Αυτό είναι το πιο elegant serum ματιών και χειλιών

Η νέα μας ανακάλυψη δεν είναι πια μυστικό αν και αυτό προστάζει η ονομασία της! Έρχεται από τη λεβεντογέννα Κρήτη και είναι η εταιρία Olive Secret! Τη βρίσκουμε φυσικά στο αγαπημένο μας Organicbrands.gr!

Είναι εμπνευσμένη από την ελιά, ένα αρχαίο σύμβολο της ελληνικής και κρητικής διατροφής. Ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμες φόρμουλες ομορφιάς και ελιξίρια αντιγήρανσης από έλαιο ελιάς,

που συνδυάζουν τα δραστικά βιολογικά συστατικά με τα πολύτιμα εκχυλίσματα από τα άγρια ​​φυτά της Κρητικής φύσης. Η οργανική σειρά Olive Secret είναι οργανικά πιστοποιημένη από τον οργανισμό ICEA!

Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε το πιο elegant serum ματιών ΑΛΛΑ και… χειλιών!

Ναι, γιατί και τα χείλη προδίδουν την ηλικία μας και οφείλουμε να τους δίνουμε την ανάλογη προσοχή!

Το Βιολογικό Αντιγηραντικό Serum για την περιοχή των Ματιών και των Χειλιών της Olive Secret μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και εμπλουτίζει την επιδερμίδα με πλούσια βιολογικά συστατικά.

Περιέχει εξαιρετικής ποιότητας οργανικά εκχυλίσματα από οργανικό τσάι Βουνού και δίκταμο από τα βουνά της Κρήτης, ελιά, χαμομήλι και αλόη βέρα που παρέχουν αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες στην επιδερμίδα.

Περιέχει οργανικό ελαιόλαδο, βερυκοκέλαιο και βούτυρο καριτέ που θρέφουν και περιποιούνται το δέρμα. Πλούσιο σε φυσικά εκχυλίσματα Commiphora mukul και Cyathea cumingii για άμεση σύσφιξη και αύξηση του όγκου του δέρματος.

Η προηγμένη σύνθεσή του το νεωτεριστικό μόριο γλουκοζίτη του χαλκού, που αποτελεί μία νέα πηγή βιο-ενέργειας. Αναζωογονούνται τα κύτταρα και επανεργοποιείται το κολλαγόνο και η σύνθεση της ελαστίνης, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με συχνή χρήση τα χείλη και τα μάτια αναζωογονούνται και επανακτούν την χαμένη λάμψη και νεανικότητά τους!

Βρείτε το σε καταπληκτική τιμή στο Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών προϊόντων WWW.ORGANICBRANDS.GR

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Αυτό είναι το πιο elegant serum ματιών και χειλιών appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα