Η APIVITA ενώνει τις δυνάμεις της με την Aegean Rebreath

Μαζί για το μέλλον των θαλασσών! Αυτό είναι το σύνθημα που θα συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι τη νέα αντηλιακή σειρά BEE SUN SAFE!

Η είσοδός της στον Παγκόσμιο Οργανισμό «1% for the Planet» επιτρέπει την επιστροφή στον πλανήτη το 1% των πωλήσεων της νέας τους αντηλιακής σειράς, καθώς και το 1% των πωλήσεων του APIVITA

Experience Store και των APIVITA e-shop παγκοσμίως. Πρόκειται για μία δέσμευση η οποία μετατρέπει την απλή πράξη αγοράς ενός αντηλιακού προϊόντος APIVITA από το ράφι ενός φαρμακείου, σε ουσιαστική πράξη στήριξης ενός περιβαλλοντικού σκοπού!

Για το 2021, η υποστήριξή της Apivita θα αποτυπωθεί σε συνέργειες και δράσεις με έναν καινοτόμο οργανισμό, δράσεις και αποστολές του οποίου καλύπτονται κάθε χρόνο από διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η Aegean Rebreath αποτελεί μέλος του Οργανισμού «1% for the Planet» και αποτελείται από ωκεανολόγους, περιβαλλοντολόγους και επιστήμονες της θάλασσας οι οποίοι μοιράζονται την ίδια ανησυχία: την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος. Προς αυτή την κατεύθυνση, η Aegean Rebreath έχει αναπτύξει ένα ολιστικό μοντέλο το οποίο περιλαμβάνει την απομάκρυνση των θαλάσσιων απορριμμάτων από τους βυθούς και τις ακτές καθώς και την άμεση προώθησή τους για ανακύκλωση σε συνεργαζόμενους φορείς και εταιρείες. 

Η APIVITA & η Aegean Rebreath θα ταξιδέψουν φέτος το καλοκαίρι σε πέντε νησιά στις ημερομηνίες που μπορείτε να δείτε στον πίνακα που ακολουθεί:

ΔΡΑΣΕΙΣ 2021ΤΟΠΟΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣΑΝΤΟΡΙΝΗ4-6 ΙουνίουΑΝΑΦΗ16-18 ΙουλίουΤΗΝΟΣ3-5 ΣεπτεμβρίουΣΥΡΟΣ17-19 ΣεπτεμβρίουΠΑΡΟΣ15-17 Οκτωβρίου

Παράλληλα με τις δράσεις καθαρισμού των ακτών και του βυθού, και με σκοπό να αποφευχθεί η περαιτέρω επιβάρυνση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, έχουν προγραμματιστεί εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με την αλιευτική κοινότητα και τις δημοτικές αρχές των νησιών για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του Δικτύου συλλογής και διαχείρισης των θαλάσσιων απορριμμάτων που υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος-ΙΣΝ.

Αυτό το καλοκαίρι, θα είναι διαφορετικό, γιατί μπορούμε και οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι!

Μάθετε περισσότερα για τον Οργανισμό 1% για τον Πλανήτη εδώ:  onepercentfortheplanet.org 

The post Η APIVITA ενώνει τις δυνάμεις της με την Aegean Rebreath appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα