναι να αποφύγεις.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 σε βοηθά να δεις επί της ουσίας τι σου προσφέρει η προσωπική σου ζωή όταν αφεθείς συναισθηματικά και δείξεις τις ευαισθησίες σου. Δεν χρειάζεται να εκλογικεύεις τα συναισθήματα θεωρώντας έτσι ότι προστατεύεις τον εαυτό σου. Πληγές του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με θάρρος. Επιστροφές προσώπων δεν αποκλείονται πού θα αναμοχλεύσουν συναισθήματα που έχεις κρυμμένα μέσα σου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την πραγματική επούλωση των τραυμάτων σου.

ΙΧΘΥΣ

Αυταπάτες και λάθη μπορεί να υπάρξουν στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας στον επαγγελματικό χώρο λόγω των τετραγώνων του Ερμή και του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες και να αποφύγεις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στο μονοπάτι σου καθώς ενισχύεται η ανάγκη να δημιουργήσεις μία ονειρική εικόνα που δεν έχει ρεαλιστική βάση. Απέφυγε την υπογραφή συμφωνιών και προτάσεων που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές για την επαγγελματική σου πορεία καθώς πιθανότατα τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν να αποκρύπτουν σημαντικά σημεία που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Οι όψεις του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Δία στον Υδροχόο σε βοηθούν αρχικά να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε ζητήματα γνώσεων, νομικές υποθέσεις και εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις κάθε διπλωματικό στοιχείο του χαρακτήρα σου ώστε να αποφύγεις κόντρες με πρόσωπα που συνομιλίες λόγω της υπερέντασης πού επηρεάζει τις κινήσεις σου. Παλιότερες καταστάσεις μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, δεν πρέπει όμως να σε εκνευρίσουν. Αντίθετα μπορείς να βρεις τις ενδεδειγμένες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από ψυχολογικά βαρίδια του παρελθόντος.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 11.12 σε βοηθά να εμβαθύνεις στις φιλικές σου σχέσεις και να αντιληφθείς ποια πρόσωπα αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες σου και ποια δεν μπορούν να σε αφουγκραστούν σε βαθύτερο επίπεδο. Η διάθεση να κινηθείς από κοινού με το ταίρι σου σε στόχους και φιλοδοξίες που ικανοποιούν και τους δύο θα μεταμορφώσει την σχέση σας και θα βοηθήσει να πετύχετε όνειρα που σας ικανοποιούν απόλυτα. Οικονομικές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν μέσα από επαγγελματικές ομάδες που θα είναι ιδανικές για εσένα για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 6 ως 12/12/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, δραση, συγκεκριμένο, ειλικρίνεια, επηρεάζει, αρης, νέα, απρόσκοπτα, μετρο, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εσπα 2021, ζωδια 2021, ομορφα λογια, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, θαρρος, ομορφα μυστικα, ονειρα, προγραμμα, αβιαστα, αξιζει, ανθρωπος, αμφιβολιες, αρμονια, απρόσκοπτα, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, γινεται, γνωριμια, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δηλωσεις, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονη, εμμονες, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ηλιος, ηρθε η στιγμη, θυμασαι, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, λαθη, λαθος, λεπτομερειες, λογια, μικρο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ο ηλιος, οικογενεια, ουσια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πιθανοτητες, υπογραφη, ποσειδωνας, προβληματα, ρηξη, ρολο, σιγουρη, συγκεκριμένο, σκεψεις, σωμα, στιγμα, σχεδια, τετραγωνο, τι ειναι, φαινονται, χατζηβασιλειου, ψευδαισθησεις, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, ιχθύες, κρυφα, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, οψεις, ουρανια, πληγες, τοξοτη, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα
12122021,