Χιονίζει; Φροντίστε την επιδερμίδα σας με 3 μυστικά

Τώρα που χιονίζει ενισχύστε τη φροντίδα της επιδερμίδα σας για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλεί το χιόνι και το κρύο.

1 Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας
Το υπερβολικό κρύο και το χιόνι αφυδατώνει το δέρμα σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε τράβηγμα. Φροντίστε όταν χιονίζει να το ενυδατώνετε με μια πλούσια υδατική κρέμα επιλεγμένη ανάλογα με τον τύπο του. Εάν θέλετε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση του δέρματός σας μετά από την έκθέση του στο ψύχος ή/ και στο χιόνι, μπορείτε να εφαρμόσετε 1-2 φορές μέσα στη εβδομάδα μία ενυδατική μάσκα προσώπου.

2 Ενυδατώστε τα χείλη σας
Το κρύο

και το χιόνι δεν επηρεάζουν μόνο το δέρμα αλλά και τα χείλη, τα οποία εμφανίζουν ξηρότητα και σκασίματα. Στο εμπόριο μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά προιόντα που μαλακώνουν και επουλώνουν τα χείλη σας, επαναφέροντάς τα στην αρχική τους κατάσταση.

3 Φροντίστε τα χέρια σας
Όπως το δέρμα και τα χείλη, έτσι και τα χέρια σας χρειάζονται ανάλογη περιποίηση, μια και είναι από τα πιο εκτεθειμένα σημεία του σώματος. Προστατέψτε τα φορώντας γάντια και χρησιμοποιήστε κρέμες χεριών οι οποίες είναι εμπλουτισμένες σε ενυδατικές και επουλωτικές ουσίες.

The post Χιονίζει; Φροντίστε την επιδερμίδα σας με 3 μυστικά appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα