Ποια λάθη στα μαλλιά σας προσθέτουν χρόνια;

Το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά “εργαλεία” κατά της γήρανσης. Όταν η βαφή γίνεται με λάθος χρώμα και το κούρεμα όχι σωστά τότε τα μαλλιά αντί να αποδίδουν μια αίσθηση νεότητας σας προσθέτουν χρόνια και σας δείχνουν άτονες, κουρασμένες ή γερασμένες. Δείτε ποια λάθη σας γερνούν.

Κόβετε τα μαλλιά σας κοντά⁣
Συνήθως οι γυναίκες όταν περνούν τα 40 τείνουν να κόβουν τα μαλλιά τους κοντά θεωρώντας

ότι μια ώριμη γυναίκα δεν μπορεί να έχει το ίδιο μήκος μαλλιών με μία 20χρονη.⁣

Τα βάφετε πολύ σκούρα⁣
Ίσως θεωρείτε πως οτιδήποτε απέχει πολύ από το λευκό ή το γκρι που παραπέμπει σε μια γερασμένη γυναίκα είναι ιδανικό για να κρύψει την ηλικία σας, η αλήθεια όμως είναι ότι οι πολύ σκούρες αποχρώσεις θα σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη.

Χρησιμοποιείτε πολύ μακριά extensions ή τρέσες⁣
Ένα πλούσιο, μακρύ μαλλί θα σας κόψει χρόνια, μόνο αν είναι το φυσικό σας.

Απορρίπτετε τις φράντζες και τις αφέλειες⁣
Είναι γεγονός ότι πρόκειται για κουρέματα που θέλουν λίγο παραπάνω styling για να αναδειχτούν οπότε και τα αποφεύγετε λόγω έλλειψης χρόνου.⁣

Έχετε γκρίζες τρίχες και δεν ξέρετε τι να τις κάνετε⁣
Αν έχετε λίγα γκρίζα μαλλιά και δε θέλετε να αρχίσετε να τα βάφετε από τώρα, χρησιμοποιήστε κάποιο χρωμοσαμπουάν, περάστε τα με ένα ειδικό σπρέι που καλύπτει τις γκρίζες ρίζες ή με μια φυτική βαφή.⁣

Κάνετε ανταύγειες σε ψυχρές αποχρώσεις⁣
Επιλέξτε ζεστά, φωτεινά χρώματα σε ουδέτερες ζεστές αποχρώσεις, όπως της άμμου και του χρυσού.

Το μυστικό

Λάθος το βάψιμο μαλλιών σε ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα ταλαιπωρημένα, καμένα και ξηρά μαλλιά είναι από τα χειρότερα beauty προβλήματα. Το βήμα που χρειάζονται είναι η ανάκαμψη των ταλαιπωρημένων μαλλιών και η φροντίδα τους, όχι το βάψιμο! Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αγνοώντας, ή πιστεύοντας ότι έτσι θα λύσουν το πρόβλημα της εμφάνισης, καταφεύγουν στο βάψιμο των μαλλιών, το οποίο επιδεινώνει την κατάσταση. Μια θεραπεία πρωτεϊνης είναι η τέλεια λύση για να επανέλθουν γρήγορα τα καμένα μαλλιά.

The post Ποια λάθη στα μαλλιά σας προσθέτουν χρόνια; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα