Μη χάσετε αυτό το webinar από τον David Schmidt της καινούργιας τεχνολογίας LifeWave

Σύντομα, θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Senan Biotech, από εκπαιδευμένους, πιστοποιημένους Γιατρούς και θεραπευτές όπως χειροπρακτικούς, οστεπαθητικούς, φυσιοπαθητικούς, φυσιοθεραπευτές, ποδολόγους κ.ά. για την εξάλειψη των επιθετικών και επιβλαβών θεραπειών και την υιοθέτηση μιας συμπληρωματικής εναλλακτικής ιατρικής προσέγγισης με 5 δυναμικά πρωτόκολλα φωτοθεραπείας, που θα αφορούν:

1. Χρόνιο Πόνο (οστεοαρθρίτιδες, κ.α.)
2. Χρόνιο περιφερειακό πόνο (διαβητικό πόδι κ.α)
3. Αϋπνίες – Άπνοιες
4.

Εργασιακή κόπωση (burnout)
5. Αποκατάσταση μετά από χημειοθεραπεία

Οι ασθενείς και οι επαγγελματίες υγείας του προγράμματος Senan Biotech, θα αναπτύσσουν μία σχέση ζωής μεταξύ τους, βασισμένη σε κλινικά αποτελέσματα που θα εντοπίζονται και θα καταγράφονται με κλινική μελέτη μετά τη χρησιμοποίηση των προϊόντων.

Για τον εντοπισμό και τη στρατολόγηση των Senan Doctors δεν θα μπορούσαν να μη δημιουργηθούν οι Senan Agents. Η πρώτη εκπαίδευση των Senan Agents αρχίζει τον Απρίλιο στην Κοπεγχάγη και στο Μόναχο.

Η εκπαίδευση των Senan Doctors αρχίζει τον Μάιο μέσω webinars & ζωντανά στην Αθήνα στις 19-21/10. Κρατήστε αυτήν την ημερομηνία. Πρόκειται για μία εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία για ιδιώτες γιατρούς, κλινικές, αλλά και νοσοκομεία.

Για το θέμα αυτό θα μας μιλήσει ο κ. David Schmidt, ο μεγάλος, εφευρέτης της καινούργιας τεχνολογίας LifeWave σε webinar, που διοργανώνεται αποκλειστικά για την Ελλάδα την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 στις 10 μμ. με απευθείας μετάφραση στα ελληνικά από την αγγλική γλώσσα.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

The post Μη χάσετε αυτό το webinar από τον David Schmidt της καινούργιας τεχνολογίας LifeWave appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα