Οι αστρολογικές προβλέψεις από 11-18.7.2018

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Έντονη διάθεση για επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα αλλά και με την οικογένεια θα υπάρχει αυτήν την εβδομάδα, καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Ο έρωτας και η απόλαυση διακοπών τραβούν απόλυτα την προσοχή σου και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε παρέες αλλά και στο ταίρι σου, ξεχωρίζοντας για το χιούμορ και την αισιοδοξία που σε διακατέχει.

Με

τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 ο συναισθηματισμός γίνεται ευδιάκριτος στον τρόπο έκφρασής σου. Η οικογένεια και η επικοινωνία μαζί της παίζει καταλυτικό ρόλο. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά στιγμές μοναδικές που θα απολαύσεις μαζί τους.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις δυναμικές νέες αρχές σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει μόνο να προσέξεις είναι ότι μπορεί να υπάρχουν πρόσωπα που θα σταθούν εμπόδιο στις εξελίξεις χωρίς εσύ να το αντιληφθείς άμεσα. Μην αφήσεις την νευρικότητα να σε κυριεύσει, η επιμονή και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα πάντα. Προσωπικά, σχέσεις με κοντινά πρόσωπα δείχνουν να ξεπερνούν τα όποια προβλήματα με ειλικρινή συζήτηση αλλά και ριζικές αλλαγές. Συναισθηματικά, εκφράζεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα στο ταίρι σου και αυτό λειτουργεί μοναδικά στην σχέση, αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι οι τάσεις ελέγχου μόνο συγκρούσεις θα φέρουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες που μπορεί λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην εικόνα σου.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε βάζει σε ρυθμούς καλοκαιρινών διακοπών. Η ανάγκη για διασκέδαση, έρωτα, δημιουργία και παιδικότητα είναι εμφανείς και φωτίζεις με την διάθεσή σου όποια παρέα και αν βρεθείς. Πρόσεχε μόνο γιατί η τάση για να γίνεσαι επίκεντρο μπορεί να οδηγήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές. Ο έρωτας κυριαρχεί και ερωτοτροπείς όπου και αν βρεθείς. Τραβάς τα βλέμματα τον γύρω σου με την έντονη γοητεία που αποπνέεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει επαναστατικές αντιδράσεις και τελικά απομακρύνσεις από το ταίρι σου, λόγω των απότομων και σπασμωδικών αντιδράσεων. Καλό είναι να ελέγξεις την ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Οικονομικά ζητήματα αλλά και εμπορικά θέματα θα σε απασχολήσουν κυρίως αυτήν την εβδομάδα. Η ανάγκη βέβαια για να ασχοληθείς με το σπίτι σου θα είναι έντονη και δεν αποκλείεται τα βράδια να τα αφιερώνεις στον δικό σου χώρο στο ταίρι ή τα κοντινά σου πρόσωπα.

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12.06 σε βάζει σε εγρήγορση για εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα που μπορεί να ασχολείσαι. Οι απόψεις και το χιούμορ σου κερδίζουν τους γύρω και μπορείς να προωθήσεις όποιο θέμα σε απασχολεί. Το εξάγωνό του με το Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα ή ακόμα και ξαφνικά κοντινά ταξίδια που θα σε βγάλουν από την καθημερινότητα, δίνοντάς σου ένα σημαντικό διάλλειμα.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο οικονομικό πεδίο και φαίνεσαι διατεθειμένος να κάνεις μια νέα αρχή σε ότι αφορά υποχρεώσεις που μπορεί να είχες ή να υπάρξει εύρεση νέων πόρων εισοδήματος που θα σου δώσουν μεγάλες ανάσες, αφήνοντας το άγχος και την νευρικότητα πίσω. Ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να λειτουργούν υποσυνείδητα και να μην σε αφήνουν να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Δες κατάματα τα προσωπικά σου εμπόδια. Συναισθηματικά, η έντονη κτητικότητα και απολυτότητα δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αλλάξεις ριζικά πλεύση για να δρομολογήσεις μίνα νέα πορεία με το ταίρι σου, που θα καλύπτει και τους δύο σε όλα τα επίπεδα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε ωθεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν αγορές που θα κάνεις, για να ομορφύνεις τον προσωπικό σου χώρο και να γίνει πιο θελκτικός για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Πρόσεχε όμως μην ξεφύγεις και υπάρξουν σπατάλες. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή και να αντιδράσεις συγκρουσιακά σε ζητήματα που δεν χρήζουν εντάσεων. Απέφυγε έντονες συζητήσεις και καυγάδες για να μην πληγωθείς ούτε εσύ, ούτε το ταίρι σου. Κάνε την ανατροπή κάνοντας μία έκπληξη που θα λειτουργήσει ανανεωτικά και όχι εκρηκτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Έντονη η εβδομάδα αυτή για εσένα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέα περιόδου στην ζωή σου σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς δείχνεις να επικεντρώνεσαι σε αυτά με δυναμισμό και πείσμα. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα αλλά και έντονη διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία συνθέτουν το παζλ.

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12.06 σε υποκινεί σε οικονομικές συζητήσεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου ή διαπραγματεύσεις για υποχρεώσεις που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά θετικές εξελίξεις σε ζητήματα από το παρελθόν που σε απασχολούν, δίνοντάς σου ανάσες. Έξυπνες ιδέες και λύσεις μπορεί να υπάρξουν που να σε ανακουφίσουν.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13.06, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, δίνει την ώθηση για μία δυναμική νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Προσωπική ζωή, επαγγελματικά αλλά και οικογενειακές σχέσεις μπορεί τώρα να πάρουν άλλη τροπή, αρκεί να μην αφήνεις την ένταση και την ανασφάλεια που υποβόσκει μέσα σου να σε καταβάλει. Επαγγελματικά, μπορείς να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξεις είναι οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν και να μην είναι ξεκάθαρο ότι δεν σε συμφέρουν. Συναισθηματικά, θέλεις το ταίρι σου να επικεντρωθεί στις ανάγκες σου, καλό όμως είναι και εσύ να ελέγξεις την καχυποψία και τα απωθημένα που μπορεί να έχεις για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή που θα σου κόψει την ανάσα και το πάθος μπορεί να περάσει τα όρια, οδηγώντας σε ασυναίσθητα σε υπερβολές.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 όλα για εσένα περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα, την επικοινωνία και την διασκέδαση. Ήρθε η ώρα να το ρίξεις έξω και να «παίξεις», μόνο που το παιχνίδι μπορεί να είναι σε πάνω από ένα επίπεδα και εκεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει απωθημένα και φόβους του παρελθόντος στην επιφάνεια και μπορεί να γίνουν αιτία για εκρηκτικές καταστάσεις αλλά και απότομες συμπεριφορές από την πλευρά σου. Μην αφήνεις την ένταση να σε κυριεύει, γιατί οι συγκρούσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι τέτοιες που θα φέρουν ρήγματα στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την εβδομάδα βγαίνεις από μία περίοδο που δεν εξέφραζες συναισθήματα και απόψεις. Δείχνεις να θέλεις να κατακτήσεις τους πάντες με τον λόγο σου και δεν θα είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσεις. Ζητήματα του παρελθόντος δείχνουν να κλείνουν, όχι όμως χωρίς ένταση.

Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 12.06 σε βοηθά να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο προβάλλοντας τις απόψεις και τις ιδέες σου. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές, όπως και δυναμικές αποφάσεις από την πλευρά σου. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις σε στόχους που έχεις προς θετική κατεύθυνση.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σε οδηγεί στο να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος που σε ταλανίζουν, αυτό όμως γίνεται κάτω από έντονη ευαισθησία αλλά νευρικότητα και εμμονή, ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αυτό που πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά το πείσμα αλλά και η τάση να θέλεις να επιβληθείς, οι συγκρούσεις θα είναι σημαντικές και τα τραύματα βαθιά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να κρατήσει ότι θετικό έχει πάρει και να κλείσεις κεφάλαια λειτουργώντας μεταμορφωτικά, τόσο για τον χαρακτήρα σου, όσο και για τον τρόπο που χειρίζεσαι σχέσεις και συνεργασίες. Ο πόνος και τα απωθημένα το μόνο που θα κάνουν είναι να σε κρατήσουν πίσω στην προσωπική σου εξέλιξη.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε οδηγεί στο να αφεθείς σε οικονομικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έξοδα για αυτά που σε κάνουν και νιώθεις όμορφα. Αυτό που θα πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να μην το παρακάνεις και βρεθείς με πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι. Η ανάγκη για να βρίσκεσαι με το ταίρι σου σε βραδιές ρομαντικές θα είναι εμφανής και το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να βγάλει από μέσα σου τον επαναστάτη χωρίς αιτία, δημιουργώντας έτσι εντάσεις και διαμάχες λόγω των αντιδράσεών σου. Βρες μία πρωτότυπη κοινή δράση που θα μπορείς να συνδυάσεις με το ταίρι σου και άφησε συζητήσεις για άλλη φορά.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Οι προσωπικές σου ανάγκες είναι πρωταρχικός στόχος αυτήν την εβδομάδα, καθώς δείχνεις να θέλεις να πρωταγωνιστήσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Στόχοι, φιλικές σχέσεις και συλλογικές δράσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και καλείσαι να κάνεις μία δυναμική αρχή που θα σε οδηγήσει σε επόμενο στάδιο.

Ο Ερμής αρχικά από το Καρκίνο στις 12.06 σε βάζει σε βαθιές σκέψεις για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, γι’ αυτό δεν θα σου είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που πιστεύεις χωρίς έντονο συναισθηματισμό. Προσοχή γιατί δείχνεις να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, που να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σε καλεί για μία δυναμική νέα αρχή σε σχέση με τους στόχους που έχεις στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέοι που όμως για να τους επιτύχεις θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητα. Φιλικές σχέσεις που μπορεί να σε απασχολούσαν δείχνουν να παίρνουν μία νέα τροπή, πρόσεξε όμως γιατί ο εκνευρισμός και η διάθεση για έλεγχο που μπορεί να δείξεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην εξελίξεις. Συναισθηματικά, μπορείς να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου που θα «υπηρετήσετε» μαζί, φέρνοντάς σας πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από φιλικές παρέες ή ομαδικές δράσεις που συμμετέχεις που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στις συνήθειες και τις καθημερινές δράσεις.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 14.06 σε κάνει τον πρωταγωνιστή σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς καταφέρνεις με την γοητεία και την κοινωνικότητά σου να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Πρόσεχε μόνο εγωιστικές τάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με βάση τα οικονομικά θέματα ή έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου που θα αλλάξουν ξαφνικά το στάτους της προσωπικής σου ζωής. Μην παρασύρεσαι από την νευρικότητα και τις επαναστατικές διαθέσεις, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα στην σχέση σου και να υπάρξει απόσταση με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Έντονος συναισθηματισμός σε διακατέχει και η ανάγκη να σταθείς σε όποιον σου το ζητήσει θα είναι ξεκάθαρη αυτήν την εβδομάδα, δείχνοντας έτσι την διάθεση να ανακουφίσεις τον πόνο των άλλων. Δυναμικά ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν και σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφήσεις τις ανασφάλειες κατά μέρος.

