Τί προβλέπουν τα άστρα από 12-18.6.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο, πρωτοποριακές ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, η σκέψη σας θα είναι οξυδερκής, θα βρείτε νέες μεθόδους χειρισμού και αντιμετώπισης. Στον επαγγελματικό σας τομέα αυτό που θα σκεφτείτε θα φέρει άμεση λύση σε ζήτημα ή πρόβλημα που σας απασχολεί.

Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ορμητικά ή επιθετικά λόγια. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, ενδεχομένως να θελήσετε να κρύψετε τα συναισθήματα σας απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο που πλέον δε τρέφετε ερωτικό ενδιαφέρον γι αυτό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σας βάζετε σε εφαρμογή τα καινούργια σας σχέδια. Στον ερωτικό σας τομέα, σε συνδυασμό με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό ένας συναρπαστικός έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, η οπτική γωνία από την οποία θα προσεγγίσετε κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να είναι κάπως απαισιόδοξη ή σκοτεινή. Μπερδεμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ίσως να μην είστε σε θέση να εντοπίσετε που είναι η ψευδαίσθηση και τι είναι αυτό που τροφοδοτεί τις αυταπάτες σας. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις και συμπεράσματα, αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο, σας συμβουλεύω να μην αναλάβετε κινήσεις οικονομικού ρίσκου, για την ώρα αφήστε τα επαγγελματικά ζητήματα ως έχουν. Στις δέκα πέντε του μήνα με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, η διαίσθηση σας θα είναι δυνατή και εμπιστεύσιμη, η κούραση των προηγούμενων ήμερων ίσως να σας δημιουργήσει τάσεις φυγής. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα δώσει δημιουργική ώθηση στο πνεύμα σας, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει. Οι νέες σας ιδέες θα είναι καινοτόμες και έξυπνες, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να περάσετε σε πράξεις και να μην μείνετε μόνο στα λόγια. Επαναστατική θα είναι η διάθεση σας, σε περίπτωση που σας πιέσουν ενδεχομένως θα υπάρξουν από πλευράς σας εξάρσεις, με έναν ασυνήθιστο τρόπο θα χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις. Σε θέματα ερωτικού ενδιαφέροντος τολμηρή θα είναι η στάση σας, αυτή τη φορά θα προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε, δεν αποκλείεται να τολμήσετε να ερωτευτείτε. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ανάγκη σας θα είναι η ξεκούραση και η ψυχαγωγία, ίσως να πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα αναζητήσετε ανανέωση, θα εστιάσετε σε οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει από την καθιερωμένη ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, να δοκιμάσετε το πρωτοποριακό ή το διαφορετικό. Στον ερωτικό σας τομέα θετική στάση θα κρατήσετε στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε, εσείς οι ερωτικά μόνοι μετά χαράς και ενθουσιασμού θα αφήσετε περιθώριο για έναρξη νέας σχέσης. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο θα εμφανίσετε δυσκολία να αποφασίσετε για θέματα καθοριστικά, εσωτερικές συγκρούσεις και υποσυνείδητες φοβίες θα σας δημιουργήσουν αναστολές. Σε ζητήματα επαγγελματικής εξέλιξης θα υπάρξει στασιμότητα, από την πλευρά σας δεν θα γίνουν ουσιαστικές ενέργειες. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, είναι πολύ πιθανόν ένα πρώην ερωτικό σας ταίρι να κάνει την εμφάνιση του, το νου σας να μην κρυφτείτε πίσω από τις προσωπικές σας αυταπάτες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ρεαλιστικά, οι πράξεις σας θα είναι άμεσες και δυναμικές.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να δώσετε απαισιόδοξη έκταση στις σκέψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες. Λίγο αργότερα ερχομός της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, θα αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες και αναστολές. Δυνατή και σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, σε θέματα που απαιτούν άμεσες λύσεις εμπιστευτείτε την, δεν θα πέσετε έξω. Ενδιαφέρον για επαγγελματικά ζητήματα θα δείξετε με τις δεκαεπτά του μήνα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό. Ενδεχομένως να σας απασχολήσει ένα καινούργιο άνοιγμα που θα υπάρξει , ίσως μια καινούργια πρόταση να σας βάλει σε σκέψεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε απελευθερωμένες ενέργειες, επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις πλήξης ή ανίας. Αυθόρμητες θα είναι οι ερωτικές σας προσεγγίσεις, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κοινωνικότητα, αισιοδοξία και πνευματική ανησυχία. Θα σας δοθεί το έναυσμα μέσα από καινούργιες γνωριμίες ή προτάσεις να διευρύνετε το πνεύμα σας, με πρωτοποριακές ιδέες θα απασχολήσετε τη σκέψης σας. Νέα ενδιαφέροντα και καινούργιες δραστηριότητες θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα ασχοληθείτε με την κοινωνική σας εικόνα. Στον ερωτικό σας τομέα, με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να μην είστε θέση να αποφασίσετε αν θα επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας ή αν θα προχωρήσετε με την καινούργια γνωριμία που θα κάνετε. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας χαλαρώσει, στόχος σας θα είναι η ψυχική σας ξεκούραση, είναι πολύ πιθανόν να αφήσετε τις καταστάσεις στην τύχη τους. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επιστέφει σε ανάδρομη πορεία, οι ονειροπολήσεις σας θα σας βγάλουν έκτος πραγματικότητας, προσοχή σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας φέρει ενθουσιασμό και διάθεση για κινητοποίηση. Απελευθερωμένη θα είναι η έκφραση σας, η στάση σας θα είναι κοινωνική, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε. Σε εργασιακά θέματα βγαίνετε από την παθητικότητα, τώρα θα σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, σε προτάσεις που θα κάνετε δεν θα βρειτε αρνητική αντιμετώπιση. Στον ερωτικό σας τομέα, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, μέσα στην εβδομάδα ίσως να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο άτομο. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία θα πρέπει να προσέξετε την έκταση που θα δώσετε στις ονειροπολήσεις σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σας ωθήσει στο να βάλετε δυναμικούς στόχους επαγγελματικούς και ερωτικούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα τονωθεί η αισιοδοξία σας, ωστόσο με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το νου σας στις υπερβολές. Καλό θα είναι να μην στηρίξετε την κρίση σας μόνο στα θεωρητικά και υποθετικά σενάρια φτιαγμένα κατά την αντίληψη σας, εκεί που θα πρέπει να δώσετε βάση θα είναι στα απτά γεγονότα, στα αποδεδειγμένα συμπεράσματα. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση εξακριβώσετε και να διαπιστώσετε, η διανοητικότητα σας θα σας βοηθήσει να λύσετε μπερδεμένες υποθέσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό δυναμική θα κάνει τη στάση σας, σε θέματα επαγγελματικά θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικά άλματα, τα ρίσκα που θα πάρετε θα έχουν προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε και να οδηγηθείτε σε ασυνήθιστες πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα ανανεώσετε τους στόχους σας, επεκτείνονται οι επαγγελματικές σας βλέψεις, τώρα κύριο μέλημα σας θα είναι να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο ίσως να υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις. Στα μέσα της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, φιλοσοφημένος ίσως και κάπως πιο ανέμελος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε ερωτικά ζητήματα θα θελήσετε χαλαρότητα , η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και ερωτική, κατανόηση και ηρεμία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό δραστηριοποιήστε, αναλαμβάνετε ρίσκα, ωστόσο προσοχή στην υπερβολή. Καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας, κρατήσετε σε συνετά πλαίσια την αυτοεκτίμηση σας. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον ουρανό θα απελευθερώσει το πνεύμα σας, νεες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενθουσιασμό θα σας φέρει η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο, τα ανοίγματα που θα προκύψουν επαγγελματικά και ερωτικά θα σας βάλουν στον πειρασμό να αλλάξετε τρόπο σκέψης και ζωής. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο δεν θα σας αφήσει να πέσετε σε υπερβολές, η διστακτικότητα θα που εμφανίσετε θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις παγίδες της παρορμητικότητας. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, προσοχή στις διαστρεβλώσεις και στις παρερμηνεύσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγήσετε αυτά που θα ακούσετε, να τα αντιληφτείτε από λάθος οπτική. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό σοβαρές αποφάσεις θα πάρετε σε θέματα όχι μονό οικονομικά αλλά και ερωτικά. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους ξεκινά νέος ερωτικός κύκλος με καινούργιο πρόσωπο. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, οι κινήσεις σας θα είναι αυθόρμητες και εύστοχες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σας δεν αποκλείεται να προκύψει νέα ερωτική γνωριμία στη ζωή σας. Εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε την ψυχική δύναμη να διαγράψετε το παρελθόν, ανοίγεται προοπτική νέα ερωτικής αρχής. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τάσεις φυγής θα κάνουν την εμφάνιση τους, αν νιώθετε πιεσμένοι από δύσκολα επαγγελματικά ή οικονομικά προβλήματα ίσως να καταφύγετε σε ονειροπολήσεις έκτος πραγματικότητας. Δεν θα είναι σωστή χρονική στιγμή για αποφάσεις ή για εξτρεμιστικές ενέργειες, καθυστερήστε τις κινήσεις σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ανανεώνεται ο ψυχολογικός σας κόσμος, ερωτισμό θα δείξετε στο ταίρι σας, κοινωνική και ξέγνοιαστη θα είναι η στάση σας. Εσείς οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε απόψεις για το πρώην ταίρι σας, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, δυναμική θα κάνει τη δράση σας, σε συνδυασμό με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, οι ενέργειες σας θα είναι απελευθερωμένες ίσως και κάπως επαναστατικές.

ΙΧΘΥΣ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, οι ενέργειες σας θα είναι δυναμικές και αυθόρμητες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις δέκα τέσσερις του μήνα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αυτή η πλανητική θέση δεν θα είναι ευνοϊκή για εσάς, θολωμένη θα είναι η κρίση σας. Ίσως να διαστρεβλώσετε την έννοια των γεγονότων, προσοχή σε αποφάσεις χωρισμού. Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι εικασίες σας ενδεχομένως να απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα. Η είσοδος της Σελήνης τους Ιχθείς, ναι μεν αρχικά θα σας φέρει κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, συγκαταβατική και συμπονετική θα είναι η στάση σας. Οικογένειες ή φιλικές συνευρέσεις θα τονώσουν την ψυχολογία σας, χαρά θα σας δώσει μια αναπάντεχη συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 12-18.6.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα