Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 12 ως 18/4/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 12/4 σηματοδοτεί για εσένα ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε τομείς που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Αυτό όμως που σε απασχολεί περισσότερο είναι να πραγματοποιήσεις μία νέα

αρχή που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα σαν προσωπικότητα καθώς αλλάζεις και αυτό είναι κάτι που μπορούν να δουν οι γύρω σου. Στο τέλος της εβδομάδας καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στα λεγόμενά σου καθώς το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε καυστικό λόγο και σκληρές αντιπαραθέσεις..

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 γεννά πρωτόγνωρα συναισθήματα καθώς σε καλεί να αποτινάξεις από πάνω σου βαρίδια του παρελθόντος που σε επηρεάζουν ακόμα. Είναι σημαντικό να κινηθείς με αισιοδοξία σε όλα τα επίπεδα καθώς αυτό θα σου χαρίσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογική ηρεμία που αποζητάς. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές εξάρσεις που θα επηρεάσουν την επικοινωνία με τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, σημαντικές εξελίξεις στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα προσώπων που εισβάλλουν στη ζωή σου με σκοπό να σε αλλάξουν. Βέβαια οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σου καθώς νιώθεις κατώτερα συναισθήματα να έρχονται στην επιφάνεια. Το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18/4 μπορεί να σε οδηγήσει σε σκληρές κουβέντες λόγω της καχυποψίας σου. Προσοχή καθώς φιλικά πρόσωπα θα αντιδράσουν ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, σημαντικές ανακατατάξεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να υπάρξουν με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 που σε καλεί να λειτουργήσεις αναγεννησιακά σε επιλογές προσώπων και καταστάσεων στην καριέρα σου. Άδραξε ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν χωρίς φόβο και αναστολές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την επικοινωνία προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την σκληρότητα και την απολυτότητα σε σημαντικό βαθμό.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 δημιουργεί την ανάγκη για σημαντικά βήματα που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον σου αλλά και πνευματικές ενασχολήσεις που αγγίζουν την ψυχή σου. Η αισιοδοξία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμμονές και προκαταλήψεις και να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο ζωής σου εν γένει. Το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να σε βάλει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός και δηκτικός μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα. Καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με θάρρος και ωριμότητα καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σε ωθεί στα άδυτα του εαυτού σου, κάτι που μπορεί να σε φοβίζει. Παράλληλα σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις αφού δεν θα αντισταθείς να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό και αισιοδοξία σε θέματα που θέλεις να κλείσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ψυχολογικά και να νιώσεις ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 υπάρχουν εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που είναι καθοριστικές για εσένα. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και δημιουργούν την ανάγκη για ισορροπία, συντροφικότητα και συνεργασία αφού είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι σε αρμονία με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου. Προσοχή σε καυστικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις προς το τέλος της εβδομάδας καθώς ο Ερμής από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει κατώτερα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η δουλειά και η καθημερινότητά σε απασχολούν έντονα και αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα δρομολογήσουν μία νέα εργασιακή πορεία. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα καθημερινό πρόγραμμα διαφορετικό από ότι συνήθιζες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Προσοχή στο άγχος, την γκρίνια και την επικριτικότητα που θα ενοχλήσουν πρόσωπα στον εργασιακό περίγυρο..

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η δημιουργία, η αισθηματική σου ζωή και τα παιδιά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σου δίνει την ευκαιρία για μοναδικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αισθηματικά σου. Παράλληλα εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σου καθώς αλλάζεις ριζικά τον τρόπο διαχείρισης και επενδύεις στην αισιοδοξία που μπορεί να σου δώσει πολλά. Εμπιστεύσου τα ταλέντα σου καθώς η δημιουργικότητα σου θα ανταμειφθεί στο μέγιστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσεις μία σημαντική αλλαγή σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Σε αυτό λειτουργεί βοηθητικά η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 που σε παρακινεί να πάρεις αναγεννησιακές αποφάσεις που θα σε εξελίξουν καθοριστικά. Η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή η μετακίνηση σου από την πατρική στέγη είναι γεγονός ότι θα δρομολογήσει σημαντικά γεγονότα από δω και στο εξής. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί την διάθεση καυστικών σχολίων που μπορεί να πληγώσουν οικεία πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, μην χάσεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά επί της ουσίας με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 λειτουργεί ευνοϊκά για στενές σχέσεις υπό την προϋπόθεση ότι εσύ αλλάζεις σημαντικά και πετάς από πάνω σου φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις. Διεισδυτικά μπορείς να λειτουργήσεις και σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές καθώς έχεις την δυνατότητα να πετύχεις το μέγιστο δυνατό εντυπωσιάζοντας τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 σε καλεί να πάρεις αποφάσεις για ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι η τον σύντροφό σου. Αναγνώρισε την προσωπική σου αξία και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό για εσένα καθώς μόνο δείχνοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα βρεις ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 12 ως 18/4/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα