Ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο στην καρδιά της Αθήνας!

Ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, το VenoCare Athens δημιουργήθηκε και άρχισε ήδη να λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας (Βασ. Σοφίας 27), στελεχωμένο από καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμένο με την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.

Το νέο Κέντρο, αποτελεί τη δυναμική μετεξέλιξη της Athens Veins Clinic

του Αγγειοχειρουργού Αλέξανδρου Ματθαίου, που είναι απόλυτα ταυτισμένος και αφιερωμένος στη φλεβική διάγνωση και θεραπεία από το 2010, έχοντας συσσωρευμένη εμπειρία από 3000 περίπου επεμβάσεις.

«Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στη δημιουργία ίσως του μεγαλύτερου Φλεβολογικού Κέντρου στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τόσο τις ανάγκες των ασθενών μας, όσο και τις εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας στη διάγνωση και τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων, με τη φιλοσοφία μας να εξακολουθεί να έχει ως ακρογωνιαίο λίθο το δίπτυχο λεπτομερούς διάγνωσης-αποτελεσματικής θεραπείας», τονίζει σε δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Ματθαίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μακροχρόνια επιτυχημένη διαδρομή του Έλληνα Αγγειοχειρουργού αναγνωρίστηκε από την διάσημη και με μεγάλο αριθμό πελατών, τόσο από τη Μέση Ανατολή όσο και από την Ευρώπη, Φλεβολογικής Κλινικής VenoCare Dubai, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την επιστημονική διασύνδεση των δύο Κέντρων να αποτελεί γεγονός για ακόμα στενότερη συνεργασία τους, με προοπτική για είσοδο και στον τομέα του ιατρικού τουρισμού.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η VenoCare Athens και η VenoCare Dubai ενώνουν το επιστημονικό αυστηρά έργο τους, στην προσπάθεια οι θεραπείες των φλεβών να γίνουν διαθέσιμες και προσιτές στον μέγιστο αριθμό ασθενών που τις έχουν ανάγκη, απολαμβάνοντας ιατρικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που έχουν θέσει οι δημιουργοί και των δύο Κέντρων», συμπληρώνει ο κ. Ματθαίου.

The post Ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο στην καρδιά της Αθήνας! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα