Ανακαλύψαμε τη θεραπεία COAX MED: αντιμετωπίζει τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση

Ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι με την πραγματική επανάσταση στο αδυνάτισμα, τη θεραπεία COAX MED, που προσφέρει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας (λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας) και της επιδερμικής χαλάρωσης.

Το COAX MED είναι μια πολυδραστική πλατφόρμα, η οποία κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε διεθνές επίπεδο.

2 Νέες Τεχνολογίες σε 1 Λύση
Συνδυάζει δύο καινοτόμες τεχνολογίες: την πανίσχυρη μονοπoλική συχνότητα (Radio Frequency up to 350W) και τον λιποδιαλυτικό υπέρηχο (cavitation high frequency waves 40-50Khz). Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμός επιτρέπει τη δράση της παραγόμενης ενέργειας σε βάθος στο χόριο και στον υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων. Επιτρέπει ακόμη την ταυτόχρονη δραστηριοποίηση των κυττάρων για την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου βελτιώνοντας εντυπωσιακά την δομή των ιστών και προσφέροντας τέλειο συσφικτικό αποτέλεσμα. Η συσκευή Coax Med διαθέτει ακόμα Vacuum για λιπογλυπτική και για το απαραίτητο λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας.

Ορατά Αποτελέσματα που Διαρκούν

Οι δράσεις του Coax Med που επιτυγχάνουν μοναδικά και άμεσα ορατά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των θεραπειών είναι οι εξής:

ΜηχανικήΘερμικήΧημική

Η δεδομένη αποτελεσματικότητα του Coax επιτρέπει τα εξής:

Αύξηση της θερμοκρασίας στο εν τω βάθει χόριο αλλά και στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.Σημαντική μείωση του υποδόριου λίπους με επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων.Άμεση και σημαντική βελτίωση της κυτταρίτιδας.Άμεση αύξηση στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου με μακροχρόνια αποτελέσματαΔεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης μετά την θεραπεία.

Για πρώτη φορά τα αποτελέσματα είναι ορατά, μετρήσιμα και μπορούν να επιβεβαιωθούν με κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις. Διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μειώνοντας τα σημάδια του χρόνου και της γήρανσης του δέρματος. Δεν απαιτούν κόπο ή ταλαιπωρία και όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν στις περισσότερες περιπτώσεις με 6 μόνο συνεδρίες.

Το μυστικό

Δοκιμάστε τη θεραπεία COAX MED στα κέντρα Iατρικής Aισθητικής και Aντιγήρανσης Vivify

The post Ανακαλύψαμε τη θεραπεία COAX MED: αντιμετωπίζει τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika