Αποκτήστε υπέροχο ηλιοκαμμένο κορμί απόλυτα φυσικά!

Νέες αφίξεις που μας κάνουν πολύ πολύ χαρούμενες έρχονται στο αγαπημένο μας και συνεχώς ανανεωμένο Organicbrands.gr!

Μπορεί ο καιρός να μας κάνει παιχνιδάκια με τα συνεχή σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας, όμως ο ήλιος είναι πια έκδηλος και μας φλερτάρει σθεναρά!

Κάποιο -πιο τολμηροί- ίσως να κάνατε ήδη τα πρώτα σας μπανάκια. Μη ξεχνάτε ποτέ ότι η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο κάθε άλλο παρά ωφέλιμη είναι. Έτσι, λοιπόν, φροντίζουμε να αποκτήσουμε την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα που τόσο επιθυμούμε με άκρως ακίνδυνους και φυσικούς τρόπους. Μην αναρωτιέστε… ΓΙΝΕΤΑΙ!

Το Organicbrands.grμας προτείνει τη Βιολογική Ενυδατική Κρέμα Αυτομαυρίσματος EQ Evoa που υπόσχεται υπέροχο φυσικό μαύρισμα σε πρόσωπο και σώμα!

Είναι κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα – Ενυδατώνει και χαρίζει ομοιόμορφο μαύρισμα

Η ενυδατική λοσιόν αυτο-μαυρίσματος EQ Evoa με το υπέροχο φρουτένιο ντελικάτο άρωμά της υπόσχεται προοδευτικό και φυσικό μαύρισμα, χωρίς έκθεση στον ήλιο.

Ιδανική για την προετοιμασία της επιδερμίδας σας πριν… αλλά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού! Η επιστημονική έρευνα της ΕQ Evoa, με ένα γλυκό και φρουτώδες άρωμα, δίνει στην επιδερμίδα με αυτό το κορυφαίο προϊόν υπέροχη ενυδατική φροντίδα και φυσική ηλιοκαμένη όψη που μαγνητίζει!

Έχει αναπτυχθεί κάτω από δερματολογικό έλεγχο για να σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα με τα βιολογικά συστατικά του. Πιστοποιημένες αγνές πρώτες ύλες από τον ECOCERT®


Έχει κρεμώδη θρεπτική, μη λιπαρή και μη κολλώδη υφή που ενυδατώνει το δέρμα. Παρέχει στην επιδερμίδα λάμψη, ελαστικότητα και ενυδάτωση και χαρίζει ηλιοκαμμένη όψη στην επιδερμίδα για μέρες!

ΧΩΡΙΣ parabens, PEGs, αλλεργιογόνα και νανοσωματϊδια

14.87% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής καλλιέργειας98,87% φυσικής προέλευσηςΔερματολογικά ελεγμέναSPF0 (χωρίς προστασία από τον ήλιο)Tube 75ml – 2,6fl. OzΜαλακή και κρεμώδη υφήΜη λιπαρή και μη κολλώδη αφή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
– Απλώστε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα, στο πρόσωπο ή το σώμα.
– Πλύνετε τα χέρια σας πάρα πολύ καλά μετά τη χρήση.
– Αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση του προϊόντος στο φως και τη θερμότητα.


Tips για τέλειο αποτέλεσμα!

Για βέλτιστα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με έναν καλό καθαρισμό του δέρματός σας πριν την εφαρμογή της θεραπείας αυτο-μαυρίσματος. Κατά την πρώτη εφαρμογή είναι πολύ σημαντικό να κάνετε μία καλή απολέπιση για να απομακρύνετε οριστικά τα νεκρά κύτταρα και να βοηθήσετε το προϊόν να εισχωρήσει καλύτερα και ομοιόμορφα στο δέρμα. Απλώστε ομοιόμορφα σε καθαρό δέρμα, στο πρόσωπο ή / και το σώμα. Απλώστε προσεκτικά σε όλες τις περιοχές του σώματος. Ξεκινήστε από τα πόδια και με ανοδικές κινήσεις απλώστε απαλά εώς και το πρόσωπο!
*Μην ξεχνάτε το πίσω μέρος των γονάτων και των αγκώνων σας!
* Προσέξτε κατά την εφαρμογή στο πρόσωπο να αποφύγετε την επάληψη στα φρύδια και την περιοχή των μαλλιών.

Διατήρηση:
Το μαύρισμα θα αρχίσει σταδιακά να υποχωρεί σε 4 με 5 ημέρες.
Η συχνή επανάληψη θα διατηρήσει το μαύρισμα και θα δώσει πιο έντονο αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά της ΕQ Evoa με ένα κλικ ΕΔΩ!!!

WWW.ORGANICBRANDS.GR – Το αγαπάμε γιατί μας φροντίζει! Δεν έχει γίνει τυχαία 1η μας επιλογή στην αγορά οργανικών καλλυντικών μέσω διαδικτύου. Eίναι το μοναδικό εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης!

The post Αποκτήστε υπέροχο ηλιοκαμμένο κορμί απόλυτα φυσικά! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika