Η καρδιά του PLAYMOBIL FUN χτυπά και φέτος στο ATHENS METRO MALL!

Οι ήρωες της PLAYMOBIL, οι λατρεμένοι χαρακτήρες μικρών και μεγάλων μας υποδέχονται και φέτος στον παραμυθένιο κόσμο τους που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για όλη την οικογένεια, στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το ATHENS METRO MALL!

Από τις 15 Μαρτίου έως τις 8 Απριλίου, συναρπαστικά εκθέματα και διασκεδαστικές δραστηριότητες δημιουργούν ένα περιπετειώδες σκηνικό για άφθονο παιχνίδι και…PLAYMOBIL

FUN για όλους!

Τι ιστορίες θα φτιάξουμε φέτος; Αφήστε τη φαντασία των παιδιών ελεύθερη και δείτε τα να διασκεδάζουν μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι με την πελώρια Ρωμαϊκή γαλέρα, το εντυπωσιακό Κρυστάλλινο παλάτι αλλά και το επιβλητικό Κάστρο ιπποτών.

Το ATHENS METRO MALL αναγνωρίζοντας τη διαχρονική αξία των παιχνιδιών PLAYMOBIL, που βασίστηκαν πάνω στην ιδέα της εκπαίδευσης των παιδιών μέσα από την ψυχαγωγία, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τις πιο διάσημες και καλοσχεδιασμένες φιγούρες παιχνιδιών, σ’ ένα μαγικό σκηνικό που θα μοιράσει αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Οι δραστηριότητες PLAYMOBIL FUN θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-20:00 και Σάββατο / Κυριακή 12:00-19:00, με ελεύθερη είσοδο.

The post Η καρδιά του PLAYMOBIL FUN χτυπά και φέτος στο ATHENS METRO MALL! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα