Ladies run: Δίνουμε ραντεβού στην παραλία!

Οι εγγραφές για τον αγαπημένο αγώνα αποκλειστικά για γυναίκες Ladies Run άνοιξαν και η διοργάνωση υπόσχεται για άλλη μία χρονιά να προσφέρει ξεχωριστές δρομικές εμπειρίες σε όλες τις δρομείς. Φέτος, η διαδρομή θα έχει αφετηρία και τερματισμό την παραλία Astir Beach στη Βουλιαγμένη ενώ δεν θα λείπουν φέτος οι ευχάριστες εκπλήξεις.

Μετά από τα πρώτα 5 χρόνια επιτυχίας, προσφοράς και ευεξίας

με επίκεντρο το συγκρότημα του Αστέρα, φέτος ο θεσμός γυρίζει σελίδα και ετοιμαζόμαστε για πολλές εκπλήξεις, πάντα για καλό σκοπό.

Η μεγάλη καινοτομία είναι πως ο φετινός αγώνας θα έχει αφετηρία και τερματισμό την ομορφότερη και πιο premium παραλία της Αττικής, την Astir Beach!

Η διαδρομή δεν θα είναι πολύ διαφορετική από την… παραδοσιακή, καθώς οι Ladies όχι μόνο θα τρέξουν ως το τέρμα του Λαιμού και μέσα από τη μαρίνα, αλλά θα περάσουν και μέσα από το ιστορικό συγκρότημα του Αστέρα.

Πριν την έναρξη, στο χώρο της Astir Beach θα λειτουργήσει η γραμματεία του αγώνα. Και βέβαια μετά τον τερματισμό το event θα εξελιχτεί σε ένα αξέχαστο beach party με 1.000 fit & stylish γυναίκες να γιορτάζουν, να φωτογραφίζονται με φόντο τη θάλασσα, να παίζουν στην άμμο και να πέφτουν -καιρού επιτρέποντος- στο νερό.

Μια νέα εποχή

Στην έκτη του διοργάνωση, το Ladies Run που στηρίζει για δεύτερη χρονιά η SAMSUNG ως Χρυσός Χορηγός ανανεώνεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις Ladies στην Astir Beach, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί.

Τρέχετε κι εσείς με πάθος ή θέλετε να κάνετε το τρέξιμο τρόπο ζωής;

Αδράξτε την ευκαιρία να συμμετάσχετε για καλό σκοπό στον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Ladies Run 2017, στην πιο όμορφη διαδρομή της Αττικής, με θέα στο εκτυφλωτικό γαλάζιο.

Run-ντεβού τον Οκτώβρη, στην αφετηρία του ομορφότερου αγώνα της χρονιάς!

Μοναδικά δώρα και παροχές

Όλες οι συμμετέχουσες θα λάβουν bib number με το όνομα τους, θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά από την εταιρεία Mylaps που εγγυάται τα αποτελέσματα στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θα τους προσφερθεί ένα προσωπικό goodie bag με δώρα αξίας.

Με την τεχνολογική πρωτοπορία της Samsung και τα fitness αξεσουάρ Gear Sport, Fit2 Pro και IconX, για ακόμη μια χρονιά προπονούμαστε παρακολουθώντας την αγωνιστική μας πρόοδο: Οι νικήτριες της 22ης Οκτωβρίου, θα κερδίσουν πολύτιμα high tech / fitness αξεσουαρ. Ladies, βάλτε τα δυνατά σας!

Όπως κάθε χρόνο, κάθε Lady θα φορά το αποκλειστικά σχεδιασμένο για το Ladies Run, adidas dry fit T-shirt, που φέτος θα έχει το χρώμα της μέντας!

Ακόμα, για πρώτη φορά, με κάθε εγγραφή, οι Ladies θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα πρωτοποριακό, μοντέρνου σχεδιασμού wearable, το i-bank payband της Εθνικής Τράπεζας: Ένα φούξια βραχιόλι-prepaid card που φοριέται στο χέρι σαν stylish αξεσουάρ και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, απολαμβάνοντας το τρέξιμο, τις βόλτες και την παραλία, χωρίς να κρατάτε πορτοφόλι.

Στον τερματισμό, θα γίνουν τα “αποκαλυπτήρια” για το έκτο αναμνηστικό και απολύτως συλλεκτικό βραχιολάκι της Links of London, βασισμένο στο σχέδιο της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου: Ποιο θα είναι το φετινό χρώμα στον καρπό των Ladies;

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο όμιλος ERGO θα καλύψει κάθε συμμετοχή για προσωπικό ατύχημα αλλά και αστική ευθύνη, προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια σε όλες τις συμμετέχουσες.

Και φέτος το νοσοκομείο ΙΑΣΩ, ένας θεσμός της υγείας μόνο για Ladies, θα φροντίσει, με εξειδικευμένο προσωπικό και πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο στην είσοδο της Astir Beach, να νιώσει κάθε Lady σιγουριά.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Contrex από τα Γαλλικά βουνά των Βοσγίων θα είναι ο σύντροφος μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα: Μικρές γουλιές σε μήκος πέντε χιλομέτρων θα εφοδιάσουν τον οργανισμό των δρομέων με μαγνήσιο και ασβέστιο προσφέροντας ενυδάτωση και μια ανάσα δροσιάς.

Στη λήξη του αγώνα οι μπανάνες Fyffes, το αγαπημένο υγιεινό σνακ των δρομέων, θα προσφέρουν ενέργεια και τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία για την ανακούφιση των μυών μετά την αθλητική προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.ladiesrun.gr

The post Ladies run: Δίνουμε ραντεβού στην παραλία! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα