Ύμνος στην Αρχαία Ελλάδα από την Chanel -Θεές, κίονες και μαίανδροι στην cruise συλλογή του οίκου!

Ο Karl Lagerfeld, μετά από μια μεγάλη περιπλάνηση σε ολόκληρο τον κόσμο με σταθμούς σε ονειρεμένους προορισμούς, όπως η Κούβα, το Ντουμπάι και η Ρώμη, επέστρεψε στο Παρίσι για να παρουσιάσει εκεί το σόου του για την συλλογή Chanel Cruise 2018, ζωντανεύοντας την Αρχαία Ελλάδα.

Στο Grand Palais στήθηκε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με ελαιόδεντρα και κίονες που παρέπεμπε στους ναούς του Παρθενώνα και του Ποσειδώνα με τα μοντέλα να θυμίζουν Αρχαίες Ελληνίδες Θεές, με χυτά ρούχα που άφηναν ακάλυπτο τον έναν ώμο,

μοτίβα grecian, υπέροχες χρυσές λεπτομέρειες,και απόλυτα αξεσουάρ τις κορδέλες στα μαλλιά και τα στεφάνια και τα ψηλά σανδάλια μονομάχου σε έντονα χρώματα, όπως μπλε και κίτρινο, κάνοντας στην ουσία μια συγκλονιστική και ισχυρή δήλωση πολιτισμού.

Ο Karl Lagerfeld είπε στους δημοσιογράφους: «Η δική μου Ελλάδα είναι μια ιδέα. Την θεωρώ ως την προέλευση της ομορφιάς και του πολιτισμού, όπου υπήρχε μια θαυμάσια ελευθερία που έκτοτε έχει εξαφανιστεί. Τα κριτήρια της ομορφιάς στην αρχαία και την κλασική Ελλάδα εξακολουθούν να ισχύουν. Ποτέ δεν υπήρξαν πιο όμορφες παραστάσεις γυναικών. Ή πιο όμορφες στήλες. Όλη η αναγέννηση, στην πραγματικότητα, βασίστηκε στην αρχαιότητα. Είναι ύμνος στη νεότητα, το πόσο δυνατή και απρόβλεπτη είναι – όπως ακριβώς και οι ανελέητοι θεοί».

Και κατόπιν τόνισε: «Μέσα από τη μόδα εκφράζω τη γοητεία που είχα από την παιδική ηλικία. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα ήταν του Ομήρου»-μάλιστα όπως έχει τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ανακάλυψε την ιστορία του Τρωικού πολέμου σε ηλικία επτά ετών και ο ίδιος έχει στην κατοχή του πάνω από 300.000 βιβλία.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε πώς η πρόσκληση περιελάμβανε ένα ακέφαλο ελληνορωμαϊκό άγαλμα της Αφροδίτης, το οποίο φυλάσσεται στο διαμέρισμα της Chanel στην έδρα του οίκου στην Rue Cambon.

Αμέσως μετά το φινάλε της συλλογής, εμφανίστηκε στην πασαρέλα ο Karl Lagerfeld μαζί με τον με τον 8χρονο βαφτισιμιό του Hudson Kroenig.

Δείτε βίντεο από τη συλλογή:

❤ #Chanel #ChanelCruise #ChanelCruise2018 #MCSfilate #RunwayLook #KarlLagerfeld #GrandPalais @chi_ni_c

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire Italia (@marieclaireitalia) στις Μάι 3, 2017, 4:56πμ PDT

The Chanel Cruise 2018 #chanelofficial #chanelcruise #vogue #voguemagazine #chanelcruise2018 #lookfashion #menswearfashion #instagramanet #instatag #fashionblog #fashionpost #fashionlover #fashiondesign #fashiondaily #styles #styleblogger #styleblog #styleoftheday #instagood #nyfw #fashioneditor #fashionmagazine #newyork #pfw #lfw #catwalk #vogue #fashionphotographer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη soccer | Fashion (@soccer_loveme) στις Μάι 3, 2017, 9:57μμ PDT

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σόου:

Μια ματιά ακόμα: Δες και τα 85 look από την αρχαιοελληνική πασαρέλα του οίκου Chanel

The post Ύμνος στην Αρχαία Ελλάδα από την Chanel -Θεές, κίονες και μαίανδροι στην cruise συλλογή του οίκου! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα