FlashTopp – Μάθετε πρώτοι τα πάντα γύρω από τη νέα, επαναστατική μέθοδο βαφής μαλλιών

Τι είναι το FlashTopp;
Το FlashTopp είναι η πιο νέα μόδα για τα μαλλιά στον κόσμο!

Αυτή η εκπληκτική πατέντα καπέλο είναι η επαναστάση στον χώρο των κομμωτηρίων και μπορείτε κυριολεκτικά να βάψετε επάνω στα μαλλιά ακόμα και μέχρι έξι διαφορετικά χρώματα με 100% επαγγελματικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα και με πανεύκολο τρόπο. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε ανταύγειες ή ”colombre” με μιά φορά χρήσης του καπέλου…
Λόγω της υψηλής ποιότητας σιλικόνης, το FlashTopp

είναι τόσο απαλό και μαλακό στο κεφάλι, ταιριάζει απόλυτα και είναι τελείως ανώδυνο ακόμα καί όταν τα μαλλιά είναι μέσα σε αυτό!

Είναι ακόμη δυνατόν να βάψετε ξανά και ξανά στο ίδιο σημείο όσες φορές θέλετε λόγω του μοναδικής πατέντας και ολοκληρωμένου συστήματος εντοπισμού θέσης.

Τέλος στα αλουμινόχαρτα – όχι ξανά χάσιμο χρόνου και σπατάλη – τέλος στην παλιομοδίτικες τεχνικές – τέλος στον πόνο!

FlashTopp τρόπος χρήσης:
Νέα επαναστατική τεχνική γρήγορη, εύκολη και απλή. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα FlashTopp και θα έχετε το τέλειο χρώμα μαλλιών που πάντα θέλατε!!
Βήμα 1: Τοποθετήστε το FlashTopp στην κορυφή του κεφαλιού, με το λογότυπο στη μέση του μετώπου και τραβήξτε τα μαλλιά μέσα από τις τρύπες
Βήμα 2: Ξεκινήστε “την ζωγραφική” στα μαλλιά σας στα χρώματα που εσεις επιλεξατε , ξεκινώντας από την κορυφή του FlashTopp
Βήμα 3: Ξεπλύνετε το χρώμα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πριν χρησιμοποιήσετε το FlashTopp, βουρτσίστε τα μαλλιά καλά και ψεκάστε με ένα glossysprayΚατά τη χρήση του FlashTopp για πρώτη φορά χρησιμοποιείστε ένα crochethook για τη διάτρησηΓια καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα crochethook από ένα ελάχιστο μέγεθος off 2,0 mmΧρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό πριν από την εφαρμογή FlashTopp.

Διαθέσιμο από μέσα Μαϊου – Ζητήστε το να σας το παρέχουν ως τεχνική εργασία στα κομμωτήρια ή βρείτε το σε τιμή λιανικής στα συνεργαζόμενα E-Shops!

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδας
La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-ShopΧονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
[email protected]
Facebook: La Rou Hair Cosmetics, The original Premium Hair Ring – Greece , Tangle Mouse Greece

The post FlashTopp – Μάθετε πρώτοι τα πάντα γύρω από τη νέα, επαναστατική μέθοδο βαφής μαλλιών appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα