Αγνή φροντίδα καθαρισμού με τα βιολογικά μαντηλάκια ECOCARE

Άρτι αφιχθείσα από το Ηνωμένο Βασίλειο η καινοτόμος και πολύπλευρη οργανική εταιρία Ecocare, εξειδικεύεται στην περιποίηση του προσώπου και ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στον καθαρισμό!

Στόχος της εταιρείας είναι να παραδώσει καινοτόμα προϊόντα, όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή, σε τιμή συγκρίσιμη με τις εναλλακτικές λύσεις.

Έτσι, η επιλογή είναι απλή για τους καταναλωτές να αγοράσουν το οικολογικό προϊόν και τη φροντίδα για τον εαυτό τους και το περιβάλλον.

Στο λατρεμένο μας Organicbrands.gr ανακαλύψαμε τις 3 διαφορετικές επιλογές σε

μαντηλάκια καθαρισμού από την εταιρία Ecocare και ομολογουμένως δεν ξέραμε ποια να διαλέξουμε!

Οργανικά Μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου με Μήλο & Μέλι

Ιδανικά για μεικτές και ευαίσθητες επιδερμίδες! Εμπλουτισμένα με χυμό μήλου, απομακρύνουν τη λιπαρότητα και αφαιρούν το μακιγιάζ. Περιέχει επίσης μέλι και πράσινο τσάι που είναι πλούσια σε ενυδατικά, θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά! Κάθε μαντηλάκι είναι ισχυρά απαλό για την φροντίδα και την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Αφαιρεί το μακιγιάζ γρήγορα και εύκολα! Βρείτε τα εδώ!

Οργανικά Μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου με Τριαντάφυλλο & Χαμομήλι

Ιδανικά για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες! Εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου που καθαρίζουν και εξισορροπούν την επιδερμίδα. Περιέχει επίσης χαμομήλι και πράσινο τσάι που είναι πλούσια σε καταπραΰντικά, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά! Κάθε μαντηλάκι είναι ισχυρά απαλό για την φροντίδα και την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Βρείτε τα εδώ!

Οργανικά Βρεφικά Μαντηλάκια Καθαρισμού με Άρωμα Βανίλια

Ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες! Τα οργανικά πιστοποιημένα μαντιλάκια είναι ειδικά σχεδιασμένα για την φροντίδα της επιδερμίδας του μωρού. Καθαρίζουν απαλά και ενυδατώνουν, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Το εξαίρετο εκχύλισμα βανίλιας προσδίδει υπέροχο άρωμα ενώ η αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδης δράση του ωφελεί την επιδερμίδα! Είναι εμπλουτισμένο με Αλόη και Μολόχα που ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα. Κάθε μαντηλάκι είναι ισχυρά απαλό για την φροντίδα και την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Βρείτε τα εδώ!

ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ECOCARE ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ:

ΑλκοόληSulphates (SLS+SLES)ParabensΧλώριοΛευκαντικάΤεχνητά ΑρώματαΦοινικέλαιο

Πρόκειται για εξαιρετικά χειροποίητα προϊόντα για τον καθαρισμό της επιδερμίδας, πλούσια σε φυσικά θρεπτικά συστατικά για φρέσκια και υγιή επιδερμίδα!

Δερματολογικά ελεγμένο
Απαλό 100% Οργανικά πιστοποιημένο Βαμβάκι

Τα οργανικά πιστοποιημένα μαντηλάκια καθαρισμού Ecocare είναι ειδικά σχεδιασμένα για την φροντίδα της επιδερμίδας σας. Καθαρίζουν απαλά, θρέφουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Βρείτε τα με ένα κλικ στο λατρεμένο μας πια WWW.ORGANICBRANDS.GR!

Τα μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 20€ είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Αγνή φροντίδα καθαρισμού με τα βιολογικά μαντηλάκια ECOCARE appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα