Αυτοί είναι οι καναπέδες που θα θέλατε στο σαλόνι σας!

Ο καναπές κατέχει δικαίως τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σπίτι, αφού γύρω από αυτόν κινείται η γενικότερη διακόσμηση και επίπλωση του χώρου σας. Η Avax μέσα από την πολυτελή συλλογή Exclusive σας δίνει την υπόσχεση να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, προσφέροντάς σας μοντέρνα έπιπλα υψηλής αισθητικής που θα σας ενθουσιάσουν.

Collection Exclusive
Λίγα λόγια για τη συλλογή

Είναι από τις πιο αγαπητές συλλογές, ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και υπακούει σε πρότυπα υψηλής

αισθητικής που έχουν σχεδιαστεί με τέτοια τεχνοτροπία, ώστε να είναι πάντα επίκαιρα και μοντέρνα στο σαλόνι σας.

Εμμένοντας στην ποιότητα και πάντα έχοντας σαν βάση την πολυετή εμπειρία, η σειρά Exclusive προσφέρει ποιότητα, φινέτσα, απαράμιλλο γούστο και συνεργασίες με κορυφαίους σχεδιαστές επίπλων παγκοσμίου φήμης που υπογράφουν το design. Δείτε παρακάτω τρεις καναπέδες από την σειρά, φιλοτεχνημένους στο χέρι από υλικά που κάνουν την διαφορά και φτιαγμένα με εξελιγμένες καινοτόμες τεχνικές.

Πρακτικότητα, ευελιξία, ασυναγώνιστη αισθητική


Η εγγύηση για το μάξιμουμ της άνεσης είναι στον καναπέ Large. Καθαρές γεωμετρικές γραμμές σε ένα πραγματικό πολυεργαλείο για το σαλόνι σας. Μεγάλη χωρητικότητα και ευκολοσυνδύαστη αισθητική με τα υπόλοιπα έπιπλά του χώρου σας.

Σύγχρονη αισθητική για κομψά σπίτια

Αντανακλά κάθε σύγχρονη ανάγκη, σε ένα cozy καθιστικό με ιδιαίτερο χαρακτήρα και δυναμική αισθητική. Ο καναπές Night & Day ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και εκτινάζει τη φινέτσα στα ύψη. Τοποθετήστε τον στον κεντρικό χώρο του σαλονιού και ανοίξτε ένα καινούργιο κεφάλαιο στο design.

Κλασικά και αγαπημένα μονοπάτια

Ο γωνιακός καναπές είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έπιπλα που παίρνουν μέρος σχεδόν σε κάθε επίπλωση σπιτιού. Εμπλουτίζει με τον πιο πρακτικό τρόπο μία ανεκμετάλλευτη γωνιά του χώρου σας και αποτελεί την καλύτερη λύση χωρητικότητας.

Δημιουργήστε έναν ξεχωριστό σαλόνι με τα μοντέρνα έπιπλα της Άβαξ! Γιατί το σαλόνι σας είναι το κέντρο του ενδιαφέροντός σας, μην το αμελείτε!

The post Αυτοί είναι οι καναπέδες που θα θέλατε στο σαλόνι σας! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα