Αυτήν την Τετάρτη 12.5.2021 το πιο χρήσιμο web seminar: “Έξυπνα tips για να ανεβάσεις άμεσα διάθεση και ανοσοποιητικό”!

Έρχεται το πιο χρήσιμο διαδικτυακό σεμινάριο για όλα αυτά που… διάγουμε!! “Έξυπνα tips για να ανεβάσεις άμεσα διάθεση και ανοσοποιητικό”!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (@vikyhatzivasiliou)

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από την

υγεία και την καλή διάθεση.

Σε αυτό το σεμινάριο η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο health coach Χάρης Παπαδόπουλος, συγγραφείς των best seller: «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες» και «Κάν’ το να συμβεί τώρα!», θα σας αποκαλύψουν όλα τα tips για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ταύτοχρονα να ενισχύσετε το ανοσοποητικό σας. Απαραίτητα και τα δύο εν μέσω πανδημίας!

Για να βελτιωθεί η ζωή σας, η διάθεση σας και το ανοσοποιητικό σας δεν χρειάζεστε να κοπιάσετε πολύ. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην παρατήρηση του εαυτού σας και υιοθετήστε τις συμβουλές που θα σας δοθούν στο σεμινάριο “Έξυπνα tips για να ανεβάσεις διάθεση και ανοσοποιητικό!”, για να άλλαξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και τον τρόπο που τρέφεστε. Η μέθοδος που θα σας παρουσιάσουν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος προέρχεται από το CHOPRA University και βασίζεται στη ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Deepak Chopra.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή σε αυτόν τον σύνδεσμο!

Πότε: Τετάρτη 12 Μαίου 2021
Ώρα: 19.00 -21.00
Κόστος: 11 ευρώ

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ γιατί ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος.

Για τη μέγιστη ασφάλειά σας οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

The post Αυτήν την Τετάρτη 12.5.2021 το πιο χρήσιμο web seminar: “Έξυπνα tips για να ανεβάσεις άμεσα διάθεση και ανοσοποιητικό”! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα