Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/12 έως 03/01/2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 θα σε επηρεάσει αρκετά πριν την έλευση του καινούργιου χρόνου καθώς θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε φέρουν σε επαφή με προσωπικές σου πληγές. Προσοχή συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα

που θα επηρεάσουν το οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, σημαντικές στιγμές μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 σε καλεί να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν απασχολήσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Προσοχή σε παλιότερες καταστάσεις που επανέρχονται και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου ρίχνοντας την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία σου καθώς η συναισθηματική σου φόρτιση είναι πασιφανής. Φρόντισε να αξιοποιήσεις το χρόνο για να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά σου δημιουργεί ανασφάλεια και δεν σου επιτρέπει να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω στις 30/12 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς σε καλεί να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο κατά πόσο τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αντιλαμβάνονται τα συναισθήματά σου. Προσοχή σε ζητήματα συνεργασιών καθώς δεν αποκλείεται να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω καρκίνου στις 30/10 ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανασφάλεια καθώς φέρνει στην επιφάνεια παλιότερες πληγές και τραύματα που έχουν μείνει χαραγμένα μέσα σου. Προσοχή σε νευρικότητα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οι φιλικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 σε καλεί να διαχειριστείς πιθανές εντάσεις ή αιφνίδιες καταστάσεις που δημιουργούν αναστάτωση. Καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για αυτό φρόντισε να αποφύγεις ανάλογες σκέψεις προστατεύοντας την προσωπική σου ζωή και τον φιλικό σου κύκλο.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα κοινωνικής καταξίωσης και επαγγελματικών στόχων. Δεν αποκλείεται να προκύψουν καταστάσεις που θα επηρεάσουν την κρίση σου και θα φέρουν στην επιφάνεια πληγές σε σχέση με τις συνεργασίες σου και το πως εξελίσσονται μέσα στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 ενεργοποιεί αντίστοιχες καταστάσεις. Προσοχή σε εμμονές και προκαταλήψεις που έρχονται στην επιφάνεια καθώς θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η οικονομική αναστάτωση που μπορεί να υπάρξει μέσα στην εβδομάδα θα επηρεάσει και την ψυχολογία σου καθώς με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται τον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 είναι γεγονός ότι οφείλεις να αντιμετωπίσεις οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους που θα δημιουργήσουν υπερένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Καρκίνο στις 30/12 μπορεί να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να κλείσεις καταστάσεις που θεωρείς ότι δεν σε καλύπτουν. Προσοχή σε εγωκεντρικές διαθέσεις που έχουν σαν βάση πληγές και απωθημένα από παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα σε επηρεάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που πιθανά σου δημιουργούν αναστάτωση. Ανατρέπονται τα δεδομένα της ρουτίνας σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργηθεί εκνευρισμός και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο συναδελφικό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 30/12 καλείσαι να επικεντρωθείς σε ζητήματα της προσωπικής ζωής και θέματα παιδιών που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Οι ανασφάλειές σου και το αίσθημα μειονεξίας που μπορεί να εκδηλώσεις θα επηρεάσει σημαντικά την σχέση σου για αυτό οφείλεις να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.

The post Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/12 έως 03/01/2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα