Φροντίδα στο σπίτι: Πώς να κάνετε μασάζ στο κεφάλι

Δεν χρειάζονται εργαλεία ή προϊόντα για να κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας. Αυτή τη χαλαρωτική θεραπεία που μπορεί να γίνει από το σπίτι. Αντί αυτού, το μυστικό βρίσκεται στη σωστή χρήση των δαχτύλων.

Γιατί να το κάνετε

Το μασάζ στο κεφάλι βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά και στη μείωση του στρες.Το μασάζ στο κεφάλι ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών κάνοντας τα να δείχνουν λαμπερά και δυνατά.Οι πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού μπορούν να δράσουν θεραπευτικά στην περίπτωση πονοκεφάλων, ιγμορίτιδας ή κρυολογήματος.Το μασάζ στο κεφάλι αυξάνει την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείτε από την ένταση και τη νευρικότητα.Κατά τη διάρκεια του μασάζ οι ρυθμοί πέφτουν, η ένταση διαχέεται και οι σκέψεις σας χαλαρώνουν, επιτρέποντας στον εγκέφαλο να «φορτίζει».

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια αλλά έχετε υπόψη σας ότι λόγω της δραστικότητάς τους, δεν πρέπει να έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα. Προτού τα χρησιμοποιήσετε αναμείξτε τα με κάποιο έλαιο βάσης, π.χ. αμυγδαλέλαιο, ή με απλό ελαιόλαδο (ρίχνουμε 9 σταγόνες αιθέριου ελαίου σε 10 ml έλαιο βάσης). Ωστόσο, τα αιθέρια έλαια λεβάντα και tea tree μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας στο δέρμα.

Πώς να κάνετε μασάζ στο κεφάλι

Μπορείτε να κάνετε μασάζ είτε σε βρεγμένα – κατά το λούσιμο – μαλλιά είτε σε στεγνά, με ή χωρίς αιθέρια έλαια. Δείτε το βίντεο της ειδικού σε θέματα ομορφιάς, Μόργκαν Ρόι και απομακρύνετε το άγχος σαν επαγγελματίες.

Το μυστικό

Μην ξεχνάτε τη μαγική κίνηση: Μαλάξεις που διαγράφουν κύκλους στους κροτάφους.

The post Φροντίδα στο σπίτι: Πώς να κάνετε μασάζ στο κεφάλι appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα