Εξαφανίστε το διπλοσάγωνο με αυτό το μασάζ!

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από το διπλοσάγωνο (προγούλι) κάνετε μασάζ κάθε βράδυ με μια αντιγηραντική κρέμα. Οι παρακάτω κινήσεις μασάζ αυξάνουν τη ροή του αίματος και βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία.

Πηγούνι

1 Ενώ κάθεστε ή στέκεστε, στρέψτε τα μάτια ή το κεφάλι προς το ταβάνι, σηκώνοντας το πηγούνι σας. Αφού τεντώσετε το κεφάλι σας όσο περισσότερο μπορείτε, κλείστε τα χείλη σας και κρατήστε τη θέση αυτή για λίγα δευτερόλεπτα. Πρέπει να νιώσετε αυτήν την περιοχή να τεντώνει.

2 Στρέψτε απαλά το κεφάλι προς την μια πλευρά, μείνετε για μερικά δευτερόλεπτα, έπειτα επαναλάβετε με την άλλη πλευρά.

3 Τοποθετήστε ένα μπαλάκι του τένις κάτω από το πηγούνι σας και κρατήστε το στο στήθος σας. Βάλτε δύναμη για να πιέσετε το μπαλάκι. Επαναλάβετε μερικές φορές για καλύτερο αποτέλεσμα.

Σαγόνι

1. Ξεκινήστε από τις άκρες του σαγονιού και χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και το δείκτη τσιμπήστε ελαφρώς το δέρμα. Προχωρήστε προς το κέντρο.
2. Πιέστε με την παλάμη σας το σαγόνι, από αριστερά προς τα δεξιά, και με την άλλη παλάμη, από δεξιά προς τα αριστερά. Αυτό βοηθάει στην τόνωση και τη μείωση της χαλάρωση του σαγονιού.

Λαιμός- αυχένας

1. Τοποθετήστε τα χέρια σας πάνω από τον αυχένα και κάντε μασάζ με κατεύθυνση προς τα κάτω. Αυτό βοηθάει στην καλή λειτουργία του λεμφικού συστήματος.

Το μυστικό

Eπαναλάβετε κάθε κίνηση αρκετές φορές για τουλάχιστον ένα μήνα με κάποια κρέμα αντιγήρανσης ή κάποιο έλαιο προσώπου.

The post Εξαφανίστε το διπλοσάγωνο με αυτό το μασάζ! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
μασαζ για το προγουλι, μπαλάκι για το σαγόνι
Τυχαία Θέματα