Αντιηλιακά: Μοναδικές Προσφορές από το Pharmacyonair!

Κάθε χρόνο ανανεώνουμε τα αντηλιακά μας και συνήθως η έρευνα αγοράς ξεκινάει από πολύ νωρίς. Φέτος, έχετε τον δικό σας οδηγό, για να βρείτε αμέσως, τις φόρμουλες που σας προσφέρουν ενυδάτωση, περιποίηση και την καλύτερη φροντίδα κάτω από τον ήλιο σε μοναδικές προσφορές από το Pharmacyonair!

Πρόσωπο

FREZYDERM – Sun Screen Face Cream

Το πρόσωπό σας έχει ανάγκη από ένα αντηλιακό, το οποίο να έχει

δυνατή προστασία, να είναι ανθεκτικό στο νερό και να ταιριάζει στον δικό σας τύπο δέρματος. Να μπορεί να σας προστατεύει τόσο στην παραλία, όσο και στον ήλιο της πόλης.
Η Frezyderm έχει δημιουργήσει για εσάς αυτό το αντηλιακό, δίνοντας την ολοκληρωμένη λύση στην φωτογήρανση και στους περιβαλλοντικούς ρύπους. Βρείτε ΟΛΑ τα αντηλιακά Frezyderm Sun Screen σε έκπτωση -40%, για λίγες μόνο ημέρες!

VICHY – Ideal Soleil BB Χρώμα & Βελούδινο Αποτέλεσμα με 13,30€

Αν θέλετε το αντηλιακό σας να έχει και χρώμα, τότε η καλύτερη επιλογή, είναι Vichy! Εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και παράλληλα μαύρισμα που διαρκεί. Εμπεριέχει υαλουρονικό οξύ για μεγαλύτερη φροντίδα, ακόμα και της ώριμης επιδερμίδας.

Σώμα

KORRES – Διάφανο Αντιηλιακό Σώματος Καρυδιά & Καρύδα

Τα βιολογικά του έλαια έχουν επιλεχθεί με βάση επιστημονικά δεδομένα, τα οποία προσφέρουν extra προστασία, τόνωση και ενυδάτωση σε όλο το σώμα. Διαρκεί για πολλές ώρες, ενώ είναι αδιάβροχο. Προτείνονται οι επαναλήψεις αν κάθεστε πολλές ώρες στον ήλιο. Αποκτήστε το με -40% έκπτωση, τώρα!

Δείτε όλες τις προσφορές -40% σε αντιηλιακά Korres! Ισχύουν για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων!

3+1 tips για τον ήλιο και τα αντηλιακά:

1. Προτιμήστε αδιάβροχα αντηλιακά, αν δραστηριοποιείστε πολλή ώρα μέσα στο νερό
2. Χρησιμοποιήστε μία γενναία ποσότητα αντηλιακού, σε τακτά χρονικά διαστήματα
3. Η επανάληψη του αντηλιακού πρέπει να γίνεται μόλις βγείτε από το νερό, μόλις σκουπιστείτε, μετά από άσκηση κ.τ.λ.
4. Στα παιδιά πάντα αυξάνετε την συχνότητα, την ποσότητα και τον δείκτη προστασίας

Εκτός από αντηλιακά σώματος και προσώπου, στο Pharmacyonair.gr θα βρείτε αντηλιακές φόρμουλες για τα χείλια, για μαύρισμα, για ακνεϊκά δέρματα, για μαλλιά, για tattoo και μία μεγάλη ποικιλία για παιδιά!

The post Αντιηλιακά: Μοναδικές Προσφορές από το Pharmacyonair! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα