Ποιο είναι το μυστικό για πιο φωτεινή επιδερμίδα;

Η νέα σειρά Jurlique Purely White Skin Brightening αποτελεί το μυστικό για πιο φωτεινή επιδερμίδα.

Παράγοντες όπως η έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, το περιβάλλον και η φυσική διαδικασία της γήρανσης, ενδέχεται να προκαλέσουν την παραγωγή μελανίνης, η οποία σκουραίνει το χρώμα των δερματικών κύτταρων. Ο αποχρωματισμός ή ο άνισος χρωματικό τόνος της επιδερμίδας προσθέτει χρόνια στην όψη του προσώπου.

Τα

προϊόντα της σειράς Jurlique Purely White Skin Brightening περιέχουν το καινοτόμο αποκλειστικό σύμπλεγμα της Jurlique, VitaBrightKX+ το οποίο περιλαμβάνει φυσικά συστατικά με ισχυρές ιδιότητες φωτεινότητας και λάμψης όπως: δαμάσκηνο Kakadu, αφρικανική σημύδα και βιταμίνη C. Το δαμάσκηνο Kakadu είναι εγγενές στην Αυστραλία και θεωρείται η πλουσιότερη πηγή βιταμίνης C παγκοσμίως. Τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C είναι γνωστό ότι βοηθούν στη μείωση των δυσχρωμιών και εξομαλύνουν φυσικά το δερματικό χρωματικό τόνο.

Έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες ότι τα προϊόντα της σειράς Purely White Skin Brightening βελτιώνουν σημαντικά το χρωματικό τόνο καθώς μειώνουν την εμφάνιση των καφέ κηλίδων, χαρίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και βελτιώνουν τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica, στα καταστήματα Beautycom και στο www.jurlique.gr. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands Ε.Π.Ε.

Γραμμή καταναλωτή 210-8067190, www.jurlique.gr

The post Ποιο είναι το μυστικό για πιο φωτεινή επιδερμίδα; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα