Γνωρίζουμε και στηρίζουμε ελληνικές εταιρίες καλλυντικών

Η περιποίηση και η φροντίδα του προσώπου και του σώματός μας αποτελούν -ή πρέπει να αποτελούν- μια πιο έμπρακτη απόδειξη της αγάπης για τον εαυτό μας! Ζούμε σε μια χώρα, όπου παράγονται φυσικοί θησαυροί και οφείλουμε να τους “εκμεταλλευτούμε” δεόντως! Πολλές οι ελληνικές εταιρίες καλλυντικών που παίρνουν το χρυσάφι της γης και δημιουργούν καλλυντικά, που περιποιούνται βαθιά και σέβονται την επιδερμίδα μας αλλά και το περιβάλλον!

Μέσα από το We Love Pharmacies γνωρίζουμε και στηρίζουμε τις ελληνικές εταιρίες καλλυντικών!!!

Cochlea

Garden: Οι καταπληκτικές ιδιότητες της βλέννας του σαλιγκαριού είναι γνωστές από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνταν από την εποχή του Ιπποκράτη στην παραδοσιακή ιατρική. Θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει και «Μαγικό Φίλτρο» μιας και έχει σωρεία θεραπευτικών ιδιοτήτων που εμπλέκουν σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα του ανθρώπου. Επιλέξαμε προσεκτικά την εταιρεία, καθώς έχει εκτροφείο που βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση οκτώ στρεμμάτων ανοικτού τύπου, όπου εκτρέφουν τα σαλιγκάρια τύπου Helix Aspera Μaxima.

Με τις άριστες συνθήκες διαβίωσης (θερμοκρασίας, υγρασίας, σκίασης) που ενισχύονται από το ευνοϊκό κλίμα των Σερρών και ειδικότερα από το μικροκλίμα της περιοχής, έχουνε πετύχει την ξεχωριστή ποιότητα των σαλιγκαριών και της παραγόμενης βλέννας.
Επιπλέον η συγκομιδή της βλέννας γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που προστάζει η Ελληνική Νομοθεσία και ο ΕΟΦ. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει βλέννα σαλιγκαριού πιστοποιημένη από το Γενικό Χημείο του Κράτους και μία από τις λιγοστές στην Ευρώπη.

Γνωρίστε εδώ τα προϊόντα της εταιρείας Cochlea Garden

DLC: Δύο προϊόντα για πολλές χρήσεις, απαραίτητα σε κάθε σπίτι! Η DLC ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την δημιουργία πιστοποιημένων καλλυντικών αξιοποιώντας φυσικά συστατικά, όπως το κερί μελισσών. Έχοντας ως γνώμονα την ελληνική παράδοση και γνώση και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και πιστοποιημένες μεθόδους παρασκευής, δημιουργoύν καλλυντικά προϊόντα, τα οποία δεν απαιτούν την χρήση συντηρητικών (parabens,colors), συνδυάζοντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των ελαίων, των αιθέριων ελαίων και του μελισσοκεριού.
Οι κεραλοιφές τους είναι πιστοποιημένες βάσει EU (CPNP), δερματολογικά ελεχγμένες, κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος.

Γνωρίστε τις κεραλοιφές DLC με έκπτωση 10%

Και μην ξεχάσετε, να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, που δίνει τη δυνατότητα κάθε εβδομάδα σε έναν τυχερό να κερδίσει το δώρο της επιλογής του. Δηλώστε συμμετοχή με ένα κλικ ΕΔΩ!

www.welovepharmacies.com

The post Γνωρίζουμε και στηρίζουμε ελληνικές εταιρίες καλλυντικών appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα