Κυκλοφορεί το Celebrity Box #3 από τη Βάσω Λασκαράκη με μια αποκλειστικότητα

Μετά τη δική μας Βίκυ Χατζηβασιλείου και την Κατερίνα Καινούργιου η σεζόν ξεκινά δυναμικά για το Mybeautybox.gr με την αγαπημένη και γλυκίτατη ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη να είναι το πρόσωπο του Celebrity Box #3!


“Είμαι πολύ χαρούμενη για το Celebrity Box που σας ετοίμασα” λέει η Βάσω και μοιράζεται μαζί μας το περιεχόμενό του, το οποίο -επειδή εμείς το πήραμε το κουτί- θα το χαρακτηρίζαμε chic, elegant and romantic!

7 full

size προϊόντα από τις πιο αγαπημένες μας εταιρίες κάνουν την εμφάνισή τους με το άνοιγμα του κουτιού!

Αποκτήστε κι εσείς στη μοναδική τιμή των 25 ευρώ το απόλυτο κουτί για την φθινοπωρινή μας περιποίηση! Περιέχει 7 διαφορετικά προϊόντα που η ίδια η Βάσω χρησιμοποιεί και επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας και η αρχική τους αξία ανερχόταν στα 50 ευρώ! Τέλειο;

Πιο συγκεκριμένα το κουτί περιέχει:

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick kissproof (No5) – Το νέο κραγιόν μακράς διάρκειας που προσφέρει πλήρη κάλυψη, διαρκεί για ώρες και χωρίς αίσθηση ξηρότητας, ενώ αφήνει τα χείλη σας απαλά, εύπλαστα και χωρίς κολλώδη αίσθηση!

Golden Rose Dream Eyes Pencil Black – Μαύρο μαλακό μολύβι ματιών για τέλειο αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια.

Golden Rose Essential Waterproof Mascara – Με αδιάβροχη φόρμουλα και θεαματικό όγκο


KYANA Professional Shampoo Raspberry Cosmocair 250ml – Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με Raspberry και βιταμίνες A, E και F.

KYANA Professional Restructuring mask with Cosmocair 250ml – Μάσκα αναζωογόνησης με φύκια για ελαστικά, ανθεκτικά, απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Messinian Spa Body Milk leon & fig 300ml – Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, λεμόνι για φρεσκάδα και απαλότητα και σύκο, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του.

agPharm – Exclusive Pack (6 αμπούλες και πιπέτα φαρμογής) – Η ελληνική εταιρία agPharm δημιούργησε για το Celebrity Box #3 μια αποκλειστική συσκευασία με 6 διαφορετικές αμπούλες. Τυχαία επιλογή ανάμεσα στις: Hyaluronic serum, Whitening serum, Donkey milk serum, Snake serum, Snail serum, Caviar serum, Plant stem cells serum και Lifting serum.

Αποκτήστε το δικό σας Celebrity Box by Βάσω Λασκαράκη με ένα κλικ ΕΔΩ!
www.mybeautybox.gr

The post Κυκλοφορεί το Celebrity Box #3 από τη Βάσω Λασκαράκη με μια αποκλειστικότητα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα