Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 08/02 – 14/02/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 δημιουργεί την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τις φιλικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα από το παρελθόν που είναι απαραίτητο να αξιολογήσεις καθώς ένα νέο κεφάλαιο στο φιλικό

περιβάλλον έρχεται και σε οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές. Προσοχή στην επικοινωνία μπορεί να δυναμιτίσει τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η καριέρα σου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και αυτό γίνεται εντονότερο αυτή την εβδομάδα καθώς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2. Ανάγκες, επικοινωνία, επέκταση και οριοθέτηση σε απασχολούν σε σχέση με επαγγελματικές επιδιώξεις και στόχους που μπορεί να έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, στροφή στη γνώση και στην πνευματικότητα πραγματοποιείς επί της ουσίας αυτή την εβδομάδα καθώς με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/4 σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με αντικείμενα που αλλάζουν ριζικά την κοσμοθεωρία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Κολλήματα και καθυστερήσεις σε αναστατώνουν όμως οφείλεις να αξιοποιήσεις τις όποιες δυσκολίες για να πραγματοποιήσεις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων πραγματοποιείται μέσα στην εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 σηματοδοτεί για εσένα σημαντικές εξελίξεις και κεφάλαια που προσδιορίζουν πολλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, μία νέα αρχή μπορείς να πραγματοποιήσεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την δουλειά καθώς με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 ευνοείται σημαντικά ο τομέας της εργασίας και πιθανές διορθώσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις εντός του.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η προσωπική ζωή μπορεί να περάσει σε ένα νέο στάδιο καθώς ευνοείται σημαντικά από την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που πραγματοποιείται στις 11/2. Αξιολογείς με διαφορετικό τρόπο το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου ή νέα πρόσωπα που έρχονται για να τονίσουν πώς ήρθε η ώρα να αφιερώσεις χρόνο στον συναισθηματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η οικογένεια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα για εσένα καθώς με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που εξετάζεις εδώ και καιρό και αφορούν το οικείο περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 τονίζει την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα που προκύπτουν και πάλι και αφορούν πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Απέφυγε επικοινωνιακά λάθη και ένταση μπορεί να στοιχίσουν την ηρεμία και την εξέλιξη των σχέσεων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οικονομικά ζητήματα και θέματα αξιών έρχονται στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 να σε ωθεί σε επαναπροσδιορισμό όλων αυτών που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Παλαιότερες επιλογές επανεξετάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, είναι δεδομένο ότι περνάς σε μία νέα περίοδο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 11/2 σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις στόχους και προσωπική πορεία από δω και στο εξής. Σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές θα έχουν κόστος, προσπάθησε να αποφύγεις κάθε έντονη στιγμή με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11/2 σε καλεί να επανεξετάσεις ζητήματα από το παρελθόν που ακόμα επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Είναι γεγονός ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αφήσεις πίσω φόβους και προκαταλήψεις που σε επηρεάζουν από καταστάσεις που έχουν αφήσει το στίγμα τους της ζωής σου.

The post Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 08/02 – 14/02/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα