Σας ταλαιπωρεί η αφυδατωμένη σας επιδερμίδα; Μάθετε για το έλαιο Marula!

Η ταχεία πτώση της θερμοκρασίας έχει άμεσες επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας! Το κρύο δημιουργεί όψη ξηρότητας στο πρόσωπο μας και αναζητούμε την ιδανική λύση για να την καταπολεμήσουμε.

Αναζητήσαμε και ανακαλύψαμε στο αγαπημένο μας Organicbrands.gr τις κρέμες ημέρας και νυκτός της εταιρίας Dr. Scheller με Mαύρη Σταφίδα και το καταπληκτικό έλαιο Marula από την Αφρική!

Η ελαφριά αυτή κρέμα ημέρας είναι ιδανική για να κρατήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη όλο το 24ωρο! Aπορροφάται άμεσα

απο την επιδερμίδα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστατεύει την επιδερμίδα από την αρνητική επίδραση του περιβάλλοντος, τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Η κρέμα νυκτός Dr. Scheller αναπληρώνει την φυσική υγρασία της επιδερμίδας κατά την διάρκεια της νύκτας και προλαμβάνει ενεργά τις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Μειώνει την αίσθηση «τραβήγματος» έτσι ώστε το πρωί να αισθάνεστε την επιδερμίδα σας λεία και απαλή!

Για λαμπερή επιδερμίδα η Dr. Scheller δημιούργησε την σειρά περιποίησης της επιδερμίδας με μαύρη σταφίδα και έλαιο marula από την Αφρική.
Η μαύρη σταφίδα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμινη C και μέταλλα όπως κάλλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο. Έχει αντιοξειδωτική, προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση.
Το έλαιο marula λαμβάνεται από το κουκούτσι του καρπού marula. Το έλαιο αυτό έχει εξαιρετικές ιδιότητες περιποίησης της επιδερμίδας. Ενδυναμώνει το φυσικό λιπιδικό φιλμ προστασίας της επιδερμίδας αφήνοντας μια ευχάριστη και απαλή αίσθηση.

Και όπως πάντα το WWW.ORGANICBRANDS.GR έχει εξασφαλίσει για όλες εμάς τις καλύτερες και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Μια διαδικτυακή βόλτα στο eshop θα σας πείσει!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Σας ταλαιπωρεί η αφυδατωμένη σας επιδερμίδα; Μάθετε για το έλαιο Marula! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα