Μία μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας

Στη Jurlique πιστεύουν ότι η φύση έχει πρωταρχικό ρόλο στην περιποίηση του σώματος. Με βάση αυτή την αρχή, αποφάσισαν πως η νέα σειρά προϊόντων τους για την περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος πρέπει να είναι πλούσια σε αγνά φυτικά εκχυλίσματα, απαλλαγμένη από χημικές ουσίες.

Σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν μία σειρά από πολυτελή προϊόντα σώματος, τα οποία να μπορούν να προσφέρουν φυσική αναζωογόνηση και βαθύ καθαρισμό. Μετά από 2 χρόνια πέτυχαν τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης που αποτελείται

από 4 ανανεωμένα shower gels και τα αντίστοιχα body lotions σε τέσσερα μοναδικά αρώματα: Softening Rose, Refreshing Citrus, Calming Lavender, Restoring Lemon, Geranium & Clary Sage. Τα νέα προϊόντα της σειράς θα τελειοποιήσουν την τελετουργία περιποίησης του σώματός σας για να χαρίσουν απόλυτη λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Η νέα σειρά για την περιποίηση του σώματος αποτελείται από αναζωογονητικά φυσικά αρώματα που προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας, ενώ τα εκχυλίσματά των φυσικών συστατικών τους, ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μοναδικά μεταξένια υφή και ορατά λαμπερή όψη. Η νέα σειρά είναι απαλλαγμένη από ίχνη σαπουνιού, θειικά άλατα, parabens, σιλικόνη, βαζελίνη, ορυκτέλαια, παραφίνη, συνθετικές γλυκόλες, φορμαλδεΰδη, τεχνητά αρώματα ή χρώματα και χαρίζει στις αισθήσεις μια απολαυστική εμπειρία.
Η υγιής επιδερμίδα αποτελεί τον βασικό παράγοντα άμυνας του σώματος προς εξωτερικούς παράγοντες όπως η απώλεια φυσικής υγρασίας και οι περιβαλλοντικές επιδράσεις όπως η ρύπανση, η υπεριώδης ακτινοβολία, ο αέρας και το νερό.
«Η επιδερμίδα μας είναι ημι-διαπερατή. Αυτό σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να απορροφά ορισμένες ουσίες, οι οποίες έρχονται σε επαφή με αυτή. Αυτό περιλαμβάνει πολλά συστατικά φροντίδας της επιδερμίδας είτε είναι φυσικά, είτε συνθετικά ή ενδιάμεσα. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορούν να δράσουν απειλητικά στο προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας μας, προκαλώντας απώλεια υγρασίας, ξηρότητα και άγρια υφή. Γι’ αυτό, η χρήση αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης σώματος είναι απαραίτητη για υγιή επιδερμίδα» αναφέρει η Rebecca Nicholls , Global Education Director.

Ανακαλύψτε την ιδανική τελετουργία φροντίδας του σώματός σας Νέα αφρόλουτρα

Καθαρισμός, αναζωογόνηση και ενυδάτωση

Προσφέρετε στην επιδερμίδα σας έναν απαλό καθαρισμό έπειτα από μια κουραστική ημέρα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τα πολυτελή και διακριτικά αρωματισμένα προϊόντα καθαρισμού της Jurlique. Τα νέα αφρόλουτρα προστατεύουν την επιδερμίδα σας και προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, αφήνοντάς την απαλή, βαθιά ενυδατωμένη και αρωματισμένη.
Βασικά συστατικά:
▪ Γλυκόριζα: Καταπραΰνει, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη.
▪ Χαμομήλι: Απαλύνει, καταπραΰνει και εξισορροπεί την ξηρότητα του δέρματος. ▪ Δενδρολίβανο: Προσφέρει αναζωογόνηση, αποκατάσταση και τόνωση.

Νέες Λοσιόν Σώματος

Αποκατάσταση, Προστασία και αναζωογόνηση

Πλούσιες στην υφή τους αλλά και εύκολα απορροφήσιμες, οι πολυτελείς λοσιόν σώματος παρέχουν έντονη και διαρκή ενυδάτωση, που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας και στην αποκατάστασή της. Τα θρεπτικά φυτικά έλαια και τα φυσικά αρώματά τους, χαρίζουν στην επιδερμίδα μια αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης, λαμπερή όψη και εκπληκτικό άρωμα.
Βασικά Συστατικά:
▪ Αβοκάντο και έλαιο Μακαντάμια: Θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα από την απώλεια της υγρασίας.
▪ Εκχυλίσματα φύλλων Αλόης, μέλι και γλυκερίνη: Επαναφέρουν τον μηχανισμό φυσικής προστασίας της επιδερμίδας, χαρίζοντας ελαστικότητα και φυσική λάμψη.
▪ Βούτυρο Καριτέ και μελισσοκέρι: Προστατεύουν την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς παράγοντες, την αφυδάτωση και την έλλειψη πολύτιμων θρεπτικών συστατικών.
Black Elder, Γλυκόριζα: Προσφέρουν απαλότητα, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη.
Softening Rose
Χαλαρώστε τις αισθήσεις σας και παράλληλα απολαύστε την ενυδάτωση και την ευεξία που σας προσφέρουν τα ενυδατικά εκχυλίσματα από αγνά ροδοπέταλα.

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica, στα καταστήματα Beautycom και στο www.jurlique.gr.

The post Μία μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα