Κάντε detox στα μαλλιά σας με τον πιο εύκολο τρόπο και λάμψτε ξανά!

Τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από Detox, γιατί κάθε μέρα ταλαιπωρούνται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες της πόλης, όπως ο ήλιος, ο αέρας, η υγρασία και η ρύπανση. Δοκιμάστε το Orzene Pure Detox – με πρωτοποριακή τεχνολογία Detox, που τόσο έχουν ανάγκη τα μαλλιά μας για να λάμψουν ξανά. Η νέα σειρά Orzene Pure Detox
με τα εξελιγμένα δραστικά συστατικά της κάνει:

1 βαθύ καθαρισμό στα μαλλιά
2 απομακρύνει κάθε περιβαλλοντική φθορά
3 τα αναζωογονεί από τη ρίζα.
4 δίνει εντυπωσιακή λάμψη.
5 προσφέρει ροντίδα, ενυδάτωση, αναδόμηση, λάμψη.

H νέα σειρά Orzene Pure Detox αποτελείται από σαμπουάν, μάσκα και ενυδατικό άρωμα spray, με πρωταγωνιστή το χαρακτηριστικό «Ο», που είναι η αρχή του ονόματός μας και συμβολίζει τον αέναο κύκλο της ζωής. Ένα σύμβολο που αντανακλά: Ολοκλήρωση, Ισορροπία, Θηλυκότητα, Λάμψη & Δυναμισμό.

Τη σειρά Pure Detox παρουσιάζει η νέα ambassador του Orzene, Ευαγγελία Αραβανή, που αφήνεται στα έμπειρα χέρια του Hair Expert Βασίλη Μπουλούμπαση για να κερδίσει κάθε βλέμμα με την εκτυφλωτική λάμψη των μαλλιών της.

Για ενημέρωση σχετικά με τα νέα και διαγωνισμούς, μπορείτε να ακολουθήσετε και τη σελίδα στο facebook https://elgr.facebook.com/orzenegreece και αντίστοιχα στο instagram @orzenegreece.

The post Κάντε detox στα μαλλιά σας με τον πιο εύκολο τρόπο και λάμψτε ξανά! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα