Ανακαλύψτε το μέσα σας με τον Alessandro Ortona

Για να φτάσουμε σε ένα σημείο χρειαζόμαστε ένα χάρτη. Ο χάρτης αποτελεί την απεικόνιση αυτού που θα συναντήσουμε εάν βρεθούμε στην πραγματικότητα στο συγκεκριμένο σημείο. Είναι σημαντικό να έχουμε το χάρτη, αλλά και κάποιο εξοπλισμό για να φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε!

Η Yoga αποτελεί τον χάρτη και το σώμα μας είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για να φτάσουμε στο βαθύτερο εγώ μας, στα άδυτα του εαυτού μας!

O στόχος είναι να μελετήσεις

το χάρτη. Γι’ αυτό το μέσο είναι Yama και Niyamas και τα εργαλεία σου για να φτάσεις την πραγματικότητα η Asana, Pranayama, Pratyahara, Dharana. Ο καρπός της Yoga είναι Dyana και το τέλος του ταξιδιού είναι Samadhi.

Μπορεί για όλους εσάς που είστε μυημένοι στη φιλοσοφία της Yoga όλα αυτά να είναι γνωστά και να ανυπομονείτε να πραγματοποιήσετε το πιο μαγευτικό ταξίδι, το ταξίδι στο μέσα μας!

Για όλους εσάς που οι λέξεις Asana, Pratyahara, Dyana είναι άγνωστες, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ανακαλύψει έναν τελείως διαφοτετικό κόσμο, ίσως μάλιστα τον δυσκολότερο κόσμο, αυτόν που βρίσκεται μέσα μας, συμμετέχοντας στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, στο Nataraja Yoga Center.

Εκεί με καθοδηγητή τον Alessandro Ortona θα μελετήσουμε τον χάρτη του εαυτού μας, χρησιμοποιώντας τα πρώτα εργαλεία Asana και Pranayama. Θα εξερευνήσουμε τα μονοπάτια μας και αυτό θα μας οδηγήσει στην απόλυτη ελευθερία!

Μάθετε την ιστορία του Alessandro Ortona

Ξεκίνησε την επαφή του με τη yoga επηρεασμένος από τη μητέρα του, που έκανε yoga από τη δεκαετία του ’60 και από τις συναντήσεις που είχε με διάφορους εισηγητές yoga που σύχναζαν στον σπίτι της οικογένειας. Αργότερα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε σε ναυτιλιακή επιχείρηση για μερικά χρόνια.
Αναζητώντας, όμως, μια πιο απλή και εμπνευσμένη ζωή εγκατέλειψε την καριέρα του και και πήγε στην Καραϊβική για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Μετά την πάροδο 6 χρόνων αντιλήφθηκε ότι η πραγματική αλλαγή έρχεται από μέσα μας και όχι από το περιβάλλον μας κι έτσι αποφάσισε να παραδοθεί στη φιλοσοφία της Yoga. Γνώρισε το μεγάλο Yogi Sri Sri Sri Satchidananda, από τον οποίο έμαθε τα βασικά της αρχαίας παράδοσης της Hatha Yoga. Στη συνέχεια πλάι στον Walter Tirak Ruta ξεκινά τη διδασκαλία και βοηθά να χτιστεί το σχολείο Pramiti Yoga.
Έχοντας της επιθυμία να ζήσει μια εμπειρία ζωής στο ashram και ήρθε στην Ελλάδα, όπου συνάντησε τον γκουρού του, Swami Shivamurti Saraswati. Έζησε στο ashram για περίπου 8 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων διδάχθηκε την karma yoga και τον τρόπο διδασκαλίας της Satyananda yoga. Από το 2010 ζει και διδάσκει τη yoga στο Λαγονήσι.

Δείτε την ομιλία του Alessandro Ortona στο Tedmed Athens εδώ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: 5 Νοεμβρίου 2016
Ώρα: 16:00-20:00
Διεύθυνση: Nataraja Yoga Center, Αγίας Παρασκευής 67, Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλέφωνο: 2114089700
Email: [email protected]
Κόστος: 25 ευρώ

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων

The post Ανακαλύψτε το μέσα σας με τον Alessandro Ortona appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα