Ανακάλυψε τη Size Plus συλλογή της {e}xclusive

Ευτυχώς για τις περισσότερες γυναίκες, η skinny λαίλαπα της μόδας θεωρείται παρελθόν και προνόμιο στο στυλ έχουνε (ή μάλλον έχουμε) όλοι οι σωματότυποι, ανεξαρτήτως κιλών!

Η Size Plus συλλογή της e-xclusive είναι ακριβώς το δυναμικό statement που λείπει από τη γυναικεία μόδα, με σκοπό να επαναπροσδιορίσει την στυλιστική ταυτότητα των γυναικών που χρειάζονται μεγαλύτερα νούμερα.

Δίνουμε απόλυτη προσοχή στις λεπτομέρειες που θα αναδείξουνε τις πιο χυμώδεις σιλουέτες και ξέρουμε ακριβώς πώς να σχεδιάσουμε

τα φορέματα, τις μπλούζες, τα παντελόνια και τα πανωφόρια, ώστε να αναδεικνύεται το σώμα σου.

Υπάρχουνε τρόποι να τονιστούνε κολακευτικά οι καμπύλες σου και να καμουφλαριστούν οι πιο «δύσκολες» περιοχές του σώματος. Αυτοί οι τρόποι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα ρούχα της Size Plus και δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις και να πειστείς!

Για τα υφάσματα, η εγγυημένη ποιότητα της e-xclusive είναι που κάνει τις γυναίκες να λατρεύουνε τα ρούχα της, οπότε η Size Plus δε θα μπορούσε να εξαιρείται.

Στοχεύουνε στο χρώμα, ξορκίζοντας το μόνιμο μαύρο που στοίχειωνε μέχρι τώρα τις γκαρνταρόμπες που ξεπερνούσανε το XXL και ενσωματώνει τα παγκόσμια trends της μόδας στις συλλογές της, διατηρώντας παράλληλα αυτό που ξέρει ότι είναι η κλασσική φινέτσα! Έτσι, τα ρούχα της Size Plus τα έχεις ουσιαστικά για πάντα, διότι το στυλ τους δεν αναιρείται με το πέρασμα της εκάστοτε σεζόν!

Ώρα λοιπόν να ξεφυλλίσεις τη συλλογή της e-xclusive Size Plus, ειδικά με την έκπτωση -40% που θα έχει μέχρι 29/2. Και μην ξεχάσεις να περάσεις μια βόλτα από το Outlet, στο οποίο θα βρεις ακόμα συγκλονιστικότερες εκπτώσεις εώς 80%!!

Δείτε όλη τη Size Plus συλλογή ΕΔΩ

The post Ανακάλυψε τη Size Plus συλλογή της {e}xclusive appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα