Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15/02 έως 21/02/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στην 17/2 σηματοδοτεί για εσένα σημαντικές ανατροπές σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες ή πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποφάσεις μέσα από

μία δύσκολη συγκρουσιακή διαδικασία που θα αλλάξει τα δεδομένα καθαριστικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, ανατροπές σε σχέση με την δημόσια εικόνα σου και την καριέρα σου μπορεί να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 17/02 δεν αφήνει περιθώρια για συμβιβασμούς και λύσεις προάγουν την ισορροπία. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξεις ώστε να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η κοσμοθεωρία σου αλλάζει δραματικά μετά από πιθανές αποκαλύψεις και ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και σε επηρεάζουν. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2 δημιουργεί αναστάτωση και αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις γενικότερα τη ζωή σου αλλά και σε ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με δραστικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2 φέρνει αντιμέτωπο με βαθύτερες φόβους και οικονομικές υποθέσεις που ανατρέπονται. Είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις που θα είναι δύσκολες, όμως θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από συμφωνίες οικονομικής φύσεως που μπορεί να βαραίνουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Προσοχή σε απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν την διάθεσή σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, σημαντικές αλλαγές και αποφάσεις μπορεί να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επαγγελματική σου ζωή. Το τετράγωνο του χρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2 φέρνει προκλήσεις που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα αλλάξουν την εικόνα σου στο ευρύτερο περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, σημαντικές αναθεωρήσεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά που θα αφορούν πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος και μελλοντικές στοχεύσεις που έχεις. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο της 17/2 σε καλεί να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσένα. Προσοχή σε ανατροπές που αφορούν θέματα εκπαίδευσης και πιθανά θα σε απογοητεύσουν.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2 μπορεί να φέρει σημαντικές ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Ανασφάλειες και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν καθοριστικά την σχέση σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από αναχρονιστικές συμπεριφορές και εκρήξεις που δημιουργούνται λόγω της έντονης συναισθηματικότητα σας και των ανασφαλειών που σε διακατέχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2 καλείσαι να διαχειριστείς σημαντικές αλλαγές και ανατροπές στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και στην οικογένεια. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για εσένα καθώς βλέπεις αλλαγές είτε στη συμπεριφορά τους είτε στην δική σου θεώρηση των πραγμάτων. Γεγονός είναι ότι οφείλεις να προσέξεις τις αντιδράσεις σου αν θέλεις να προστατεύσεις καθοριστικές σχέσεις για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, είναι γεγονός ότι το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 17/2 ανατρέπει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και αλλάζει τη σχέση σου με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Φρόντισε η νευρικότητα να μην καθορίσει τις κινήσεις σου καθώς πιθανότατα να οδηγήσει σε κόντρες και αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα που θα φέρουν την απομάκρυνση. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την ψυχρότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2 αλλάζει ριζικά τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν γεγονότα που θα σε οδηγήσουν στον περιορισμό και την αναθεώρηση των προσωπικών αναγκών. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλωθεί και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις για να μην τραυματίσεις τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο 17/2 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σε καλεί να αλλάξει ριζικά νοοτροπίες και προκαταλήψεις που επηρεάζουν την προσωπική σου πορεία. Ήρθε η ώρα να οριοθετηθείς και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου επιτρέπουν να απαλλαγείς από αντιλήψεις και νόρμες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά και τις κινήσεις σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, το τετράγωνο του χρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 17/2 σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο λόγω ξαφνικών πληροφοριών που δέχεσαι. Τα ζητήματα αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Προσοχή στην διαχείριση και τη συμπεριφορά του καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που είχαν μέχρι στιγμής πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

The post Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15/02 έως 21/02/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα