Αντιμετωπίστε τις ρυτίδες με… φυσικό Botox!

Κάθε τύπος δέρματος έχει και τις δικές του ανάγκες και ανάλογα με αυτές γίνεται και η περιποίηση. Για να έχει κανείς αποτελέσματα, θα πρέπει να γνωρίζει ακριβώς τον τύπο του δέρματός του.

ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ
Έχει λεπτούς και λείους πόρους. Είναι λεπτό και ευαίσθητο και συχνά ερεθίζεται. Λόγω της ξηρότητας, επηρεάζεται πολύ από τους εξωτερικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να εμφανίζει γρήγορα τα πρώτα σημάδια του γήρατος.
Πως θα το φροντίσετε: Χρειάζεται μια περιποίηση που θα προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση, για την προστασία
του δέρματος. Έτσι, οι αντιστάσεις του δέρματος θα ενισχυθούν και το

δέρμα θ’ αποκτήσει την ισορροπία του.

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
Το δέρμα αυτό στη νεανική ηλικία φαίνεται λείο, απαλό και υγιές. Το δέρμα είναι ισορροπημένο όσον αφορά την υγρασία και τα ποσοστά λιπαρότητας. Με το πέρασμα των χρόνων, αρχίζει να γίνεται ευαίσθητο και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια του
γήρατος.
Πως θα το φροντίσετε: Ο τύπος αυτός χρειάζεται σωστή ενυδάτωση και προστασία για να καταπολεμήσει
την ξηρότητα από εξωγενείς παράγοντες.

ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ
Το δέρμα είναι πορώδες και έχει λιπαρή εμφάνιση. Δημιουργούνται στίγματα, ερεθισμοί και άλλες δερματοπάθειες, λόγω υπερέκκρισης των σμηγματογόνων αδένων.
Πως θα το φροντίσετε: Το δέρμα αυτό χρειάζεται προϊόντα τα οποία θα ρυθμίσουν την έκκριση σμήγματος και θα εμποδίσουν έτσι την εμφάνιση των στιγμάτων, βελτιώνοντας τη δομή της
επιδερμίδας.

ΜΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ
Συνδυάζει διάφορους τύπους δέρματος. Στη λεγόμενη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, σαγόνι) το δέρμα είναι πορώδες, λιπαρό και έχει την τάση να δημιουργεί στίγματα. Στα σημεία αυτά εκκρίνεται μεγάλη ποσότητα λίπους. Το υπόλοιπο πρόσωπο είναι ξηρό και ερεθίζεται πιο εύκολα, εμφανίζοντας σπάνια στίγματα.
Πως θα το φροντίσετε: Με προϊόντα περιποίησης, τα οποία δρουν ρυθμιστικά στις εκκρίσεις των αδένων, βελτιώνουν τη δομή του δέρματος και το ενυδατώνουν.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΜΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εφηβείας, σημειώνονται αρκετά συχνά κάποιες ορμονικές διαταραχές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την υπερέκκριση των σμηγματογόνων αδένων και τη δημιουργία βακτηριδίων. Τα στίγματα και τα σπυράκια της ακμής που
δημιουργούνται, μπορεί να παραμείνουν στο δέρμα ακόμη και μετά την ενηλικίωση. Για το λόγο αυτό, πρέπει να γίνει μία έγκαιρη περιποίηση.
Πως θα το φροντίσετε: Με ειδικά προϊόντα, τα οποία καθαρίζουν ήπια το δέρμα και έχουν αντιβακτηριδιακή δράση, καταπολεμώντας τα στίγματα και εμποδίζοντας την επανεμφάνισή τους.

Πώς θα απαλλαγείτε από τις ρυτίδες
Δοκιμάστε τη σειρά SEROX by LR. Εντατική φόρμουλα που απορροφάται άμεσα. Περιέχει Αrgireline, Ameliox, Hyalouronic filling spheres, Bio-polymer. Απλώνετε σε καθαρή επιδερμίδα. Τα δραστικά συστατικά του μειώνουν τις ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπο, στα μάτια, στο λαιμό και το ντεκολτέ, με ορατά αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε το προϊόν σε καθαρή επιδερμίδα, τοπικά πάνω στις ρυτίδες με ελαφρά «χτυπηματάκια» για την άμεση απορρόφηση του, και στη συνέχεια απλώστε την κρέμα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Οι ρυτίδες σας απαλύνονται και η επιδερμίδα σας είναι πιο νεανική και λαμπερή!

Ποια είναι τα αντιγηραντικά συστατικά που περιέχει:

Bio-polymer Συνιστά σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος και άλλων πολυμερών, η συνεργατική δράση των οποίων οδηγεί σε φυσική λείανση των ρυτίδων ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Αrgireline Συγκροτείται από σύνολο πεπτιδίων, δηλαδή αλυσίδων αμινοξέων. Αποσταθεροποιεί το σύμπλεγμα SNARE, το οποίο είναι υπεύθυνο για σύσπαση των μυών με αποτέλεσμα τη μειωμένη συστολή των μυών του προσώπου και τη μείωση στο μέγεθος και βάθος των ρυτίδων Επίσης μειώνει την απελευθέρωση των κατεχολαμινών, υπερπαραγωγή των οποίων οδηγεί σε σχηματισμό ρυτίδων και λεπτών γραμμών στο δέρμα.

Ameliox Είναι ένα πρωτοποριακό βιοτεχνολογικό σύμπλεγμα που δρα ως διορθωτής λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αναζωογονεί το δέρμα με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει πιο νέο και πιο απαλό. Περιέχει Carnosin, ένα συνθετικό, υδατοδιαλυτό αντιοξειδωτικό που ενεργεί ως αναστολέας της ένωσης σακχάρων με το κολλαγόνο, συντελώντας στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και μείωση των ρυτίδων και Silimaryn, ένα ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό συστατικό το οποίο δρα συνεργατικά με την Carnosin στην καταπολέμηση των ρυτίδων και στην αντιγήρανση.

Μάθετε περισσότερα στο http://orfeo.lr-partner.com

Keywords
Τυχαία Θέματα