Με τον Ερμή στον Καρκίνο στις 12.06 οι συζητήσεις για μελλοντικούς στόχους με φιλικά σου πρόσωπα ανάβουν και με τις πρωτοποριακές ιδέες σου συμβάλλεις στο να υπάρξει κοινός τόπος με πρόσωπα που σε ενδιαφέρει να πορευτείς μαζί τους. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά ταξίδια ή δράσεις που να βγάλουν από την καθημερινότητα και να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για ένα ανανεωτικό διάλλειμα.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, είναι ία ευκαιρία για εσένα και κάνεις δυναμικό ξεκίνημα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να μην αφήσεις ανασφάλειες, φόβους και απωθημένα να γίνουν εμπόδιο σε αυτό. Η πίστη στον εαυτό σου και η επιμονή θα λειτουργήσουν προωθητικά για την πορεία αυτή. Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για εσένα και το ταίρι σου που θα αλλάξουν ριζικά την κοινωνική σου εικόνα. Μην αφήσεις τάσεις ελέγχου και εμμονές να μπουν εμπόδιο στην σχέση σου. Δείξε αυτό που νιώθεις και δεν θα χάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανή μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, ανεβάζοντας την ένταση, το πάθος αλλά και την νευρικότητα κατακόρυφα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 βγάζει τα πιο όμορφα συναισθήματα στην επιφάνεια. Είναι γεγονός ότι όποιος ζητήσει την βοήθεια και την στήριξή σου θα την έχει, καθώς θέλεις να σταθείς δίπλα σε αυτούς που νιώθουν μόνη και ανήμποροι να αντιμετωπίσουν καταστάσεις. Η τέχνη παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς είναι αυτή που σε ισορροπεί ψυχικά. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει απότομες και φανατικές αντιδράσεις από την πλευρά σου, που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τις εκρηκτικές σου διαθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η διάθεση για διασκέδαση είναι γεγονός και αυτή την εβδομάδα, όμως παράλληλα στρέφεις την προσοχή σου στο επαγγελματικό πεδίο και στην καριέρα σου, όπου μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις και νέοι σχεδιασμοί που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου και έτσι θα καταφέρεις να απολαύσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Φίλοι και στόχοι σε ελκύουν αλλά ασκείς και εσύ την προσωπική σου γοητεία.

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12.06 σε οδηγεί να ασχοληθείς με πλάνα και σχεδιασμούς σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν συζητήσεις που να αφορούν την προσωπική σου ανέλιξη σε επίπεδο ιεραρχικό. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές οικονομικές συζητήσεις για συμφωνίες με θετική διάθεση για εσένα.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα που μπορούν να αλλάξουν την πορεία πλεύσης της ζωής σου. Σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις έρχονται στο επίκεντρο και είναι γεγονός ότι κάνεις ότι μπορείς καλύτερο για να υπάρξουν εξελίξεις τέτοιες που θα σε βοηθήσουν να περάσεις σε μία νέα περίοδο. Μην αφήνεις αντιλήψεις που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα σου να σταθούν εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Δείξε την ψυχική σου δύναμη και το σθένος και θα τα καταφέρεις. Συναισθηματικά, η ανέμελη διάθεση σε συνδυασμό με το πάθος μπορεί να φέρουν μοναδικές στιγμές στην σχέση σου, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κυριεύσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μέσα από παρέες ή σε σχέση με το εξωτερικό μπορεί να υπάρξει που θα σε εξιτάρει αλλά και θα σε φοβίσει ταυτόχρονα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα αλλά και τις συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις. Φιλικά πρόσωπα δεν είναι απίθανο να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα και να σε ξαφνιάσουν. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει εκρηκτικές συμπεριφορές και καχυποψία στην επιφάνεια και δεν θα είναι δύσκολο να δυναμιτίσεις το κλίμα στην σχέση σου. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εκνευρισμό, την ανασφάλεια και την επαναστατικότητά σου για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Έντονη εβδομάδα αυτή για εσένα, καθώς είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες, θέλοντας έτσι να δρομολογήσεις μία νέα πορεία σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Η αισιοδοξία ανεβαίνει και δείχνεις να έχεις την ανάγκη να προβάλεις τον εαυτό σου, με σκοπό την επαγγελματική και κοινωνική σου καταξίωση.

Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 12.06 δείχνεις την διάθεση να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και πνευματικά, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στην καθημερινή σου δραστηριότητα. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες ή ταξίδια με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την σχέση σας.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 είναι ιδανική για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες, ζητήματα με τράπεζες και Δημόσιο, επενδύσεις και κληρονομιές. Αυτό που πρέπει να εμπιστευτείς είναι την επικοινωνία και τον θετικό τρόπο έκφρασης, καθώς το να δείχνεις αποφασισμένος θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν κυριαρχήσουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι είναι πιθανό να μην προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα, κάτι που μόνο εσένα δεν θα ευνοήσει. Συναισθηματικά, το πάθος και η ένταση στην σχέση χρήζουν διαχείρισης γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν εκρηκτικές αντιδράσεις με ανάλογες συνέπειες. Η καχυποψία και η ζήλεια μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχεις την ευκαιρία για καυτές νέες γνωριμίες, αλλά δεν θα πρέπει να χάσεις το έλεγχο γιατί οι αντιδράσεις θα οδηγήσουν σε αρνητική πορεία.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 βγάζει στην επιφάνεια την έντονη ανάγκη που έχεις για αυτοπροβολή, με μόνο σκοπό την καταξίωσή σου σε επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις θα είναι πολλές και δεν θα χάνεις ευκαιρία να παρευρεθείς, θεωρώντας ότι θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Το τετράγωνό της με τον Ταύρο μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις και απομάκρυνση από το ταίρι σου, λόγω της έντονης τάσης ανεξαρτητοποίησης που δείχνεις. Προσπάθησε να το περιορίσεις γιατί είναι πιθανές οι συνέπειες στην σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτήν την εβδομάδα, καθώς μπορεί να υπάρξουν σημαντικότατες εξελίξεις που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ταξίδια και διασκέδαση μπαίνουν στο πρόγραμμα και σου ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεση και την αισιοδοξία.

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12.06 στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για συμφωνίες σε συνεργασίες ή σε σχέση με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς που θα δρομολογήσουν λύσεις. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου που θα σε καθοδηγήσει μοναδικά στις καλύτερες λύσεις. Το εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δώσει ξαφνικές ευκαιρίες και προτάσεις εργασίας που να έχουν και ανάλογο οικονομικό αντίκτυπο.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει το έναυσμα για να κάνεις σημαντικές κινήσεις σε επίπεδο συνεργασιών που θα λειτουργήσουν θετικότατα στην προσωπική σου εξέλιξη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι προσωπικές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να λειτουργήσουν σαν εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις. Δείξε ψυχικό σθένος και δυναμισμό και θα αντιληφθείς άμεσα ότι όλα θα πάρουν την καλύτερη τροπή. Συναισθηματικά, το ταίρι σου παίζει καθοριστικό ρόλο, όμως τάσεις καχυποψίας και ζήλια λόγω προσωπικών φόβων μπορούν να δυναμιτίσουν την κατάσταση. Μετουσίωσε αυτό το ψυχικό δυναμικό σε πόθο και ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανές οι νέες γνωριμίες, όμως καθοριστική θα είναι και η δική σου ψυχολογία για την πορεία τους.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 κάνει έντονη την ανάγκη για διασκέδαση, έρωτα και ταξίδια στην ύπαιθρο αλλά και στο εξωτερικό. Φλερτάρεις και κερδίζεις το ενδιαφέρον με την γοητεία, το χιούμορ και την αισιοδοξία σου. Ο έρωτας παίρνει την μορφή μίας μοναδικής περιπέτειας, με μόνο σκοπό την εμπειρία. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να λειτουργήσει συγκρουσιακά μέσα σου, εκδηλώνοντας εμμονές και τάσεις ανεξαρτησίας, που θα προκαλέσουν εντάσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις τον εκνευρισμό και να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις που γνωρίζεις ότι μπορεί να δυναμιτίσουν την κατάσταση. Διαφύλαξε την σχέση σου για να μην υπάρξουν συνέπειες που και εσύ δεν μπορείς να προβλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Δεν θα λείψουν οι συζητήσεις για συνεργασίες αυτήν την εβδομάδα, καθώς η διάθεση να ακούς και να λειτουργεί εξισορροπητικά με τους γύρω σου μπορεί να φέρει ευκαιρίες σημαντικές. Η εργασία και η καθημερινότητα είναι κύριο στοιχείο, καθώς μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις που να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εσένα.

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12.06 σε ωθεί στο προσπαθήσεις να καταλάβεις και να λειτουργήσεις διπλωματικά με πρόσωπα σημαντικά για εσένα, κρατώντας ισορροπίες σε προσωπική ζωή και συνεργασίες. Δεν αποκλείονται οι νέες συνεργασίες, καθώς δείχνεις να μπορείς με ευκολία να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προτάσεις για συνεργασίες που να εξάρουν την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 είναι ένα σημαντικό βήμα σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή σε εργασιακό επίπεδο, που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά στην προσωπικότητά σου, αλλάζοντας τα δεδομένα και τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι οι προσωπικοί σου φόβοι, γιατί λειτουργούν υποσυνείδητα και δεν σε βοηθούν στις εξελίξεις, παρεμποδίζοντάς σε σέ νέες κινήσεις. Μην αφήνεις ανασφάλειες να σε καταβάλλουν αλλά μην προσπαθείς παράλληλα να επιβάλεις απόψεις δικές σου στους άλλους, γιατί είναι πιθανότατες οι συγκρούσεις και οι εξελίξεις δεν θα είναι αυτές που επιθυμείς. Συναισθηματικά, η ένταση στην καθημερινότητα και στην εργασία δεν θα είναι δύσκολο να περάσει και στην σχέση, γι’ αυτό άσε τις γκρίνιες και την επικριτικότητα με το ταίρι σου.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε βάζει σε σκοτεινά μονοπάτια που θα πρέπει να διαχειριστείς με ηρεμία και ψύχραιμη σκέψη, διαφορετικά δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Φόβοι, απωθημένα και ζήλια μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Άσε το πάθος και το συναίσθημα να ξεχειλίσει, κατευθύνοντάς το θετικά. Το τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δυναμιτίζει το κλίμα περισσότερο, καθώς δείχνεις επαναστατικές διαθέσεις με λάθος τρόπο. Αν δεν καταφέρεις να κοντρολάρεις την συμπεριφορά σου δεν θα είναι απίθανη η απομάκρυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο έρωτας και η δημιουργικότητα παίζουν καταλυτικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα, καθώς καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αντιμετωπίζοντας φόβους και τραύματα του παρελθόντος που λειτουργούν σαν βαρίδι. Η ανάγκη να αρέσεις και να φλερτάρεις είναι δεδομένη και αυτό σε οδηγεί στο να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου.

Ο Ερμής από τον Καρκίνο στις 12.06 φέρνει συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο και στις καθημερινές υποχρεώσεις. Είναι πραγματικότητα ότι ο τρόπος σκέψης σου μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά σε σημαντικά εργασιακά ζητήματα και να δώσεις λύσεις που θα εκτιμηθούν από τους γύρω σου. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητα της οικογένειας που θα δώσουν θετική πνοή και διάθεση.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 είναι σημαντικό σημείο καμπής για εσένα σε ότι αφορά τον έρωτα αλλά και τις δημιουργικές σου δραστηριότητες. Είναι ξεκάθαρο ότι τώρα μπορείς να προωθήσεις ότι αφορά στο δημιουργικό κομμάτι, αρκεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να μην αφήσεις απωθημένα και φοβίες να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη. Συναισθηματικά, μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή με το ταίρι σου, με βασική προϋπόθεση το να μην σε επηρεάζουν πια παλιότερες τραυματικές εμπειρίες που μπορεί να έζησες και να κουβαλάς και στην παρούσα σχέση ή στην παρούσα φάση της σχέση σου. Κλείσε ότι έχει σχέση με το παρελθόν και αντίκρισε το μέλλον μαζί με το ταίρι σου αισιόδοξα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, πιθανό όμως είναι να βγουν και οι φόβοι στην επιφάνεια και να λειτουργήσουν ανασταλτικά σε αυτή την νέα κατάσταση.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σου δημιουργεί την ανάγκη να βγεις, να φλερτάρεις, να επιβεβαιωθείς, να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου για να αρέσεις σε εσένα και στους γύρω σου. Οι νέες κατακτήσεις θα είναι πολλές, αφού ο τρόπος προσέγγισης και η συμπεριφορά σου κατακτούν τους γύρω σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να βάλει δυναμίτη στην προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνεις να θέλεις να ξεφύγεις από αντιλήψεις και νοοτροπίες, επαναστατώντας απότομα και συγκρουσιακά. Προσπάθησε να σκεφτείς με ηρεμία γιατί οι κόντρες με το ταίρι σου θα είναι πιθανές.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Οικογενειακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα και καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με πρόσωπα της οικογένειάς σου και να αφήσεις πίσω σου αντιδραστικές συμπεριφορές που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Θέλεις να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία, ξεκινώντας διατροφή ή άσκηση για να νιώσεις καλύτερα.

Ο Ερμής στον Καρκίνο από τις 12.06 ανεβάζει την διάθεσή σου αλλά και την επιθυμία να γίνεις το κέντρο της προσοχής για τους γύρω σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να λες πράγματα υπερβολικά και με πομπώδεις εκφράσεις, κάτι που μόνο δυσαρέσκειες θα προκαλέσει. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείει τα ξαφνικά κοντινά ταξίδια που μπορεί να κάνεις με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε οικογενειακό επίπεδο, κλείνοντας ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούσαν με τους οικείους σου. Το συναίσθημα είναι έντονο και αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να προσεγγίσεις εύκολα τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό που δεν θα σε βοηθήσει είναι το να εκφράσεις απολυτότητα αλλά και διάθεση για να ελέγξεις οικεία πρόσωπα, δείχνοντας τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Εξέφρασε τον δυναμισμό και την επιμονή σου και θα υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους γύρω σου. Συναισθηματικά, η μοναχικότητά σου δεν πρέπει να λειτουργήσει αρνητικά στη σχέση, γι’ αυτό δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για βραδιές για δύο που θα δώσουν νέα ώθηση στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε δονήσει για τα καλά.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε καλεί να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να εξομαλύνεις τις σχέσεις με συναδέλφους, έτσι ώστε η συνεργασία στην δουλειά μαζί τους να είναι ομαλή και θετική για όλους. Η ανάγκη να ασχοληθείς με την διατροφή σου μπορεί να σε βάλει σε ένα πρόγραμμα ή σε άσκηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές προϋποθέσεις για την σχέση σου, καθώς δείχνεις να επαναστατείς και να γίνεσαι επικριτικός για λεπτομέρειες και αυτό θα κουράσει το λιγότερο. Προσπάθησε να κρατήσεις την ένταση χαμηλά και να αποφύγεις συζητήσεις που μόνο συγκρούσεις θα φέρουν.

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις από 11-18.7.2018 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, νέα, παζλ, επηρεάζει, βρες, δραση, εξιτάρει, τραπεζες, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αφροδιτη, βημα, διατροφη, δουλεια, εργασια, ζηλια, ζηλεια, θεμα, καθημερινη, καριερα, ομορφα μυστικα, προγραμμα, σεληνη, σθενος, υγεια, ψυχολογια, ωθηση, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, αμοιβαια, απωθημενα, ασχολεισαι, βοηθεια, βραδια, βρες, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γνωριμια, γοητεια, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δημοσιο, δειτε, δικη, δωσει, δυναμικο, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκνευρισμος, εκρηκτικα, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονη, εμμονες, εμφάνιση, εξελιξη, εξιτάρει, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερχονται, εναυσμα, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, η δικη, ηρεμια, θετικο, θετικη κατευθυνση, θυμασαι, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λαθος, λεπτομερειες, λογο, μορφη, μπορεις, μυστικα, ξεκινημα, παντα, οικογενεια, ορια, παζλ, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πιστη, πεισμα, πνοη, προβληματα, ρολο, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φοβιες, φορα, χατζηβασιλειου, χιουμορ, ψυχικο, ομορφα, αγορες, βηματα, δωσε, δωσεις, εξυπνες ιδεες, φιλοι, ιδιαιτερα, κομματι, νιωθεις, παιχνιδι, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα