Η δύναμη και η διαφορετικότητα των κοριτσιών του κόσμου σε μια καμπάνια

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η Miss Kay ετοίμασε μια παγκόσμια καμπάνια με τίτλο Your Story, Your Power!

Κορίτσια από όλον τον κόσμο μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες και λαμβάνουν μέρος σε μια ειδική φωτογράφιση με σκοπό να δημιουργηθεί ένα global collage, που απογειώνει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα κάθε κοπέλας.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν η Νίκη Μουστάκα,

η Νάσια Πλαντζοπούλου και η Μάγδα Μόνου, τρεις νεαρές ανερχόμενες lifestyle & beauty influencers. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και μοιράστηκαν με την Miss Kay μικρά και αγαπημένα πράγματα της καθημερινότητάς τους.
Ανέβασε κι εσύ τη φωτογραφία σου!

Η Miss Kay καλεί κάθε κορίτσι να αναρτήσει στα προσωπικά social media το δικό της μήνυμα, τη δική της ιστορία, εξηγώντας τί είναι εκείνο που την κάνει ξεχωριστή. Χρησιμοποιήστε τα #yourstoryyourpower #girlpower #grlpwr και γίνετε μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας.

Γιατί όπως ακριβώς υπάρχουν 10 διαφορετικά αρώματα Miss Kay όπου το καθένα ταιριάζει σε κάθε διάθεση, κάθε στιγμή της ημέρας, έτσι ακριβώς κάθε κοπέλα έχει να διηγηθεί τη δική της μοναδική ιστορία. Με αυτή την πρωτοβουλία η Miss Kay φέρνει στο επίκεντρο τη γυναικεία δυναμική, εμπνέοντας κάθε κορίτσι, από κάθε σημείο του πλανήτη, να παραμείνει πιστό στην πραγματική του ταυτότητα, συλλέγοντας ιστορίες που θα εμπνεύσουν, θα διασκεδάσουν και θα συγκινήσουν.

Οι φωτογραφίες της καμπάνιας θα αναρτηθούν στα social media της Miss Kay σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και στο website της εταιρίας. Και δεν τελειώνει εκεί.

Ανακαλύψτε τη συλλογή αρωμάτων Miss Kay μόνο στα καταστήματα Hondos Center.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε online στο www.hondoscenter.com

The post Η δύναμη και η διαφορετικότητα των κοριτσιών του κόσμου σε μια καμπάνια appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα